Een natuurlijke look met een wimperlift

Tracey verhuisde enkele jaren geleden van Amsterdam naar Alphen aan Den Rijn. Dat betekende dat ze op zoek moest naar een nieuwe wimperstyliste. ‘Ik ging op zoek en kwam terecht bij Iris. Haar salon zat toevallig bij mij in de buurt. Ik heb een afspraak gemaakt, en na het eerste bezoek ben ik nooit meer weggegaan.’

Een natuurlijke look

‘Zeven jaar lang had ik wimperextensions’, vertelt Tracey. ‘Doordat de salon dicht was tijdens de coronacrisis, kwam ik niet in de gelegenheid mijn wimpers bij te laten vullen. Ik besloot mijn natuurlijke wimpers uit te laten groeien. Ik merkte dat ik de natuurlijke look veel mooier vond staan. Daarom besloot ik een wimperliftbehandeling te boeken bij Iris. Ik was zo verrast over het resultaat! Dit paste veel beter bij mij.’

De wimperliftbehandeling

‘Omdat ik graag een natuurlijke look wil, maar wel van nette wimpers houd, boek ik regelmatig een wimperliftbehandeling bij Iris. Ze luistert goed naar wat ik wil en vraagt graag door naar mijn wensen. Ik vind het bijvoorbeeld erg vervelend om de lichte bovenste wimperhaartjes constant in mijn ooghoek te zien, en laat mijn wimpers ook graag verven. Ik heb van mezelf donker haar, maar mijn wimpers zien er gewoon een stuk netter uit wanneer ze geverfd zijn.’

Tracey’s trouwlook

Recentelijk stapte Tracey samen met haar partner in het huwelijksbootje. ‘Voor mijn trouwdag wilde ik graag een iets opvallendere wimperlook. Ik wilde voor een laatste keer extensions laten zetten. Mijn voorwaarde: het moest er wél natuurlijk uitzien. Iris zorgde voor een natuurlijke look door minder extensions te plaatsen dan bij een gebruikelijke wimperextensionbehandeling.’

Omgaan met kritiek

‘Toen ik de wimperextensions had laten zetten, moest ik er toch erg aan wennen’, vertelt Tracey. ‘Ik vond het wat onnatuurlijker staan dan ik had gehoopt. Ik probeerde mezelf ervan te overtuigen dat ik nog moest wennen. Zonder resultaat! Ik stuurde Iris een berichtje en sprak hierin mijn twijfels uit. Iris nodigde me direct uit om langs te komen en mijn wimpers helemaal naar wens te stylen. Dat is het fijne aan Iris: ze luistert goed naar wat jij wil en laat je absoluut niet gaan voordat je 100% tevreden bent. Bovendien is ze niet alleen heel kundig, maar ook gezellig. Een behandeling is voor mij echt een uitje!’

Terug voor een wimperlift

Tracey heeft een afspraak bij Iris staan om de overgebleven wimperextensions te laten verwijderen. ‘Ik laat ook direct een wimperliftbehandeling uitvoeren door Iris. De natuurlijke look past gewoon beter bij mij. Voor mijn huwelijk waren de wimperextensions uiteindelijk perfect, maar voor het dagelijks leven houd ik het op de wimperlift. Voor mij nooit meer iets anders!’

Een wimperlift door Iris Brows & Lashes

Wil je optisch langere wimpers en een mooie open blik? Tijdens de wimperliftbehandeling worden jouw wimpers met behulp van vloeistoffen en een siliconen pad in model gebracht. Door in bepaalde fases met de vloeistoffen te werken, worden je wimpers voor een lange tijd gelift. Nooit meer de strijd aangaan met jouw mascaraborsteltje? Neem gerust contact op met Iris en bespreek jouw wensen.

Deel dit bericht op:

Lees ook

De functie van je wenkbrauwen en wimpers

De esthetische kant van onze wenkbrauwen en wimpers is belangrijk, maar ze hebben ook nog een andere functie. Lees snel verder.

Lees verder

Wimperextensions: dit zijn de mogelijkheden

Overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Je leest er alles over in dit blogartikel van Iris Brows & Lashes.

Lees verder

Dit wist je nog niet over brow lamination

Brow lamination is een behandeling die jouw weerbarstige en stugge wenkbrauwen temt en stylet. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Ervaringen

Ik voelde mij op mijn gemak, Iris voelde mijn wensen goed aan en de kleur die ze heeft gebruikt bij mijn henna brows is top! Heel tevreden over het eindresultaat.

- Dominique

Altijd leuk, kwalitatief goed en zeer professioneel!

- Leticia

Ik heb alleen mijn wenkbrauwen laten verven. Het was snel klaar maar een mooi resultaat. Gelijk een vervolgafspraak gemaakt voor verven en waxen.

- Elfried

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.