De wimperlift en de mooiste dag van je leven

Je jurk is doorgepast, je schoenen zijn al ingelopen. Kaarten, locatie, muziek, bloemen, fotograaf, kapper en trouwauto zijn geregeld. Langzaam maar zeker kun je al die dingen op je lijstje afvinken. Maar denk ook even vooruit aan het moment dat je partner en jij elkaar het ja-woord gaan geven. Dan moet hij toch smelten van je blik? Van je stralende ogen die omlijst worden door prachtige wimpers? Plan nu alvast die wimperlift bij Iris Brows & Lashes voor het belangrijkste moment op de mooiste dag van je leven.

wimperlift

Wimperlift

Maar een wimperlift, wat is dat nu eigenlijk precies? Eigenlijk is het niets meer en niets minder dan een behandeling voor je eigen wimpers. Er komen dus geen plakwimpers of extensions aan te pas. Je ooghaartjes worden alleen maar op een speciale manier behandeld waardoor er voor langere tijd meer krul in zit en ze tegelijkertijd ook nog eens langer lijken. Dus bijna helemaal puur natuur.

Redenen te over

Er zijn allerlei redenen om voor een wimperlift te kiezen:

Reinigen en pads

Als je bij mij langskomt voor een wimperlift heb ik je van te voren al gevraagd om op dat moment geen oogmake-up te dragen, zodat de vloeistoffen voor het liften van je ooghaartjes optimaal hun werk kunnen doen. En ondanks dat je geen make-up draagt, reinig ik de haartjes, zodat alle vuilrestjes er helemaal uit zijn. Voor het liften van je wimpers maak ik gebruik van siliconen pads die op je bovenste oogleden worden geplaatst.

Krullen en verven

Vervolgens breng ik zorgvuldig een permanentvloeistof op je wimperhaartjes aan. Deze zorgen voor de krul in je wimpers. Daarna behandel ik ze met een gel die de krul fixeert. Als die fixeergel is ingetrokken, verwijder ik de pads en maak ik je wimpers schoon. Wimpers verven behoort ook tot de mogelijkheden. Zo heb je zes tot acht weken lang plezier van een prachtige oogopslag zonder dat je er zelf nog veel hoeft te doen.

Onderhoudstips

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wimperlift is het verstandig om voorzichtig met je wimpers om te gaan. Als je je gezicht afdroogt of reinigt, doe dit bij je ogen dan deppend of met zachte bewegingen. Gebruik geen reinigingsproducten waarin olie of alcohol zit. Verder wordt waterproof mascara afgeraden, omdat dit moeilijker te reinigen is en je wimpers door het wrijven sneller kunnen afbreken.

Iris Brows & Lashes

Behalve voor een wimperlift en wimpers verven kun je bij Iris Brows & Lashes natuurlijk ook nog terecht voor One by One Wimperextensions of Russion Volume wimperextensions. Ben je niet helemaal tevreden over je wenkbrauwen? Wellicht kunnen we met een Brow Lamination of henna brows iets voor je betekenen. Neem gerust contact op. En natuurlijk hoef je niet te wachten tot je gaat trouwen, want wij vinden dat iedereen mooie wenkbrauwen en oogverblindende wimpers verdient.

Deel dit bericht op:

Lees ook

5 veel gestelde vragen over de wimperlift

Overweeg jij een wimperlift, maar heb je er nog vragen over? In dit blogartikel geven we je de antwoorden. Lees ze hier.

Lees verder

5 tips voor het creëren van sterke wimpers

Met de juiste zorg en aandacht creëer jij sterke wimpers. Wil je weten hoe je dat doet? Lees dan hier onze 5 tips.

Lees verder

De functie van je wenkbrauwen en wimpers

De esthetische kant van onze wenkbrauwen en wimpers is belangrijk, maar ze hebben ook nog een andere functie. Lees snel verder.

Lees verder

Wimperextensions: dit zijn de mogelijkheden

Overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Je leest er alles over in dit blogartikel van Iris Brows & Lashes.

Lees verder

Dit wist je nog niet over brow lamination

Brow lamination is een behandeling die jouw weerbarstige en stugge wenkbrauwen temt en stylet. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

Ervaringen

Zoals altijd geweldig geholpen. Ik kom er al een hele tijd en het is altijd weer een feest. Zo doen hun werk heel erg goed… Ik kan er niks anders van maken. Ga zo door!!!

- Irene

Debby heeft mijn wimpers mooi gelift en geverfd en het zijn gezellige meiden, niets op aan te merken!

- Esther

Debby zet uiterst zorgvuldig one by one wimperextensions. Hierbij let zij goed op kwaliteit van eigen wimpers en geeft daar eerlijk advies over.

- Linda

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.