Brow Lamination: zo ziet de behandeling eruit

Krijg je jouw wenkbrauwen maar niet zoals je ze wilt? Groeien de haartjes naar beneden, ontdek je af en toe een gekrulde haar of zijn ze asymmetrisch? Dan is de Brow Lamination wellicht wat voor jou. Maar voordat je ‘zomaar’ kiest voor de behandeling, is het natuurlijk wel fijn om er wat meer over te weten. In dit blog lees je daarom alles over de Brow Lamination!

Brow Lamination

Iets voor jou?

Allereerst is het goed om te weten voor wie de behandeling geschikt is. Ga je voor Brow Lamination, of is bijvoorbeeld de Henna Brows behandeling meer wat voor jou? Het is verstandig om voor Brow Lamination te kiezen wanneer:

Een andere goede reden kan natuurlijk ook zijn dat je jezelf eens lekker wilt verwennen. Je verdient mooie brows die passen bij je uitstraling!

De behandeldag

Tijdens de behandeling worden je natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting geplaatst. Dit wordt gedaan door middel van speciale vloeistoffen. Afhankelijk van je wensen, duurt de behandeling zo’n 30 tot 55 minuten. Eventueel kun je aansluitend je wenkbrauwen laten waxen en verven. Dit kan meteen tijdens de behandeling. Wil je in combinatie met de Brow Lamination de Henna Brows? Dan moet je even geduld hebben. Het aanbrengen van henna is 48 uur na de behandeling pas mogelijk.

Na de behandeling

Zijn je wenkbrauwen perfect gestyled? Dan wil je dat mooie resultaat natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Het is daarom belangrijk om 24 uur na de behandeling op een aantal dingen te letten. Zo is het verstandig om contact met water te vermijden en je sportkleding nog even in de kast te laten liggen. Ook de sauna is 24 uur verboden terrein. Dat moet te doen zijn, toch? Probeer na de behandeling zoveel mogelijk af te blijven van je wenkbrauwen en geen reinigingsproducten of make-up te gebruiken. Als je je nieuwe look wilt behouden, is iedere zes tot acht weken een herhaalbehandeling nodig.

Meer weten?

Wil je ook graag een stralende oogopslag met mooie wenkbrauwen, maar weet je niet welke behandeling daar goed bij past? Neem dan gerust contact op met Iris Brows & Lashes. Ik adviseer je over alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Heb je nog meer vragen? Dan beantwoord ik die met alle liefde. We doen er samen alles aan om jou een fantastische oogopslag te bezorgen!

Deel dit bericht op:

Lees ook

De functie van je wenkbrauwen en wimpers

De esthetische kant van onze wenkbrauwen en wimpers is belangrijk, maar ze hebben ook nog een andere functie. Lees snel verder.

Lees verder

Wimperextensions: dit zijn de mogelijkheden

Overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Je leest er alles over in dit blogartikel van Iris Brows & Lashes.

Lees verder

Dit wist je nog niet over brow lamination

Brow lamination is een behandeling die jouw weerbarstige en stugge wenkbrauwen temt en stylet. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Ervaringen

Ik voelde mij op mijn gemak, Iris voelde mijn wensen goed aan en de kleur die ze heeft gebruikt bij mijn henna brows is top! Heel tevreden over het eindresultaat.

- Dominique

Altijd leuk, kwalitatief goed en zeer professioneel!

- Leticia

Ik heb alleen mijn wenkbrauwen laten verven. Het was snel klaar maar een mooi resultaat. Gelijk een vervolgafspraak gemaakt voor verven en waxen.

- Elfried

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.