Brow Lamination: zo ziet de behandeling eruit

Krijg je jouw wenkbrauwen maar niet zoals je ze wilt? Groeien de haartjes naar beneden, ontdek je af en toe een gekrulde haar of zijn ze asymmetrisch? Dan is de Brow Lamination wellicht wat voor jou. Maar voordat je ‘zomaar’ kiest voor de behandeling, is het natuurlijk wel fijn om er wat meer over te weten. In dit blog lees je daarom alles over de Brow Lamination!

Brow-Lamination

Iets voor jou?

Allereerst is het goed om te weten voor wie de behandeling geschikt is. Ga je voor Brow Lamination, of is bijvoorbeeld de Henna Brows behandeling meer wat voor jou? Het is verstandig om voor Brow Lamination te kiezen wanneer:

Een andere goede reden kan natuurlijk ook zijn dat je jezelf eens lekker wilt verwennen. Je verdient mooie brows die passen bij je uitstraling!

De behandeldag

Tijdens de behandeling worden je natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting geplaatst. Dit wordt gedaan door middel van speciale vloeistoffen. Afhankelijk van je wensen, duurt de behandeling zo’n 30 tot 55 minuten. Eventueel kun je aansluitend je wenkbrauwen laten waxen en verven. Dit kan meteen tijdens de behandeling. Wil je in combinatie met de Brow Lamination de Henna Brows? Dan moet je even geduld hebben. Het aanbrengen van henna is 48 uur na de behandeling pas mogelijk.

Na de behandeling

Zijn je wenkbrauwen perfect gestyled? Dan wil je dat mooie resultaat natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Het is daarom belangrijk om 24 uur na de behandeling op een aantal dingen te letten. Zo is het verstandig om contact met water te vermijden en je sportkleding nog even in de kast te laten liggen. Ook de sauna is 24 uur verboden terrein. Dat moet te doen zijn, toch? Probeer na de behandeling zoveel mogelijk af te blijven van je wenkbrauwen en geen reinigingsproducten of make-up te gebruiken. Als je je nieuwe look wilt behouden, is iedere zes tot acht weken een herhaalbehandeling nodig.

Meer weten?

Wil je ook graag een stralende oogopslag met mooie wenkbrauwen, maar weet je niet welke behandeling daar goed bij past? Neem dan gerust contact op met Iris Brows & Lashes. Ik adviseer je over alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Heb je nog meer vragen? Dan beantwoord ik die met alle liefde. We doen er samen alles aan om jou een fantastische oogopslag te bezorgen!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Brow Lamination: dé oplossing voor stugge wenkbrauwen

Met Brow Lamination zijn die stugge en onhandelbare wenkbrauwen van jou verleden tijd. Lees er hier meer over.

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over wimpers

Wat weet jij over wimperuitval en je wimpercyclus? Iris Brows & Lashes geeft je antwoord op de meest gestelde vragen over wimpers. Lees het hier.

Lees verder

5 tips om je wimperextensions mooi te houden

Van je wimperextensions wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. In deze blog lees je er vijf tips over.

Lees verder

Onopvallende wenkbrauwen? Zo laat je ze stralen!

Ga voor wenkbrauwen die de blikvangers van je gezicht zijn. Ga voor henna brows. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Waarmee laat jij je wenkbrauwen kleuren: met henna of verf?

Weet jij al of je je wenkbrauwen met hennaverf of met wenkbrauwverf wilt laten kleuren? Lees hier over de verschillen.

Lees verder

Trends: de wenkbrauw door de jaren heen

Doe jij mee aan elke modetrend? Vergeet dan ook je wenkbrauw niet. De trend van dit moment is Brow Lamination.

Lees verder

Ervaringen

Hi Iris, Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Heb de ontvangst van jou en behandeling als prettig ervaren. Dus dank je wel en tot over 5 weken!

- Liesbeth

Ik heb vandaag voor het eerst mijn wimpers laten liften en verven. De sfeer in de salon was erg ontspannen en het resultaat is heel erg mooi.

- Simone

Vandaag eerste keer bij jullie geweest. Vond het zeer relaxed, is me heel erg goed bevallen. Heb mijn wimpers laten opvullen en dit ziet er zeer professioneel en netjes uit. Ben super happy. Denk dat ik de juiste keus heb gemaakt door contact met jullie op te nemen. Nu al happy customer!!! 😁😁😁😁

- Danielle

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.