5 wenkbrauwtrends: welke trend past bij jou?

Getekend, dun, vol. De wenkbrauwtrends vliegen je om de oren. Bij het vinden van je schoolfoto uit de derde klas, schrik je je dood. Waarom was het acceptabel om zo rond te lopen? Het antwoord op deze prangende vraag: omdat het een trend was. Omdat trends tegenwoordig niet altijd makkelijk bij te houden zijn, lees je hier de 5 grootste.

Trend 1: De natuurlijke wenkbrauw

Van Instagramperfecte wenkbrauwen naar natuurlijke wenkbrauwen: de afgelopen jaren hebben we rechtsomkeert gemaakt. De natuurlijke wenkbrauw is ein-de-lijk terug! Door deze trend heeft menig mens besloten het pincet neer te leggen, en de wenkbrauwen weer vol te laten groeien. Verdwaalde haartjes worden wel verwijderd, maar verder vereist deze look weinig onderhoud.

Trend 2: De fluffy wenkbrauw

Misschien zien fluffy wenkbrauwen er in de eerste instantie wat maf uit, maar deze techniek zorgt voor ontzettend mooie, vol uitziende wenkbrauwen. Hoe? Door met een goede gel of browsoap de haartjes naar boven te kammen. De doorgewinterde influencers en modellen laten de wenkbrauwen pal omhoog staan. Voor een subtieler resultaat kun je ook iets met de haarrichting mee kammen.

Trend 3: De rechte wenkbrauw

‘Maar zorgt dit niet voor een hele neutrale gezichtsuitdrukking?’, vraag je je misschien af. Deze trend zorgt feitelijk voor een cat-eye lift zonder cosmetische ingreep, doordat het de botstructuur van het gezicht accentueert. Misschien ben je van jezelf gezegend met dit model wenkbrauwen, maar in veel gevallen moeten ze lichtelijk gevormd worden. Een professionele wenkbrauwartiest zorgt voor een passende uitkomst en voorkomt dat je teveel wegplukt.

Trend 4: Gebleekte wenkbrauwen

Voor de echte waaghalzen is er de gebleekte wenkbrauw. Madonna was een van de eersten, maar de gebleekte wenkbrauw maakte afgelopen jaar in mode- en hiphopland een rentree. Het verzacht de gezichtsuitdrukking en legt de focus op de ogen. Met de juiste make-up zorgen gebleekte wenkbrauwen voor een dramatisch effect. Bijna artistiek zelfs!

Trend 5: Brow Lamination

Dit is een trend die voorlopig even nergens heengaat. En terecht! De Brow Lamination behandeling zorgt namelijk voor prachtig gedefinieerde en volumineuze wenkbrauwen, en is geschikt wanneer je:

Kies voor een strak of ‘bushy’ resultaat en ervaar de voordelen: zelf lekker helemaal niks hoeven doen aan je wenkbrauwen!

Welke trend past bij mij?

Nu hoef je de laatste trends natuurlijk niet te volgen. Het belangrijkste is dat jij blij bent met hoe je wenkbrauwen eruitzien. Mocht je benieuwd zijn naar wat voor type wenkbrauw mooi bij jouw gezicht staat, dan ben je van harte welkom in de salon. Ik kijk graag samen met jou naar een goed passende wenkbrauwstijl!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Wimperextensions: alle voordelen op een rijtje!

Altijd een sprekende blik en stralende oogopslag? Het kan met wimperextensions. Lees hier over alle voordelen!

Lees verder

Een natuurlijke look met een wimperlift

Tracey verhuisde enkele jaren geleden van Amsterdam naar Alphen aan Den Rijn. Dat betekende dat ze op zoek moest naar een nieuwe wimperstyliste.

Lees verder

Zo houd je je wenkbrauwen mooi gedurende de dag

Je hebt zojuist flink wat tijd voor de spiegel gestaan. Je oog- en huidmake-up is gedaan. Lees verder!

Lees verder

’Mijn wimperextensions waren een wereld van verschil!’

‘Ik heb heel felle blauwe ogen, en mijn ogen kwamen door de wimperextensions heel mooi uit.’ Lees hier meer!

Lees verder

Even voorstellen: wimperstyliste Debby

Wist je dat bepaalde producten een negatieve werking hebben op wimperextentions?

Lees verder

De juiste producten voor wimperextensions!

Wist je dat bepaalde producten een negatieve werking hebben op wimperextentions?

Lees verder

Lang genieten van je wimperextensions? Tijd voor onderhoud!

Lange, volle wimpers creëren, met wimperextensions is dit mogelijk! Maar weet je eigenlijk wel hoe je ze moet onderhouden? Lees hier meer.

Lees verder

Door de wimperextentions worden mijn wimpers zoveel mooier en langer

‘Wimperextensions zijn ideaal om een stapje verder te gaan dan je eigen wimpers’, vertelt Loretta. Lees hier haar ervaring!

Lees verder

Veelgestelde vragen over wimperextensions!

Wist je dat wimperextentions een zorgvuldig onderhoud nodig hebben? Iris Brows & Lashes vertelt je graag meer!

Lees verder

Ervaringen

Heerlijk! Sfeer fijn, werk erg secuur. Top dus! 👍

De nieuwe afspraak is al gemaakt 😊

- Colette

Super tevreden over de behandeling!

- Esther

Vond het een prettige behandeling door Debby, ( wimperkrul) rustig en vriendelijk geholpen. Blij met het resultaat.

- Astrid

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.