De juiste producten voor wimperextensions!

Wimperextensions zijn een mooie manier om lange, volle, donkere wimpers te creëren. Om je ogen nog meer te accentueren, kun je ze aanzetten met make-up als oogschaduw en mascara. Maar kan je eigenlijk wel dit soort producten gebruiken wanneer je wimperextensions hebt?

Wimperextensions

Je kunt wimperextensions vergelijken met gewone haarextensions, waarbij ook extra haar wordt aangebracht om te verdikken of verlengen. Bij wimperextensions gebeurt dat ook. Met een speciale lijm worden nephaartjes op je eigen wimpers aangebracht. Deze lijm zorgt ervoor dat de wimpers gedurende een langere periode goed blijven zitten. Maar, net zoals bij alle lijm, kan de kwaliteit van de plaklaag afnemen door bepaalde (voor de wimperlijm) schadelijke stoffen. Daarom is het zinvol om goed op te letten welke producten je gebruikt.

Ingrediënten om te vermijden

Het kan lastig zijn om hele productgroepen te moeten afschrijven, zeker als je graag make-up en huidverzorging gebruikt. Dan is het wel prettig als je weet waar je op moet letten, want er zijn bepaalde ingrediënten die je beter kunt vermijden. Het belangrijkste hierbij is olie. Producten op oliebasis weken de wimperlijm los, waardoor de wimpers kunnen losraken. Daarnaast kan alcohol fungeren als oplosmiddel. Zo kan het de lijmlaag aantasten, maar ook de staat van je extensions verminderen. In veel cosmetica zitten oliën en alcohol, soms zonder dat je het je realiseert. Als je twijfelt, kun je je producten gerust meenemen naar de afspraak. Dan kijken we er samen even naar!

Andere ingrediënten die je beter kunt laten staan

Andere ingrediënten die niet zo best zijn voor de extensions, zijn:

Mooie, fijne make-up

Aangezien je wimpers al prachtig lang en donker zijn door de extensions, is mascara niet nodig. Mocht je toch mascara willen gebruiken, dan kan dat natuurlijk altijd wel op je onderwimpers. Let er dan op dat er geen alcohol of parfum in zit wat op je extensions kan terechtkomen. Draag je graag oogschaduw of eyeliner? Hierbij gelden dezelfde richtlijnen. Veruit de meeste oogschaduws kun je gewoon gebruiken. Let bij eyeliners even op dat je een product op waterbasis uitkiest!

Speciale coating

Met een speciale coating kun je je wimpextensions extra beschermen. In de salon kan ik hier ook gebruik van maken. Hiermee plaatsen we in feite een extra beschermlaagje over je wimpers, zodat vuil moeilijker kan ophopen. Daarnaast zal deze coating de wimpers extra voeden. De coating bestaat in een transparante versie, maar je kunt ook voor eentje kiezen met een zwarte coating. Zo geef je je wimpers een extra donkere glans.

Iris Brows & Lashes

Wil jij graag wimperextensions laten plaatsen? Of heb je andere vragen over de verzorging van je wimperextensions? Kom dan gerust een keer langs bij Iris Brows & Lashes. Hier bied ik verschillende behandelingen aan. Zo is het ook mogelijk om je wimpers te laten liften of kan ik je voorzien van Henna Brows. Het is mijn passie om jou met een stralend uiterlijk de salon uit te laten lopen. Neem gerust contact op voor vragen of voor het maken van een afspraak!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Een natuurlijke look met een wimperlift

Tracey verhuisde enkele jaren geleden van Amsterdam naar Alphen aan Den Rijn. Dat betekende dat ze op zoek moest naar een nieuwe wimperstyliste.

Lees verder

Zo houd je je wenkbrauwen mooi gedurende de dag

Je hebt zojuist flink wat tijd voor de spiegel gestaan. Je oog- en huidmake-up is gedaan. Lees verder!

Lees verder

’Mijn wimperextensions waren een wereld van verschil!’

‘Ik heb heel felle blauwe ogen, en mijn ogen kwamen door de wimperextensions heel mooi uit.’ Lees hier meer!

Lees verder

Even voorstellen: wimperstyliste Debby

Wist je dat bepaalde producten een negatieve werking hebben op wimperextentions?

Lees verder

Lang genieten van je wimperextensions? Tijd voor onderhoud!

Lange, volle wimpers creëren, met wimperextensions is dit mogelijk! Maar weet je eigenlijk wel hoe je ze moet onderhouden? Lees hier meer.

Lees verder

Door de wimperextentions worden mijn wimpers zoveel mooier en langer

‘Wimperextensions zijn ideaal om een stapje verder te gaan dan je eigen wimpers’, vertelt Loretta. Lees hier haar ervaring!

Lees verder

Veelgestelde vragen over wimperextensions!

Wist je dat wimperextentions een zorgvuldig onderhoud nodig hebben? Iris Brows & Lashes vertelt je graag meer!

Lees verder

Waarom een wimperlift iets voor jou kan zijn

Olora eiuntiatius ipiendem auditi bea eosant asit quos et quati dia sedisit quam sentiis itatibus aceperovid

Lees verder

Ervaringen

Door de vriendelijke ontvangst voelde ik me heel erg welkom. De behandeling op zich was heel fijn. Zo rustig! Ik kwam zelf ook helemaal tot rust 🙂.

En het resultaat was er naar. Heel blij mee. Meteen maar een vervolgafspraak ingepland. Dat zegt denk ik genoeg.

- Ria

Er werd geduldig en precies gewerkt. Ik ben erg blij met het resultaat!

- Renske

De afspraak is prima bevallen. De wimperlift ziet er goed uit. Ben er blij mee. Gezellig onderonsje met z’n allen. Fijn gesproken met Debby. Beiden bedankt!

- Mila

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.