De wimperlift en de mooiste dag van je leven

Je jurk is doorgepast, je schoenen zijn al ingelopen. Kaarten, locatie, muziek, bloemen, fotograaf, kapper en trouwauto zijn geregeld. Langzaam maar zeker kun je al die dingen op je lijstje afvinken. Maar denk ook even vooruit aan het moment dat je partner en jij elkaar het ja-woord gaan geven. Dan moet hij toch smelten van je blik? Van je stralende ogen die omlijst worden door prachtige wimpers? Plan nu alvast die wimperlift bij Iris Brows & Lashes voor het belangrijkste moment op de mooiste dag van je leven.

wimperlift

Wimperlift

Maar een wimperlift, wat is dat nu eigenlijk precies? Eigenlijk is het niets meer en niets minder dan een behandeling voor je eigen wimpers. Er komen dus geen plakwimpers of extensions aan te pas. Je ooghaartjes worden alleen maar op een speciale manier behandeld waardoor er voor langere tijd meer krul in zit en ze tegelijkertijd ook nog eens langer lijken. Dus bijna helemaal puur natuur.

Redenen te over

Er zijn allerlei redenen om voor een wimperlift te kiezen:

Reinigen en pads

Als je bij mij langskomt voor een wimperlift heb ik je van te voren al gevraagd om op dat moment geen oogmake-up te dragen, zodat de vloeistoffen voor het liften van je ooghaartjes optimaal hun werk kunnen doen. En ondanks dat je geen make-up draagt, reinig ik de haartjes, zodat alle vuilrestjes er helemaal uit zijn. Voor het liften van je wimpers maak ik gebruik van siliconen pads die op je bovenste oogleden worden geplaatst.

Krullen en verven

Vervolgens breng ik zorgvuldig een permanentvloeistof op je wimperhaartjes aan. Deze zorgen voor de krul in je wimpers. Daarna behandel ik ze met een gel die de krul fixeert. Als die fixeergel is ingetrokken, verwijder ik de pads en maak ik je wimpers schoon. Wimpers verven behoort ook tot de mogelijkheden. Zo heb je zes tot acht weken lang plezier van een prachtige oogopslag zonder dat je er zelf nog veel hoeft te doen.

Onderhoudstips

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wimperlift is het verstandig om voorzichtig met je wimpers om te gaan. Als je je gezicht afdroogt of reinigt, doe dit bij je ogen dan deppend of met zachte bewegingen. Gebruik geen reinigingsproducten waarin olie of alcohol zit. Verder wordt waterproof mascara afgeraden, omdat dit moeilijker te reinigen is en je wimpers door het wrijven sneller kunnen afbreken.

Iris Brows & Lashes

Behalve voor een wimperlift en wimpers verven kun je bij Iris Brows & Lashes natuurlijk ook nog terecht voor One by One Wimperextensions of Russion Volume wimperextensions. Ben je niet helemaal tevreden over je wenkbrauwen? Wellicht kunnen we met een Brow Lamination of henna brows iets voor je betekenen. Neem gerust contact op. En natuurlijk hoef je niet te wachten tot je gaat trouwen, want wij vinden dat iedereen mooie wenkbrauwen en oogverblindende wimpers verdient.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Brow Lamination: dé oplossing voor stugge wenkbrauwen

Met Brow Lamination zijn die stugge en onhandelbare wenkbrauwen van jou verleden tijd. Lees er hier meer over.

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over wimpers

Wat weet jij over wimperuitval en je wimpercyclus? Iris Brows & Lashes geeft je antwoord op de meest gestelde vragen over wimpers. Lees het hier.

Lees verder

5 tips om je wimperextensions mooi te houden

Van je wimperextensions wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. In deze blog lees je er vijf tips over.

Lees verder

Onopvallende wenkbrauwen? Zo laat je ze stralen!

Ga voor wenkbrauwen die de blikvangers van je gezicht zijn. Ga voor henna brows. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Waarmee laat jij je wenkbrauwen kleuren: met henna of verf?

Weet jij al of je je wenkbrauwen met hennaverf of met wenkbrauwverf wilt laten kleuren? Lees hier over de verschillen.

Lees verder

Trends: de wenkbrauw door de jaren heen

Doe jij mee aan elke modetrend? Vergeet dan ook je wenkbrauw niet. De trend van dit moment is Brow Lamination.

Lees verder

7 tips voor oogverblindende wimpers

Creëer met je wimpers een uitgesproken uitstraling. Hoe? Lees de 7 tips hoe je dat kunt bereiken in dit blog.

Lees verder

Tijd besparen in de ochtend: zo doe je dat!

Kom jij ook altijd tijd te kort in de ochtend? Lees hier hoe het kan: tijd besparen en er toch elke dag verzorgd uitzien!

Lees verder

Ervaringen

Vriendelijk, secuur, goede prijs en top kwaliteit!

- Anne

Uitgebreide behandeling om je wenkbrauwen er weer tiptop uit te laten zien! Zeker een aanrader!

- Bianca

Vandaag voor het eerst een wimperlift gehad en mijn wenkbrauwen laten harsen en verven. Superblij met het eindresultaat en heb direct een nieuwe afspraak geboekt.

- Danielle

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.