5 wenkbrauwtrends: welke trend past bij jou?

Getekend, dun, vol. De wenkbrauwtrends vliegen je om de oren. Bij het vinden van je schoolfoto uit de derde klas, schrik je je dood. Waarom was het acceptabel om zo rond te lopen? Het antwoord op deze prangende vraag: omdat het een trend was. Omdat trends tegenwoordig niet altijd makkelijk bij te houden zijn, lees je hier de 5 grootste.

Trend 1: De natuurlijke wenkbrauw

Van Instagramperfecte wenkbrauwen naar natuurlijke wenkbrauwen: de afgelopen jaren hebben we rechtsomkeert gemaakt. De natuurlijke wenkbrauw is ein-de-lijk terug! Door deze trend heeft menig mens besloten het pincet neer te leggen, en de wenkbrauwen weer vol te laten groeien. Verdwaalde haartjes worden wel verwijderd, maar verder vereist deze look weinig onderhoud.

Trend 2: De fluffy wenkbrauw

Misschien zien fluffy wenkbrauwen er in de eerste instantie wat maf uit, maar deze techniek zorgt voor ontzettend mooie, vol uitziende wenkbrauwen. Hoe? Door met een goede gel of browsoap de haartjes naar boven te kammen. De doorgewinterde influencers en modellen laten de wenkbrauwen pal omhoog staan. Voor een subtieler resultaat kun je ook iets met de haarrichting mee kammen.

Trend 3: De rechte wenkbrauw

‘Maar zorgt dit niet voor een hele neutrale gezichtsuitdrukking?’, vraag je je misschien af. Deze trend zorgt feitelijk voor een cat-eye lift zonder cosmetische ingreep, doordat het de botstructuur van het gezicht accentueert. Misschien ben je van jezelf gezegend met dit model wenkbrauwen, maar in veel gevallen moeten ze lichtelijk gevormd worden. Een professionele wenkbrauwartiest zorgt voor een passende uitkomst en voorkomt dat je teveel wegplukt.

Trend 4: Gebleekte wenkbrauwen

Voor de echte waaghalzen is er de gebleekte wenkbrauw. Madonna was een van de eersten, maar de gebleekte wenkbrauw maakte afgelopen jaar in mode- en hiphopland een rentree. Het verzacht de gezichtsuitdrukking en legt de focus op de ogen. Met de juiste make-up zorgen gebleekte wenkbrauwen voor een dramatisch effect. Bijna artistiek zelfs!

Trend 5: Brow Lamination

Dit is een trend die voorlopig even nergens heengaat. En terecht! De Brow Lamination behandeling zorgt namelijk voor prachtig gedefinieerde en volumineuze wenkbrauwen, en is geschikt wanneer je:

Kies voor een strak of ‘bushy’ resultaat en ervaar de voordelen: zelf lekker helemaal niks hoeven doen aan je wenkbrauwen!

Welke trend past bij mij?

Nu hoef je de laatste trends natuurlijk niet te volgen. Het belangrijkste is dat jij blij bent met hoe je wenkbrauwen eruitzien. Mocht je benieuwd zijn naar wat voor type wenkbrauw mooi bij jouw gezicht staat, dan ben je van harte welkom in de salon. Ik kijk graag samen met jou naar een goed passende wenkbrauwstijl!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Brow Lamination: dé oplossing voor stugge wenkbrauwen

Met Brow Lamination zijn die stugge en onhandelbare wenkbrauwen van jou verleden tijd. Lees er hier meer over.

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over wimpers

Wat weet jij over wimperuitval en je wimpercyclus? Iris Brows & Lashes geeft je antwoord op de meest gestelde vragen over wimpers. Lees het hier.

Lees verder

5 tips om je wimperextensions mooi te houden

Van je wimperextensions wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. In deze blog lees je er vijf tips over.

Lees verder

Onopvallende wenkbrauwen? Zo laat je ze stralen!

Ga voor wenkbrauwen die de blikvangers van je gezicht zijn. Ga voor henna brows. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Waarmee laat jij je wenkbrauwen kleuren: met henna of verf?

Weet jij al of je je wenkbrauwen met hennaverf of met wenkbrauwverf wilt laten kleuren? Lees hier over de verschillen.

Lees verder

Trends: de wenkbrauw door de jaren heen

Doe jij mee aan elke modetrend? Vergeet dan ook je wenkbrauw niet. De trend van dit moment is Brow Lamination.

Lees verder

De wimperlift en de mooiste dag van je leven

Met een wimperlift ben jij verzekerd van een oogverblindende oogopslag tijdens je trouwdag (en de weken daarna!).

Lees verder

7 tips voor oogverblindende wimpers

Creëer met je wimpers een uitgesproken uitstraling. Hoe? Lees de 7 tips hoe je dat kunt bereiken in dit blog.

Lees verder

Ervaringen

Vriendelijk, secuur, goede prijs en top kwaliteit!

- Anne

Uitgebreide behandeling om je wenkbrauwen er weer tiptop uit te laten zien! Zeker een aanrader!

- Bianca

Vandaag voor het eerst een wimperlift gehad en mijn wenkbrauwen laten harsen en verven. Superblij met het eindresultaat en heb direct een nieuwe afspraak geboekt.

- Danielle

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.