Brow Lamination: zo ziet de behandeling eruit

Krijg je jouw wenkbrauwen maar niet zoals je ze wilt? Groeien de haartjes naar beneden, ontdek je af en toe een gekrulde haar of zijn ze asymmetrisch? Dan is de Brow Lamination wellicht wat voor jou. Maar voordat je ‘zomaar’ kiest voor de behandeling, is het natuurlijk wel fijn om er wat meer over te weten. In dit blog lees je daarom alles over de Brow Lamination!

Brow-Lamination

Iets voor jou?

Allereerst is het goed om te weten voor wie de behandeling geschikt is. Ga je voor Brow Lamination, of is bijvoorbeeld de Henna Brows behandeling meer wat voor jou? Het is verstandig om voor Brow Lamination te kiezen wanneer:

Een andere goede reden kan natuurlijk ook zijn dat je jezelf eens lekker wilt verwennen. Je verdient mooie brows die passen bij je uitstraling!

De behandeldag

Tijdens de behandeling worden je natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting geplaatst. Dit wordt gedaan door middel van speciale vloeistoffen. Afhankelijk van je wensen, duurt de behandeling zo’n 30 tot 55 minuten. Eventueel kun je aansluitend je wenkbrauwen laten waxen en verven. Dit kan meteen tijdens de behandeling. Wil je in combinatie met de Brow Lamination de Henna Brows? Dan moet je even geduld hebben. Het aanbrengen van henna is 48 uur na de behandeling pas mogelijk.

Na de behandeling

Zijn je wenkbrauwen perfect gestyled? Dan wil je dat mooie resultaat natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Het is daarom belangrijk om 24 uur na de behandeling op een aantal dingen te letten. Zo is het verstandig om contact met water te vermijden en je sportkleding nog even in de kast te laten liggen. Ook de sauna is 24 uur verboden terrein. Dat moet te doen zijn, toch? Probeer na de behandeling zoveel mogelijk af te blijven van je wenkbrauwen en geen reinigingsproducten of make-up te gebruiken. Als je je nieuwe look wilt behouden, is iedere zes tot acht weken een herhaalbehandeling nodig.

Meer weten?

Wil je ook graag een stralende oogopslag met mooie wenkbrauwen, maar weet je niet welke behandeling daar goed bij past? Neem dan gerust contact op met Iris Brows & Lashes. Ik adviseer je over alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Heb je nog meer vragen? Dan beantwoord ik die met alle liefde. We doen er samen alles aan om jou een fantastische oogopslag te bezorgen!

Deel dit bericht op:

Lees ook

7 tips voor oogverblindende wimpers

Creëer met je wimpers een uitgesproken uitstraling. Hoe? Lees de 7 tips hoe je dat kunt bereiken in dit blog.

Lees verder

Tijd besparen in de ochtend: zo doe je dat!

Kom jij ook altijd tijd te kort in de ochtend? Lees hier hoe het kan: tijd besparen en er toch elke dag verzorgd uitzien!

Lees verder

Hoe veilig is een wimperlift?

Wil je misschien een wimperlift laten doen? Dan wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Lees hier alle feiten en fabels over de wimperlift!

Lees verder

Wimperlift: de feiten en fabels op een rij

Wil je misschien een wimperlift laten doen? Dan wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Lees hier alle feiten en fabels over de wimperlift!

Lees verder

Een sprekende blik met Russian Volume-extensions!

Lange, donkere wimpers creëren? Dat is mogelijk met de Russian Volume-extensions! Lees hier meer.

Lees verder

Wimperextensions: dit moet je weten voordat je eraan begint

Wil je wimperextensions laten zetten? Lees hier alles wat je erover moet weten voordat je daaraan begint!

Lees verder

Verzorging na een wimperlift? Let op deze fouten!

Een wimperlift wil je zo lang mogelijk mooi houden. Om hiervoor te zorgen, vermijd deze fouten! Lees hier meer.

Lees verder

One by one wimperextensions: zo ziet de behandeling eruit

Wil je misschien one by one wimperextensions laten zetten? Lees hier hoe de behandeling eruitziet!

Lees verder

Wimperextensions: alle voordelen op een rijtje!

Altijd een sprekende blik en stralende oogopslag? Het kan met wimperextensions. Lees hier over alle voordelen!

Lees verder

Ervaringen

Iris is onwijs lief en begripvol!! Service is geweldig en ze neemt echt de tijd om het mooiste resultaat te leveren:))

- Eva

Bij Iris krijg je warm en gezellig ontvangst en dan ook nog mooie wenkbrauwen.

- Adrie

Iris is een leuke en gezellige meid. Het is prima om te kletsen, maar ook om ff lekker te ontspannen in de stilte. Ze is goed in haar werk en luistert echt naar je wensen voor het eindresultaat! Ik kom elke keer weer terug :).

- Anna

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.