5 tips om je wimperextensions mooi te houden

Wauw, wat zijn ze mooi geworden! Sinds jij die wimperextensions hebt laten aanbrengen, word je elke keer als je in de spiegel kijkt blij van binnen. Daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Daarom 5 tips om ze zo lang mogelijk mooi te houden.

wimperextensions

Tip 1: Laat je wimpers de eerste twee uur na de behandeling met rust

Het is natuurlijk verleidelijk om die prachtige wimpers aan te raken, maar doe dat de eerste twee uur na de behandeling niet. Vermijd ook contact met water en vocht, dus ga niet douchen, naar de sauna of intensief sporten waarbij de kans groot is dat je gaat transpireren.

Tip 2: Gebruik geen make-up op oliebasis of waterproof producten

Let erop dat je geen eyeliner of oogpotlood op oliebasis gebruikt. De lijm van je wimperextensions lost namelijk sneller op als het in aanraking komt met olie. Dit geldt uiteraard ook voor je mascara, alhoewel je die niet echt meer nodig hebt met die mooie extensions. Vermijd ook producten die waterproof zijn. Ze bevatten niet alleen olie, maar je moet er ook vaak harder voor wrijven en boenen, waardoor de extensions sneller kunnen loslaten.

Tip 3: Reinig en verzorg je ogen met de juiste producten

Het is natuurlijk altijd belangrijk om je ogen dagelijks te reinigen. Maar met de One by One Wimperextensions en Russian Volume Wimperextensions waarvoor je bij ons terechtkunt, is dit extra belangrijk. De juiste reinigingsproducten daarvoor zijn bij ons in de salon verkrijgbaar, maar ook de producten om je wimpers op de juiste manier te verzorgen, zoals een wimperborsteltje dat ervoor zorgt dat je wimpers meer uit elkaar staan en wimperserum om je wimpers sterk en gezond te houden.

Tip 4: Gebruik geen wimperkrultang

Voorheen gebruikte je mogelijk een wimperkrultang, maar dat moet je nu ab-so-luut niet meer doen. Je kunt er de extensions namelijk mee beschadigen. Bovendien hebben deze al een natuurlijke krul.

Tip 5: Slaap op een kussensloop van zijde of satijn

Na een nachtje slapen zitten je wimpers soms niet meer helemaal in model. Dat komt doordat je wimpers tegen je kussen aangedrukt hebben gezeten. Met een wimperborsteltje borstel je ze zo weer in model, maar voorkomen is beter dan genezen. Door de wrijving tegen je hoofdkussen kunnen je extensions namelijk ook eerder uitvallen. Dit kun je voorkomen door te slapen op een kussensloop van zijde of satijn. Het zachte en gladde oppervlak veroorzaakt nauwelijks wrijving.

Nog meer tips voor wimperextensions

Natuurlijk kunnen we je nog veel meer tips geven. Daarom krijg je na de behandeling van ons ook altijd nazorginstructies mee naar huis. En het advies om de behandeling iedere twee tot vier weken te herhalen. Door de verschillende groeifases waarin je wimperharen zich bevinden, zul je elke keer wanneer je een wimperhaartje verliest, ook een wimperextension kwijtraken. Door het regelmatig te laten bijwerken, blijf je die mooie volle wimpers houden. Wil je er meer over weten? Neem dan gerust contact op.


Lees ook

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Brow Lamination: dé oplossing voor stugge wenkbrauwen

Met Brow Lamination zijn die stugge en onhandelbare wenkbrauwen van jou verleden tijd. Lees er hier meer over.

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over wimpers

Wat weet jij over wimperuitval en je wimpercyclus? Iris Brows & Lashes geeft je antwoord op de meest gestelde vragen over wimpers. Lees het hier.

Lees verder

Onopvallende wenkbrauwen? Zo laat je ze stralen!

Ga voor wenkbrauwen die de blikvangers van je gezicht zijn. Ga voor henna brows. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Waarmee laat jij je wenkbrauwen kleuren: met henna of verf?

Weet jij al of je je wenkbrauwen met hennaverf of met wenkbrauwverf wilt laten kleuren? Lees hier over de verschillen.

Lees verder

Trends: de wenkbrauw door de jaren heen

Doe jij mee aan elke modetrend? Vergeet dan ook je wenkbrauw niet. De trend van dit moment is Brow Lamination.

Lees verder

De wimperlift en de mooiste dag van je leven

Met een wimperlift ben jij verzekerd van een oogverblindende oogopslag tijdens je trouwdag (en de weken daarna!).

Lees verder

7 tips voor oogverblindende wimpers

Creëer met je wimpers een uitgesproken uitstraling. Hoe? Lees de 7 tips hoe je dat kunt bereiken in dit blog.

Lees verder

Tijd besparen in de ochtend: zo doe je dat!

Kom jij ook altijd tijd te kort in de ochtend? Lees hier hoe het kan: tijd besparen en er toch elke dag verzorgd uitzien!

Lees verder

Ervaringen

Vriendelijk, secuur, goede prijs en top kwaliteit!

- Anne

Uitgebreide behandeling om je wenkbrauwen er weer tiptop uit te laten zien! Zeker een aanrader!

- Bianca

Vandaag voor het eerst een wimperlift gehad en mijn wenkbrauwen laten harsen en verven. Superblij met het eindresultaat en heb direct een nieuwe afspraak geboekt.

- Danielle

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.