Even voorstellen: wimperstyliste Debby

In dit artikel stellen we graag het nieuwe gezicht bij Iris Brows & Lashes voor: Debby. Zij is begonnen als wimperstyliste en helpt klanten dus hun wimpers in topconditie te brengen. Maak kennis met de nieuwe collega!

Ambitie

‘Ik ben Debby, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Daar woon ik met mijn man en 4 katten. Naast mijn andere baan, zocht ik een nieuwe uitdaging. Zelf ben ik ook met beauty bezig geweest, vooral het verzorgen van nagels. Ik had niet de ambitie om een eigen salon te openen, maar wel om meer in dit gebied te gaan doen.’

Het begin

‘Ik wilde eigenlijk niet voor mezelf beginnen. Het is fijn om bij een bestaande salon aan te sluiten. Ik kwam al een tijd bij Iris om mijn wimpers te laten verzorgen. Ik kende haar dus al en we konden het goed met elkaar vinden. Iris is gewoon een hele leuke meid. Ze liet een keer vallen dat ze erover twijfelde om iemand in dienst te gaan nemen om een paar behandelingen uit te voeren. Dat bracht bij mij het balletje aan het rollen.’

Leuker dan verwacht

‘Ik ben toen de opleiding gaan volgen voor wimperstyliste. Wat mij vooral trok aan deze opleiding was dat je lekker bezig kon zijn en snel aan de slag kon. Dat vond ik erg leuk om te doen, misschien nog wel leuker dan ik van te voren had verwacht.’

Verder ontwikkelen

‘Bij Iris kreeg ik de mogelijkheid om in de praktijk de techniek voor het verzorgen van wimpers verder te ontwikkelen. We hadden een oproep geplaatst om klanten te vinden die hiervoor model wilden zitten. Zo heb ik veel kunnen oefenen. Van klanten kreeg ik veel enthousiaste reacties. Dat is het belangrijkste natuurlijk: dat de klant tevreden is. Bij Iris heb ik daarbij nóg meer tips en trucks geleerd om de techniek te perfectioneren. Zo wil ik blijven leren om zo goed mogelijk te worden.’

Advies

‘Als ik alvast een advies kan geven: gebruik wimperserum! Van tevoren had ik bij wimperserum mijn twijfels. Nu ik veel in het vak bezig ben, merk ik dat het veel effect heeft. Vaak hoor ik van vrouwen dat ze langere wimpers willen of meer volume willen in hun wimpers. Dat kun je hiermee mooi bereiken. Voor meer advies en het verzorgen van je wimpers help ik je graag bij Iris Brows & Lashes! Neem contact op om jouw afspraak te maken.’

Deel dit bericht op:

Lees ook

De functie van je wenkbrauwen en wimpers

De esthetische kant van onze wenkbrauwen en wimpers is belangrijk, maar ze hebben ook nog een andere functie. Lees snel verder.

Lees verder

Wimperextensions: dit zijn de mogelijkheden

Overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Je leest er alles over in dit blogartikel van Iris Brows & Lashes.

Lees verder

Dit wist je nog niet over brow lamination

Brow lamination is een behandeling die jouw weerbarstige en stugge wenkbrauwen temt en stylet. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Ervaringen

Ik voelde mij op mijn gemak, Iris voelde mijn wensen goed aan en de kleur die ze heeft gebruikt bij mijn henna brows is top! Heel tevreden over het eindresultaat.

- Dominique

Altijd leuk, kwalitatief goed en zeer professioneel!

- Leticia

Ik heb alleen mijn wenkbrauwen laten verven. Het was snel klaar maar een mooi resultaat. Gelijk een vervolgafspraak gemaakt voor verven en waxen.

- Elfried

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.