De juiste producten voor wimperextensions!

Wimperextensions zijn een mooie manier om lange, volle, donkere wimpers te creëren. Om je ogen nog meer te accentueren, kun je ze aanzetten met make-up als oogschaduw en mascara. Maar kan je eigenlijk wel dit soort producten gebruiken wanneer je wimperextensions hebt?

Wimperextensions

Je kunt wimperextensions vergelijken met gewone haarextensions, waarbij ook extra haar wordt aangebracht om te verdikken of verlengen. Bij wimperextensions gebeurt dat ook. Met een speciale lijm worden nephaartjes op je eigen wimpers aangebracht. Deze lijm zorgt ervoor dat de wimpers gedurende een langere periode goed blijven zitten. Maar, net zoals bij alle lijm, kan de kwaliteit van de plaklaag afnemen door bepaalde (voor de wimperlijm) schadelijke stoffen. Daarom is het zinvol om goed op te letten welke producten je gebruikt.

Ingrediënten om te vermijden

Het kan lastig zijn om hele productgroepen te moeten afschrijven, zeker als je graag make-up en huidverzorging gebruikt. Dan is het wel prettig als je weet waar je op moet letten, want er zijn bepaalde ingrediënten die je beter kunt vermijden. Het belangrijkste hierbij is olie. Producten op oliebasis weken de wimperlijm los, waardoor de wimpers kunnen losraken. Daarnaast kan alcohol fungeren als oplosmiddel. Zo kan het de lijmlaag aantasten, maar ook de staat van je extensions verminderen. In veel cosmetica zitten oliën en alcohol, soms zonder dat je het je realiseert. Als je twijfelt, kun je je producten gerust meenemen naar de afspraak. Dan kijken we er samen even naar!

Andere ingrediënten die je beter kunt laten staan

Andere ingrediënten die niet zo best zijn voor de extensions, zijn:

Mooie, fijne make-up

Aangezien je wimpers al prachtig lang en donker zijn door de extensions, is mascara niet nodig. Mocht je toch mascara willen gebruiken, dan kan dat natuurlijk altijd wel op je onderwimpers. Let er dan op dat er geen alcohol of parfum in zit wat op je extensions kan terechtkomen. Draag je graag oogschaduw of eyeliner? Hierbij gelden dezelfde richtlijnen. Veruit de meeste oogschaduws kun je gewoon gebruiken. Let bij eyeliners even op dat je een product op waterbasis uitkiest!

Speciale coating

Met een speciale coating kun je je wimpextensions extra beschermen. In de salon kan ik hier ook gebruik van maken. Hiermee plaatsen we in feite een extra beschermlaagje over je wimpers, zodat vuil moeilijker kan ophopen. Daarnaast zal deze coating de wimpers extra voeden. De coating bestaat in een transparante versie, maar je kunt ook voor eentje kiezen met een zwarte coating. Zo geef je je wimpers een extra donkere glans.

Iris Brows & Lashes

Wil jij graag wimperextensions laten plaatsen? Of heb je andere vragen over de verzorging van je wimperextensions? Kom dan gerust een keer langs bij Iris Brows & Lashes. Hier bied ik verschillende behandelingen aan. Zo is het ook mogelijk om je wimpers te laten liften of kan ik je voorzien van Henna Brows. Het is mijn passie om jou met een stralend uiterlijk de salon uit te laten lopen. Neem gerust contact op voor vragen of voor het maken van een afspraak!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Een sprekende blik met Russian Volume-extensions!

Lange, donkere wimpers creëren? Dat is mogelijk met de Russian Volume-extensions! Lees hier meer.

Lees verder

Wimperextensions: dit moet je weten voordat je eraan begint

Wil je wimperextensions laten zetten? Lees hier alles wat je erover moet weten voordat je daaraan begint!

Lees verder

Verzorging na een wimperlift? Let op deze fouten!

Een wimperlift wil je zo lang mogelijk mooi houden. Om hiervoor te zorgen, vermijd deze fouten! Lees hier meer.

Lees verder

One by one wimperextensions: zo ziet de behandeling eruit

Wil je misschien one by one wimperextensions laten zetten? Lees hier hoe de behandeling eruitziet!

Lees verder

Wimperextensions: alle voordelen op een rijtje!

Altijd een sprekende blik en stralende oogopslag? Het kan met wimperextensions. Lees hier over alle voordelen!

Lees verder

5 wenkbrauwtrends: welke trend past bij jou?

Getekend, dun, vol. De wenkbrauwtrends vliegen je om de oren. Bij het vinden van je schoolfoto uit de derde klas, schrik je je dood.

Lees verder

Een natuurlijke look met een wimperlift

Tracey verhuisde enkele jaren geleden van Amsterdam naar Alphen aan Den Rijn. Dat betekende dat ze op zoek moest naar een nieuwe wimperstyliste.

Lees verder

Zo houd je je wenkbrauwen mooi gedurende de dag

Je hebt zojuist flink wat tijd voor de spiegel gestaan. Je oog- en huidmake-up is gedaan. Lees verder!

Lees verder

’Mijn wimperextensions waren een wereld van verschil!’

‘Ik heb heel felle blauwe ogen, en mijn ogen kwamen door de wimperextensions heel mooi uit.’ Lees hier meer!

Lees verder

Ervaringen

Ik ben echt enorm tevreden! Mijn wimpers zijn prachtig gelift en voorzien van een laagje zwarte verf. De ontvangst was heel hartelijk en tijdens de behandeling was het gezellig. Voor herhaling vatbaar!

- Sofie

Super blij met mijn wenkbrauwen.

- Evelien

Heb nog nooit zulke mooie wenkbrauwen gehad ( harsen/ verven) Iris is mega goed in haar werk. Werkt nauwkeurig en is fijn gezelschap op bij in de stoel te liggen. Iris dankjewel ! Ik kom zeker terug. Groetjes Joyce

- Joyce

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.