Behandelingen

Henna brows vs classic brows: wat is het verschil?

Henna brows is een behandeling voor je wenkbrauwen. Je wenkbrauwen worden gewaxt, geëpileerd en met henna-wenkbrauwverf gekleurd. Het fijne van henna brows is dat de verf tot ongeveer 2 weken op de huid blijft zitten en tot 6 weken aan de haren hecht.

Voor classic brows daarentegen worden je wenkbrauwen gewaxt, geëpileerd en met de klassieke wenkbrauwverf gekleurd. De verf blijft ongeveer 1 dag op de huid zitten. Daarna blijft het 4 tot 6 weken gehecht aan de haren.

Wil je je wenkbrauwen meer laten opvallen zonder de opvallende look van een geverfde huid die je bij permanente make-up krijgt? Classic brows oogt natuurlijker.

Wanneer laat je een wenkbrauwbehandeling uitvoeren?

Reden om te kiezen voor een wenkbrauwbehandeling:

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij een wenkbrauwbehandeling worden je wenkbrauwen geverfd met de tint henna die past bij jouw wensen en je huids- en haarkleur. Daarna gaan we je wenkbrauwen waxen en epileren. Welke vorm en tint het beste bij jou past, gaan we samen bespreken en vervolgens uitvoeren.

Waar let je op na de behandeling?

De eerste 24 uur na de behandeling:

Vanaf 24 uur na de behandeling:

Prijzen wenkbrauwen 
Henna Brows, inclusief waxen€ 39,00
Henna Brows, alleen verven€ 29,00
Classic Brows, inclusief waxen€ 35,00
Classic Brows, alleen verven€ 25,00
Wenkbrauwen, alleen waxen€ 25,00

Iets voor jou?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of twijfel je of het iets voor jou is? Neem contact op. Ik help je graag! In de salon wordt gewerkt met producten van Lash Extend.


Ook interessant voor jou

Brow Lamination

Met de Brow Lamination behandeling worden je wenkbrauwen volumineuze en gedefinieerde wenkbrauwen.

Lees verder

Ervaringen

Gewenst resultaat voor de eerste keer!

- Nathalie

Geen praatjes maar een eerlijk advies. Fijn.

- Titia

Ik kom nu al ruim een jaar voor de one-by-one wimperextensions bij Iris. Het is elke 3 weken voor mij echt een moment van ontspanning. Of ik nu wil kletsen tijdens de behandeling of gewoon een tukje wil doen, alles is prima. Ik heb er ook zoveel gemak en plezier van, ik zou niet meer zonder willen. Een echte aanrader ❤

- Marije

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.