Behandelingen

Russian Volume wimperextensions: wat zijn het?

Russian Volume wimperextensions is een verlengings- en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Bij deze techniek worden er meerdere extensions op één natuurlijke wimper aangebracht. Deze extensions zijn dunner dan bij de one by one wimperextensionstechniek.

Wanneer laat je Russian Volume wimperextensions aanbrengen?

Reden om te kiezen voor Russian Volume wimperextensions:

Wat zijn de mogelijkheden?

Russian Volume wimperextensions zijn er in verschillende soorten dikte, volume, lengte en krul. Wil jij een natuurlijke of juist een goed opvallende look? Ik bespreek graag samen met jou de mogelijkheden en vervolgens ga ik dit bij je aanbrengen. Het is belangrijk dat je zonder oogmake-up bij de behandeling verschijnt. Dit zorgt ervoor dat de lijm optimaal hecht aan de natuurlijke wimpers en dat je langer plezier hebt van je wimperextensions.

Wanneer je geen eigen wimpers hebt of een allergie voor de lijm waarmee de wimperextensions worden aangebracht, is het niet mogelijk om de behandeling uit te voeren. Twijfel je? Neem contact met me op.

Waar let je op bij de behandeling?

Prijzen Russian Volume wimperextensions  
Nieuwe set Volume€ 105,00
Opvullen 30 minuten, snel onderhoud€ 30,00
Opvullen 1 week€ 39,00
Opvullen 2 weken€ 39,00
Opvullen 3 weken€ 49,00
Opvullen 4 weken€ 59,00
Verwijderen€ 25,00

Iets voor jou?

Heb je vragen of twijfel je of het iets voor jou is? Neem contact op. Ik help je graag!
In de salon wordt gewerkt met de producten van Lash Extend.


Ook interessant voor jou

Brow Lamination

Met de Brow Lamination behandeling worden je wenkbrauwen volumineuze en gedefinieerde wenkbrauwen.

Lees verder

Ervaringen

Met een hele mooie lashlift huiswaarts gegaan. Je wimpers worden heel mooi en goed gelift en geverfd. Van het resultaat kun je heel lang genieten! Ik vind het echt een uitkomst en ben altijd heel erg tevreden, ook vind ik het altijd gezellig in de salon.

- Sofie

Ik ben superblij met het resultaat en de service. Was best gespannen om voor de eerste keer mijn wenkbrauwen te laten doen, maar ze zijn echt supermooi geworden!

- Iris

Vaste klant bij Iris. Geen verbeterpunten. Erg tevreden. Iris kijkt en denkt ook altijd mee voor eventuele veranderingen in model, maat of tijd van de afspraak. Allemaal toppertjes!

- Lequeen

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.