Een natuurlijke look met een wimperlift

Tracey verhuisde enkele jaren geleden van Amsterdam naar Alphen aan Den Rijn. Dat betekende dat ze op zoek moest naar een nieuwe wimperstyliste. ‘Ik ging op zoek en kwam terecht bij Iris. Haar salon zat toevallig bij mij in de buurt. Ik heb een afspraak gemaakt, en na het eerste bezoek ben ik nooit meer weggegaan.’

Een natuurlijke look

‘Zeven jaar lang had ik wimperextensions’, vertelt Tracey. ‘Doordat de salon dicht was tijdens de coronacrisis, kwam ik niet in de gelegenheid mijn wimpers bij te laten vullen. Ik besloot mijn natuurlijke wimpers uit te laten groeien. Ik merkte dat ik de natuurlijke look veel mooier vond staan. Daarom besloot ik een wimperliftbehandeling te boeken bij Iris. Ik was zo verrast over het resultaat! Dit paste veel beter bij mij.’

De wimperliftbehandeling

‘Omdat ik graag een natuurlijke look wil, maar wel van nette wimpers houd, boek ik regelmatig een wimperliftbehandeling bij Iris. Ze luistert goed naar wat ik wil en vraagt graag door naar mijn wensen. Ik vind het bijvoorbeeld erg vervelend om de lichte bovenste wimperhaartjes constant in mijn ooghoek te zien, en laat mijn wimpers ook graag verven. Ik heb van mezelf donker haar, maar mijn wimpers zien er gewoon een stuk netter uit wanneer ze geverfd zijn.’

Tracey’s trouwlook

Recentelijk stapte Tracey samen met haar partner in het huwelijksbootje. ‘Voor mijn trouwdag wilde ik graag een iets opvallendere wimperlook. Ik wilde voor een laatste keer extensions laten zetten. Mijn voorwaarde: het moest er wél natuurlijk uitzien. Iris zorgde voor een natuurlijke look door minder extensions te plaatsen dan bij een gebruikelijke wimperextensionbehandeling.’

Omgaan met kritiek

‘Toen ik de wimperextensions had laten zetten, moest ik er toch erg aan wennen’, vertelt Tracey. ‘Ik vond het wat onnatuurlijker staan dan ik had gehoopt. Ik probeerde mezelf ervan te overtuigen dat ik nog moest wennen. Zonder resultaat! Ik stuurde Iris een berichtje en sprak hierin mijn twijfels uit. Iris nodigde me direct uit om langs te komen en mijn wimpers helemaal naar wens te stylen. Dat is het fijne aan Iris: ze luistert goed naar wat jij wil en laat je absoluut niet gaan voordat je 100% tevreden bent. Bovendien is ze niet alleen heel kundig, maar ook gezellig. Een behandeling is voor mij echt een uitje!’

Terug voor een wimperlift

Tracey heeft een afspraak bij Iris staan om de overgebleven wimperextensions te laten verwijderen. ‘Ik laat ook direct een wimperliftbehandeling uitvoeren door Iris. De natuurlijke look past gewoon beter bij mij. Voor mijn huwelijk waren de wimperextensions uiteindelijk perfect, maar voor het dagelijks leven houd ik het op de wimperlift. Voor mij nooit meer iets anders!’

Een wimperlift door Iris Brows & Lashes

Wil je optisch langere wimpers en een mooie open blik? Tijdens de wimperliftbehandeling worden jouw wimpers met behulp van vloeistoffen en een siliconen pad in model gebracht. Door in bepaalde fases met de vloeistoffen te werken, worden je wimpers voor een lange tijd gelift. Nooit meer de strijd aangaan met jouw mascaraborsteltje? Neem gerust contact op met Iris en bespreek jouw wensen.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Brow Lamination: dé oplossing voor stugge wenkbrauwen

Met Brow Lamination zijn die stugge en onhandelbare wenkbrauwen van jou verleden tijd. Lees er hier meer over.

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over wimpers

Wat weet jij over wimperuitval en je wimpercyclus? Iris Brows & Lashes geeft je antwoord op de meest gestelde vragen over wimpers. Lees het hier.

Lees verder

5 tips om je wimperextensions mooi te houden

Van je wimperextensions wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. In deze blog lees je er vijf tips over.

Lees verder

Onopvallende wenkbrauwen? Zo laat je ze stralen!

Ga voor wenkbrauwen die de blikvangers van je gezicht zijn. Ga voor henna brows. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Waarmee laat jij je wenkbrauwen kleuren: met henna of verf?

Weet jij al of je je wenkbrauwen met hennaverf of met wenkbrauwverf wilt laten kleuren? Lees hier over de verschillen.

Lees verder

Trends: de wenkbrauw door de jaren heen

Doe jij mee aan elke modetrend? Vergeet dan ook je wenkbrauw niet. De trend van dit moment is Brow Lamination.

Lees verder

Ervaringen

Hi Iris, Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Heb de ontvangst van jou en behandeling als prettig ervaren. Dus dank je wel en tot over 5 weken!

- Liesbeth

Ik heb vandaag voor het eerst mijn wimpers laten liften en verven. De sfeer in de salon was erg ontspannen en het resultaat is heel erg mooi.

- Simone

Vandaag eerste keer bij jullie geweest. Vond het zeer relaxed, is me heel erg goed bevallen. Heb mijn wimpers laten opvullen en dit ziet er zeer professioneel en netjes uit. Ben super happy. Denk dat ik de juiste keus heb gemaakt door contact met jullie op te nemen. Nu al happy customer!!! 😁😁😁😁

- Danielle

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.