Behandelingen

Henna brows vs classic brows: wat is het verschil?

Henna brows is een behandeling voor je wenkbrauwen. Je wenkbrauwen worden gewaxt, geëpileerd en met henna-wenkbrauwverf gekleurd. Het fijne van henna brows is dat de verf tot ongeveer 2 weken op de huid blijft zitten en tot 6 weken aan de haren hecht.

Voor classic brows daarentegen worden je wenkbrauwen gewaxt, geëpileerd en met de klassieke wenkbrauwverf gekleurd. De verf blijft ongeveer 1 dag op de huid zitten. Daarna blijft het 4 tot 6 weken gehecht aan de haren.

Wil je je wenkbrauwen meer laten opvallen zonder de opvallende look van een geverfde huid die je bij permanente make-up krijgt? Classic brows oogt natuurlijker.

Wanneer laat je een wenkbrauwbehandeling uitvoeren?

Reden om te kiezen voor een wenkbrauwbehandeling:

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij een wenkbrauwbehandeling worden je wenkbrauwen geverfd met de tint henna die past bij jouw wensen en je huids- en haarkleur. Daarna gaan we je wenkbrauwen waxen en epileren. Welke vorm en tint het beste bij jou past, gaan we samen bespreken en vervolgens uitvoeren.

Waar let je op na de behandeling?

De eerste 24 uur na de behandeling:

Vanaf 24 uur na de behandeling:

Prijzen wenkbrauwen 
Henna Brows, inclusief waxen€ 39,00
Henna Brows, alleen verven€ 29,00
Classic Brows, inclusief waxen€ 35,00
Classic Brows, alleen verven€ 25,00
Wenkbrauwen, alleen waxen€ 25,00

Iets voor jou?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of twijfel je of het iets voor jou is? Neem contact op. Ik help je graag! In de salon wordt gewerkt met producten van Lash Extend.


Ook interessant voor jou

Brow Lamination

Met de Brow Lamination behandeling worden je wenkbrauwen volumineuze en gedefinieerde wenkbrauwen.

Lees verder

Ervaringen

Zoals altijd geweldig geholpen. Ik kom er al een hele tijd en het is altijd weer een feest. Zo doen hun werk heel erg goed… Ik kan er niks anders van maken. Ga zo door!!!

- Irene

Debby heeft mijn wimpers mooi gelift en geverfd en het zijn gezellige meiden, niets op aan te merken!

- Esther

Debby zet uiterst zorgvuldig one by one wimperextensions. Hierbij let zij goed op kwaliteit van eigen wimpers en geeft daar eerlijk advies over.

- Linda

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.