Onopvallende wenkbrauwen? Zo laat je ze stralen!

Die wenkbrauwen van jou vallen niet echt op. Je zou ze graag wat voller willen laten lijken. Strakker. En in de juiste vorm. Daarom ga je ook nooit de deur uit zonder je wenkbrauwpotlood, want na een regenbui, sportsessie of saunabezoek is die zo nauwkeurig aangebrachte vorm behoorlijk vervaagd of uitgelopen. Ga daarom eens voor meer gemak: ga voor henna brows!

wenkbrauwen

Vaarwel pandalook

Je wenkbrauwen zijn de blikvangers van je gezicht. Logisch dat je daar wat extra aandacht aan wilt besteden. Als ze mooi gestyled en geaccentueerd zijn, laten ze je look echt spreken. Natuurlijk kan dat prima met een wenkbrauwpotlood, -poeder of -pommade, maar dat blijft gedurende de dag niet altijd even goed zitten. Je zit natuurlijk niet op een pandalook te wachten als blijkt dat de boel weer eens helemaal uitgelopen is.

Henna brows

Gun jezelf daarom nu eens de perfecte look waar je wekenlang plezier van hebt. Misschien heb je over permanente make-up nagedacht, maar ben je daar nog niet helemaal aan toe of staat de gedachte om pigmenten in je huid te laten aanbrengen of de prijs je tegen. Overweeg dan eens henna brows.

Lash Extend

Henna is een heel mooi en natuurlijk pigment. Wij werken met producten van Lash Extend. Daar zijn geen chemische stoffen aan toegevoegd en daarom is het veilig voor je huid en haar. De hennaverf wordt gemaakt van de beste Indiase henna en geselecteerde pigmenten om een mooie en intense kleur achter te laten op je wenkbrauwen en de onderliggende huid.

Waxen en epileren

Voordat we je wenkbrauwen gaan kleuren, zoeken we eerst samen met jou de tint henna uit die past bij jouw wensen én je huid- en haarkleur. Vervolgens starten we met waxen en epileren. Daarna wordt de verf aangebracht. De hennaverf moet tussen de vijftien en twintig minuten inwerken. Hoe donkerder je de haartjes wilt hebben, hoe langer de inwerktijd.

Verzorging van je wenkbrauwen

De eerste 24 uur na de behandeling laat je je wenkbrauwen zoveel mogelijk met rust. Dus:

Zo heb je er het langst plezier van

Als je ze op de juiste manier verzorgt, heb je er ook daarna het langst plezier van:

Contact

Bevallen de henna brows je? Kom dan iedere 4 tot 6 weken langs voor een nieuwe behandeling. Zo blijf je deze fantastische look behouden. Heb je naar aanleiding van deze blog toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. En dat kun je natuurlijk ook doen als je meteen een afspraak wilt maken. Tot gauw!


Lees ook

5 tips voor het creëren van sterke wimpers

Met de juiste zorg en aandacht creëer jij sterke wimpers. Wil je weten hoe je dat doet? Lees dan hier onze 5 tips.

Lees verder

De functie van je wenkbrauwen en wimpers

De esthetische kant van onze wenkbrauwen en wimpers is belangrijk, maar ze hebben ook nog een andere functie. Lees snel verder.

Lees verder

Wimperextensions: dit zijn de mogelijkheden

Overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Je leest er alles over in dit blogartikel van Iris Brows & Lashes.

Lees verder

Dit wist je nog niet over brow lamination

Brow lamination is een behandeling die jouw weerbarstige en stugge wenkbrauwen temt en stylet. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Ervaringen

Met een hele mooie lashlift huiswaarts gegaan. Je wimpers worden heel mooi en goed gelift en geverfd. Van het resultaat kun je heel lang genieten! Ik vind het echt een uitkomst en ben altijd heel erg tevreden, ook vind ik het altijd gezellig in de salon.

- Sofie

Ik ben superblij met het resultaat en de service. Was best gespannen om voor de eerste keer mijn wenkbrauwen te laten doen, maar ze zijn echt supermooi geworden!

- Iris

Vaste klant bij Iris. Geen verbeterpunten. Erg tevreden. Iris kijkt en denkt ook altijd mee voor eventuele veranderingen in model, maat of tijd van de afspraak. Allemaal toppertjes!

- Lequeen

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.