Even voorstellen: wimperstyliste Debby

In dit artikel stellen we graag het nieuwe gezicht bij Iris Brows & Lashes voor: Debby. Zij is begonnen als wimperstyliste en helpt klanten dus hun wimpers in topconditie te brengen. Maak kennis met de nieuwe collega!

Ambitie

‘Ik ben Debby, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Daar woon ik met mijn man en 4 katten. Naast mijn andere baan, zocht ik een nieuwe uitdaging. Zelf ben ik ook met beauty bezig geweest, vooral het verzorgen van nagels. Ik had niet de ambitie om een eigen salon te openen, maar wel om meer in dit gebied te gaan doen.’

Het begin

‘Ik wilde eigenlijk niet voor mezelf beginnen. Het is fijn om bij een bestaande salon aan te sluiten. Ik kwam al een tijd bij Iris om mijn wimpers te laten verzorgen. Ik kende haar dus al en we konden het goed met elkaar vinden. Iris is gewoon een hele leuke meid. Ze liet een keer vallen dat ze erover twijfelde om iemand in dienst te gaan nemen om een paar behandelingen uit te voeren. Dat bracht bij mij het balletje aan het rollen.’

Leuker dan verwacht

‘Ik ben toen de opleiding gaan volgen voor wimperstyliste. Wat mij vooral trok aan deze opleiding was dat je lekker bezig kon zijn en snel aan de slag kon. Dat vond ik erg leuk om te doen, misschien nog wel leuker dan ik van te voren had verwacht.’

Verder ontwikkelen

‘Bij Iris kreeg ik de mogelijkheid om in de praktijk de techniek voor het verzorgen van wimpers verder te ontwikkelen. We hadden een oproep geplaatst om klanten te vinden die hiervoor model wilden zitten. Zo heb ik veel kunnen oefenen. Van klanten kreeg ik veel enthousiaste reacties. Dat is het belangrijkste natuurlijk: dat de klant tevreden is. Bij Iris heb ik daarbij nóg meer tips en trucks geleerd om de techniek te perfectioneren. Zo wil ik blijven leren om zo goed mogelijk te worden.’

Advies

‘Als ik alvast een advies kan geven: gebruik wimperserum! Van tevoren had ik bij wimperserum mijn twijfels. Nu ik veel in het vak bezig ben, merk ik dat het veel effect heeft. Vaak hoor ik van vrouwen dat ze langere wimpers willen of meer volume willen in hun wimpers. Dat kun je hiermee mooi bereiken. Voor meer advies en het verzorgen van je wimpers help ik je graag bij Iris Brows & Lashes! Neem contact op om jouw afspraak te maken.’

Deel dit bericht op:

Lees ook

Een sprekende blik met Russian Volume-extensions!

Lange, donkere wimpers creëren? Dat is mogelijk met de Russian Volume-extensions! Lees hier meer.

Lees verder

Wimperextensions: dit moet je weten voordat je eraan begint

Wil je wimperextensions laten zetten? Lees hier alles wat je erover moet weten voordat je daaraan begint!

Lees verder

Verzorging na een wimperlift? Let op deze fouten!

Een wimperlift wil je zo lang mogelijk mooi houden. Om hiervoor te zorgen, vermijd deze fouten! Lees hier meer.

Lees verder

One by one wimperextensions: zo ziet de behandeling eruit

Wil je misschien one by one wimperextensions laten zetten? Lees hier hoe de behandeling eruitziet!

Lees verder

Wimperextensions: alle voordelen op een rijtje!

Altijd een sprekende blik en stralende oogopslag? Het kan met wimperextensions. Lees hier over alle voordelen!

Lees verder

5 wenkbrauwtrends: welke trend past bij jou?

Getekend, dun, vol. De wenkbrauwtrends vliegen je om de oren. Bij het vinden van je schoolfoto uit de derde klas, schrik je je dood.

Lees verder

Een natuurlijke look met een wimperlift

Tracey verhuisde enkele jaren geleden van Amsterdam naar Alphen aan Den Rijn. Dat betekende dat ze op zoek moest naar een nieuwe wimperstyliste.

Lees verder

Zo houd je je wenkbrauwen mooi gedurende de dag

Je hebt zojuist flink wat tijd voor de spiegel gestaan. Je oog- en huidmake-up is gedaan. Lees verder!

Lees verder

’Mijn wimperextensions waren een wereld van verschil!’

‘Ik heb heel felle blauwe ogen, en mijn ogen kwamen door de wimperextensions heel mooi uit.’ Lees hier meer!

Lees verder

Ervaringen

Ik ben echt enorm tevreden! Mijn wimpers zijn prachtig gelift en voorzien van een laagje zwarte verf. De ontvangst was heel hartelijk en tijdens de behandeling was het gezellig. Voor herhaling vatbaar!

- Sofie

Super blij met mijn wenkbrauwen.

- Evelien

Heb nog nooit zulke mooie wenkbrauwen gehad ( harsen/ verven) Iris is mega goed in haar werk. Werkt nauwkeurig en is fijn gezelschap op bij in de stoel te liggen. Iris dankjewel ! Ik kom zeker terug. Groetjes Joyce

- Joyce

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.