Lang genieten van je wimperextensions? Tijd voor onderhoud!

Wimperextensions zijn kunstwimpers van zijde die ik met lijm op de eigen wimpers plaats. Deze wimperextensions vermengen daardoor op natuurlijke wijze door de eigen wimpers, voor een subtiele look. Meestal kun je gedurende drie tot zes weken genieten van de langere en/of vollere wimpers. Maar om het effect zo lang mogelijk mooi te houden, is het wel belangrijk ze te verzorgen. Zoals met bijna alles is een goede reiniging en onderhoud een goede basis om er lang van te kunnen genieten!

Niet wrijven of plukken

Een goede verzorging draagt bij aan het voorkomen van infecties en het schoonhouden van de ogen, wimpers en extensions. Een nieuwe set extensions kan even wennen zijn. Ook kan er soms een extension niet helemaal lekker zitten. Dit kan door uitgroei komen, een te zware extension of de extension is niet goed aangebracht. Ik adviseer je om dan niet te plukken, wrijven of te trekken aan je wimpers/extensions. Hiermee raak je de extensions kwijt en kun je de natuurlijke wimpers beschadigen. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Ook na het douchen of het wassen van je gezicht is het belangrijk voorzichtig te zijn. Dep het gebied rond je ogen droog in plaats van met de handdoek te wrijven.

Laat de lijm uitharden

Wanneer je net wimperextensions hebt laten zetten, is de lijmlaag nog niet helemaal uitgehard. Dat heeft een beetje tijd nodig. Wanneer je aan de lijm komt of je gezicht wast voordat de lijm is uitgehard, kan het loslaten en verlies je de extensions. Na twee uur kun je weer water, make-up en andere gezichtsverzorging gebruiken.

Schone wimpers, blije wimpers

Er zijn allerlei momenten waarop vuil zich op je wimpers kan nestelen. Gewoon al wandelend in de buitenlucht sta je bloot aan allerlei invloeden van buitenaf. Denk aan fijnstof, maar ook gewoon zweet en vet dat op de huid ontstaat gedurende de dag. Maak je de wimpers niet schoon? Dan kunnen er irritaties ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een lichte irritatie, roodheid, maar ook jeuk. Dit vermijd je natuurlijk liever. Het is daarom belangrijk om je gezicht regelmatig te reinigen. Water is bij wimperextensions veilig om te gebruiken, maar ook bestaan er speciale reinigingsmiddelen voor extensions. Deze zijn bij ons in de salon te verkrijgen.

Wilde haartjes

Na een nacht slapen kunnen je wimperextensions in de war zitten. Borstel de wimpers daarom in de ochtend even netjes uit. Dat kan met een simpel wimperborsteltje waarmee je de wimpers weer in model brengt. Mocht je net hebben gedoucht, dan is het raadzaam de wimpers pas te borstelen wanneer ze droog zijn.

Uitproberen?

Ben jij nieuwsgierig en wil jij graag wimperextensions uitproberen? Neem gerust contact met mij op. Mijn doel is om jou met een lach mijn salon uit te laten lopen. Dit kan door de wimperextensions, maar ook met een wimperlift of wenkbrauwbehandeling. De behandeling is een momentje voor jezelf en het fijne is dat je direct resultaat ziet. Misschien tot snel?

Deel dit bericht op:

Lees ook

Een sprekende blik met Russian Volume-extensions!

Lange, donkere wimpers creëren? Dat is mogelijk met de Russian Volume-extensions! Lees hier meer.

Lees verder

Wimperextensions: dit moet je weten voordat je eraan begint

Wil je wimperextensions laten zetten? Lees hier alles wat je erover moet weten voordat je daaraan begint!

Lees verder

Verzorging na een wimperlift? Let op deze fouten!

Een wimperlift wil je zo lang mogelijk mooi houden. Om hiervoor te zorgen, vermijd deze fouten! Lees hier meer.

Lees verder

One by one wimperextensions: zo ziet de behandeling eruit

Wil je misschien one by one wimperextensions laten zetten? Lees hier hoe de behandeling eruitziet!

Lees verder

Wimperextensions: alle voordelen op een rijtje!

Altijd een sprekende blik en stralende oogopslag? Het kan met wimperextensions. Lees hier over alle voordelen!

Lees verder

5 wenkbrauwtrends: welke trend past bij jou?

Getekend, dun, vol. De wenkbrauwtrends vliegen je om de oren. Bij het vinden van je schoolfoto uit de derde klas, schrik je je dood.

Lees verder

Een natuurlijke look met een wimperlift

Tracey verhuisde enkele jaren geleden van Amsterdam naar Alphen aan Den Rijn. Dat betekende dat ze op zoek moest naar een nieuwe wimperstyliste.

Lees verder

Zo houd je je wenkbrauwen mooi gedurende de dag

Je hebt zojuist flink wat tijd voor de spiegel gestaan. Je oog- en huidmake-up is gedaan. Lees verder!

Lees verder

’Mijn wimperextensions waren een wereld van verschil!’

‘Ik heb heel felle blauwe ogen, en mijn ogen kwamen door de wimperextensions heel mooi uit.’ Lees hier meer!

Lees verder

Ervaringen

Ik ben echt enorm tevreden! Mijn wimpers zijn prachtig gelift en voorzien van een laagje zwarte verf. De ontvangst was heel hartelijk en tijdens de behandeling was het gezellig. Voor herhaling vatbaar!

- Sofie

Super blij met mijn wenkbrauwen.

- Evelien

Heb nog nooit zulke mooie wenkbrauwen gehad ( harsen/ verven) Iris is mega goed in haar werk. Werkt nauwkeurig en is fijn gezelschap op bij in de stoel te liggen. Iris dankjewel ! Ik kom zeker terug. Groetjes Joyce

- Joyce

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.