Even voorstellen: wimperstyliste Debby

In dit artikel stellen we graag het nieuwe gezicht bij Iris Brows & Lashes voor: Debby. Zij is begonnen als wimperstyliste en helpt klanten dus hun wimpers in topconditie te brengen. Maak kennis met de nieuwe collega!

Ambitie

‘Ik ben Debby, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Daar woon ik met mijn man en 4 katten. Naast mijn andere baan, zocht ik een nieuwe uitdaging. Zelf ben ik ook met beauty bezig geweest, vooral het verzorgen van nagels. Ik had niet de ambitie om een eigen salon te openen, maar wel om meer in dit gebied te gaan doen.’

Het begin

‘Ik wilde eigenlijk niet voor mezelf beginnen. Het is fijn om bij een bestaande salon aan te sluiten. Ik kwam al een tijd bij Iris om mijn wimpers te laten verzorgen. Ik kende haar dus al en we konden het goed met elkaar vinden. Iris is gewoon een hele leuke meid. Ze liet een keer vallen dat ze erover twijfelde om iemand in dienst te gaan nemen om een paar behandelingen uit te voeren. Dat bracht bij mij het balletje aan het rollen.’

Leuker dan verwacht

‘Ik ben toen de opleiding gaan volgen voor wimperstyliste. Wat mij vooral trok aan deze opleiding was dat je lekker bezig kon zijn en snel aan de slag kon. Dat vond ik erg leuk om te doen, misschien nog wel leuker dan ik van te voren had verwacht.’

Verder ontwikkelen

‘Bij Iris kreeg ik de mogelijkheid om in de praktijk de techniek voor het verzorgen van wimpers verder te ontwikkelen. We hadden een oproep geplaatst om klanten te vinden die hiervoor model wilden zitten. Zo heb ik veel kunnen oefenen. Van klanten kreeg ik veel enthousiaste reacties. Dat is het belangrijkste natuurlijk: dat de klant tevreden is. Bij Iris heb ik daarbij nóg meer tips en trucks geleerd om de techniek te perfectioneren. Zo wil ik blijven leren om zo goed mogelijk te worden.’

Advies

‘Als ik alvast een advies kan geven: gebruik wimperserum! Van tevoren had ik bij wimperserum mijn twijfels. Nu ik veel in het vak bezig ben, merk ik dat het veel effect heeft. Vaak hoor ik van vrouwen dat ze langere wimpers willen of meer volume willen in hun wimpers. Dat kun je hiermee mooi bereiken. Voor meer advies en het verzorgen van je wimpers help ik je graag bij Iris Brows & Lashes! Neem contact op om jouw afspraak te maken.’

Deel dit bericht op:

Lees ook

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Brow Lamination: dé oplossing voor stugge wenkbrauwen

Met Brow Lamination zijn die stugge en onhandelbare wenkbrauwen van jou verleden tijd. Lees er hier meer over.

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over wimpers

Wat weet jij over wimperuitval en je wimpercyclus? Iris Brows & Lashes geeft je antwoord op de meest gestelde vragen over wimpers. Lees het hier.

Lees verder

5 tips om je wimperextensions mooi te houden

Van je wimperextensions wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. In deze blog lees je er vijf tips over.

Lees verder

Onopvallende wenkbrauwen? Zo laat je ze stralen!

Ga voor wenkbrauwen die de blikvangers van je gezicht zijn. Ga voor henna brows. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Waarmee laat jij je wenkbrauwen kleuren: met henna of verf?

Weet jij al of je je wenkbrauwen met hennaverf of met wenkbrauwverf wilt laten kleuren? Lees hier over de verschillen.

Lees verder

Trends: de wenkbrauw door de jaren heen

Doe jij mee aan elke modetrend? Vergeet dan ook je wenkbrauw niet. De trend van dit moment is Brow Lamination.

Lees verder

Ervaringen

Hi Iris, Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Heb de ontvangst van jou en behandeling als prettig ervaren. Dus dank je wel en tot over 5 weken!

- Liesbeth

Ik heb vandaag voor het eerst mijn wimpers laten liften en verven. De sfeer in de salon was erg ontspannen en het resultaat is heel erg mooi.

- Simone

Vandaag eerste keer bij jullie geweest. Vond het zeer relaxed, is me heel erg goed bevallen. Heb mijn wimpers laten opvullen en dit ziet er zeer professioneel en netjes uit. Ben super happy. Denk dat ik de juiste keus heb gemaakt door contact met jullie op te nemen. Nu al happy customer!!! 😁😁😁😁

- Danielle

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.