5 tips om je wimperextensions mooi te houden

Wauw, wat zijn ze mooi geworden! Sinds jij die wimperextensions hebt laten aanbrengen, word je elke keer als je in de spiegel kijkt blij van binnen. Daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Daarom 5 tips om ze zo lang mogelijk mooi te houden.

wimperextensions

Tip 1: Laat je wimpers de eerste twee uur na de behandeling met rust

Het is natuurlijk verleidelijk om die prachtige wimpers aan te raken, maar doe dat de eerste twee uur na de behandeling niet. Vermijd ook contact met water en vocht, dus ga niet douchen, naar de sauna of intensief sporten waarbij de kans groot is dat je gaat transpireren.

Tip 2: Gebruik geen make-up op oliebasis of waterproof producten

Let erop dat je geen eyeliner of oogpotlood op oliebasis gebruikt. De lijm van je wimperextensions lost namelijk sneller op als het in aanraking komt met olie. Dit geldt uiteraard ook voor je mascara, alhoewel je die niet echt meer nodig hebt met die mooie extensions. Vermijd ook producten die waterproof zijn. Ze bevatten niet alleen olie, maar je moet er ook vaak harder voor wrijven en boenen, waardoor de extensions sneller kunnen loslaten.

Tip 3: Reinig en verzorg je ogen met de juiste producten

Het is natuurlijk altijd belangrijk om je ogen dagelijks te reinigen. Maar met de One by One Wimperextensions en Russian Volume Wimperextensions waarvoor je bij ons terechtkunt, is dit extra belangrijk. De juiste reinigingsproducten daarvoor zijn bij ons in de salon verkrijgbaar, maar ook de producten om je wimpers op de juiste manier te verzorgen, zoals een wimperborsteltje dat ervoor zorgt dat je wimpers meer uit elkaar staan en wimperserum om je wimpers sterk en gezond te houden.

Tip 4: Gebruik geen wimperkrultang

Voorheen gebruikte je mogelijk een wimperkrultang, maar dat moet je nu ab-so-luut niet meer doen. Je kunt er de extensions namelijk mee beschadigen. Bovendien hebben deze al een natuurlijke krul.

Tip 5: Slaap op een kussensloop van zijde of satijn

Na een nachtje slapen zitten je wimpers soms niet meer helemaal in model. Dat komt doordat je wimpers tegen je kussen aangedrukt hebben gezeten. Met een wimperborsteltje borstel je ze zo weer in model, maar voorkomen is beter dan genezen. Door de wrijving tegen je hoofdkussen kunnen je extensions namelijk ook eerder uitvallen. Dit kun je voorkomen door te slapen op een kussensloop van zijde of satijn. Het zachte en gladde oppervlak veroorzaakt nauwelijks wrijving.

Nog meer tips voor wimperextensions

Natuurlijk kunnen we je nog veel meer tips geven. Daarom krijg je na de behandeling van ons ook altijd nazorginstructies mee naar huis. En het advies om de behandeling iedere twee tot vier weken te herhalen. Door de verschillende groeifases waarin je wimperharen zich bevinden, zul je elke keer wanneer je een wimperhaartje verliest, ook een wimperextension kwijtraken. Door het regelmatig te laten bijwerken, blijf je die mooie volle wimpers houden. Wil je er meer over weten? Neem dan gerust contact op.


Lees ook

5 veel gestelde vragen over de wimperlift

Overweeg jij een wimperlift, maar heb je er nog vragen over? In dit blogartikel geven we je de antwoorden. Lees ze hier.

Lees verder

5 tips voor het creëren van sterke wimpers

Met de juiste zorg en aandacht creëer jij sterke wimpers. Wil je weten hoe je dat doet? Lees dan hier onze 5 tips.

Lees verder

De functie van je wenkbrauwen en wimpers

De esthetische kant van onze wenkbrauwen en wimpers is belangrijk, maar ze hebben ook nog een andere functie. Lees snel verder.

Lees verder

Wimperextensions: dit zijn de mogelijkheden

Overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Je leest er alles over in dit blogartikel van Iris Brows & Lashes.

Lees verder

Dit wist je nog niet over brow lamination

Brow lamination is een behandeling die jouw weerbarstige en stugge wenkbrauwen temt en stylet. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

Ervaringen

Zoals altijd geweldig geholpen. Ik kom er al een hele tijd en het is altijd weer een feest. Zo doen hun werk heel erg goed… Ik kan er niks anders van maken. Ga zo door!!!

- Irene

Debby heeft mijn wimpers mooi gelift en geverfd en het zijn gezellige meiden, niets op aan te merken!

- Esther

Debby zet uiterst zorgvuldig one by one wimperextensions. Hierbij let zij goed op kwaliteit van eigen wimpers en geeft daar eerlijk advies over.

- Linda

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.