Een natuurlijke look met een wimperlift

Tracey verhuisde enkele jaren geleden van Amsterdam naar Alphen aan Den Rijn. Dat betekende dat ze op zoek moest naar een nieuwe wimperstyliste. ‘Ik ging op zoek en kwam terecht bij Iris. Haar salon zat toevallig bij mij in de buurt. Ik heb een afspraak gemaakt, en na het eerste bezoek ben ik nooit meer weggegaan.’

Een natuurlijke look

‘Zeven jaar lang had ik wimperextensions’, vertelt Tracey. ‘Doordat de salon dicht was tijdens de coronacrisis, kwam ik niet in de gelegenheid mijn wimpers bij te laten vullen. Ik besloot mijn natuurlijke wimpers uit te laten groeien. Ik merkte dat ik de natuurlijke look veel mooier vond staan. Daarom besloot ik een wimperliftbehandeling te boeken bij Iris. Ik was zo verrast over het resultaat! Dit paste veel beter bij mij.’

De wimperliftbehandeling

‘Omdat ik graag een natuurlijke look wil, maar wel van nette wimpers houd, boek ik regelmatig een wimperliftbehandeling bij Iris. Ze luistert goed naar wat ik wil en vraagt graag door naar mijn wensen. Ik vind het bijvoorbeeld erg vervelend om de lichte bovenste wimperhaartjes constant in mijn ooghoek te zien, en laat mijn wimpers ook graag verven. Ik heb van mezelf donker haar, maar mijn wimpers zien er gewoon een stuk netter uit wanneer ze geverfd zijn.’

Tracey’s trouwlook

Recentelijk stapte Tracey samen met haar partner in het huwelijksbootje. ‘Voor mijn trouwdag wilde ik graag een iets opvallendere wimperlook. Ik wilde voor een laatste keer extensions laten zetten. Mijn voorwaarde: het moest er wél natuurlijk uitzien. Iris zorgde voor een natuurlijke look door minder extensions te plaatsen dan bij een gebruikelijke wimperextensionbehandeling.’

Omgaan met kritiek

‘Toen ik de wimperextensions had laten zetten, moest ik er toch erg aan wennen’, vertelt Tracey. ‘Ik vond het wat onnatuurlijker staan dan ik had gehoopt. Ik probeerde mezelf ervan te overtuigen dat ik nog moest wennen. Zonder resultaat! Ik stuurde Iris een berichtje en sprak hierin mijn twijfels uit. Iris nodigde me direct uit om langs te komen en mijn wimpers helemaal naar wens te stylen. Dat is het fijne aan Iris: ze luistert goed naar wat jij wil en laat je absoluut niet gaan voordat je 100% tevreden bent. Bovendien is ze niet alleen heel kundig, maar ook gezellig. Een behandeling is voor mij echt een uitje!’

Terug voor een wimperlift

Tracey heeft een afspraak bij Iris staan om de overgebleven wimperextensions te laten verwijderen. ‘Ik laat ook direct een wimperliftbehandeling uitvoeren door Iris. De natuurlijke look past gewoon beter bij mij. Voor mijn huwelijk waren de wimperextensions uiteindelijk perfect, maar voor het dagelijks leven houd ik het op de wimperlift. Voor mij nooit meer iets anders!’

Een wimperlift door Iris Brows & Lashes

Wil je optisch langere wimpers en een mooie open blik? Tijdens de wimperliftbehandeling worden jouw wimpers met behulp van vloeistoffen en een siliconen pad in model gebracht. Door in bepaalde fases met de vloeistoffen te werken, worden je wimpers voor een lange tijd gelift. Nooit meer de strijd aangaan met jouw mascaraborsteltje? Neem gerust contact op met Iris en bespreek jouw wensen.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Een sprekende blik met Russian Volume-extensions!

Lange, donkere wimpers creëren? Dat is mogelijk met de Russian Volume-extensions! Lees hier meer.

Lees verder

Wimperextensions: dit moet je weten voordat je eraan begint

Wil je wimperextensions laten zetten? Lees hier alles wat je erover moet weten voordat je daaraan begint!

Lees verder

Verzorging na een wimperlift? Let op deze fouten!

Een wimperlift wil je zo lang mogelijk mooi houden. Om hiervoor te zorgen, vermijd deze fouten! Lees hier meer.

Lees verder

One by one wimperextensions: zo ziet de behandeling eruit

Wil je misschien one by one wimperextensions laten zetten? Lees hier hoe de behandeling eruitziet!

Lees verder

Wimperextensions: alle voordelen op een rijtje!

Altijd een sprekende blik en stralende oogopslag? Het kan met wimperextensions. Lees hier over alle voordelen!

Lees verder

5 wenkbrauwtrends: welke trend past bij jou?

Getekend, dun, vol. De wenkbrauwtrends vliegen je om de oren. Bij het vinden van je schoolfoto uit de derde klas, schrik je je dood.

Lees verder

Zo houd je je wenkbrauwen mooi gedurende de dag

Je hebt zojuist flink wat tijd voor de spiegel gestaan. Je oog- en huidmake-up is gedaan. Lees verder!

Lees verder

’Mijn wimperextensions waren een wereld van verschil!’

‘Ik heb heel felle blauwe ogen, en mijn ogen kwamen door de wimperextensions heel mooi uit.’ Lees hier meer!

Lees verder

Even voorstellen: wimperstyliste Debby

Wist je dat bepaalde producten een negatieve werking hebben op wimperextentions?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben echt enorm tevreden! Mijn wimpers zijn prachtig gelift en voorzien van een laagje zwarte verf. De ontvangst was heel hartelijk en tijdens de behandeling was het gezellig. Voor herhaling vatbaar!

- Sofie

Super blij met mijn wenkbrauwen.

- Evelien

Heb nog nooit zulke mooie wenkbrauwen gehad ( harsen/ verven) Iris is mega goed in haar werk. Werkt nauwkeurig en is fijn gezelschap op bij in de stoel te liggen. Iris dankjewel ! Ik kom zeker terug. Groetjes Joyce

- Joyce

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.