’Mijn wimperextensions waren een wereld van verschil!’

Wanneer besluit je bij een salon naar binnen te stappen en voor het eerst een nieuwe behandeling te laten uitvoeren? Voor Lisa (26) kwam dat moment toen ze verhuisde naar Alphen. Al een tijdje had ze erover nagedacht, toen ze bij Iris Brows & Lashes terecht kwam. ‘Eigenlijk gewoon omdat haar salon bij mij op de hoek zat. Toen ik de positieve recensies had gelezen, dacht ik: ik waag het erop!’

De eerste keer is spannend

‘Ik had daarvoor nog nooit wimperextensions laten zetten’, vertelt Lisa. ‘En omdat het de eerste keer was, vond ik dat best wel spannend. Je ziet wel eens plaatjes voorbij komen, en dan denk je echt: oh jeetje. Zo mag het niet worden! Ik wilde namelijk echt voor iets natuurlijks gaan. Maar bij Iris kon ik eerst uitgebreid vertellen wat ik erover dacht. Op die eerste afspraak hebben we vooral gekletst en gekeken wat de mogelijkheden waren. Zo vertelde ze dat de normale ‘one by one’-wimper echt heel natuurlijk is. Daar heb ik dan ook voor gekozen.’

Waarom wimperextensions?

‘Ik had dus al wel eens foto’s voorbij zien komen en ik vond wimperextensions er sowieso heel erg mooi uitzien, mits ze netjes waren aangebracht. En eigenlijk was ik het zat om steeds mascara op te moeten doen als ik mijn make-up deed. Het was puur gemak dus, en omdat het gewoon echt mooi is.’

De behandeling

‘Allereerst ging ik bij Iris langs en hebben we gepraat over of het mij zou staan. Want ik hield er toen nog rekening mee dat ze het mij zou kunnen afraden omdat het mij voor geen meter zou staan. Maar Iris vertelde me dat ze dacht dat het zeker wel goed zou komen. Toen hebben we de definitieve afspraak ingepland.’

Heerlijk ontspannen

‘Op die afspraak legde Iris eerst uit hoe de behandeling in zijn werk ging en hoe lang ze ermee bezig zou zijn. Dan wist ik goed waar ik aan toe was. Het duurde een uur, geloof ik. Heerlijk, eigenlijk. Een uur met je ogen dicht liggen, een babbeltje maken, gezellig kletsen. Het was totaal niet gespannen en je voelt er niet zoveel van. Iris was heel relaxed aan het werk.’

Een wereld van verschil

‘Toen was ze klaar. We liepen naar de spiegel toe, en meteen vond ik het helemaal geweldig. Ik was echt super blij. Je zag echt een wereld van verschil. Ik heb heel felle blauwe ogen, en mijn ogen kwamen door de wimperextensions heel mooi uit. En tegelijkertijd was het heel natuurlijk, niet dat ik eruit zag als een soort barbiepop. Ook van heel veel vriendinnen kreeg ik positieve reacties. Ze waren verbaasd dat het wimperextensions waren, omdat ze niet wisten dat het er zo natuurlijk uit kon zien. Dat was echt super fijn om te horen.’

Geen enkele beperkingen

‘Na zes weken moet je de wimperextensions laten bijvullen, want ze vallen er op den duur af. Gelukkig kunnen ze dan gewoon weer bijgewerkt worden. Zelf liet ik ze om de vier weken door Iris bijwerken. Het enige waarop ik dan hoefde te letten, was dat ik de dag erna even niet kon sporten of douchen. Maar verder waren er geen enkele beperkingen.’

Laagdrempelig

‘Een hele tijd later heb ik de wimperextensions eraf laten halen. Dat besloot ik omdat ik van baan wisselde en minder ging verdienen. Daarom wilde ik iets besparen in de kosten. Nu laat ik mijn wenkbrauwen verven en waxen door Iris. Dat is iets laagdrempeliger, maar ziet er wel heel mooi en fris uit. Om de drie á vier weken kom ik bij haar terug om het te laten bijwerken. En in 35 minuutjes zie ik er dan weer verzorgd en natuurlijk uit.’

Echte aanrader

‘Ik vind het fijn dat ik nu alsnog geregeld bij Iris terechtkom voor een behandeling, ze is namelijk echt een ontzettend leuke meid. Een lieverd. Je kunt echt kletsen over van alles en nog wat. Maar de salon zelf is ook heel fijn, ruim, netjes en schoon. Je voelt je echt thuis en tot rust komen door de prettige sfeer. Ik zou het absoluut aanraden!’

Deel dit bericht op:

Lees ook

5 veel gestelde vragen over de wimperlift

Overweeg jij een wimperlift, maar heb je er nog vragen over? In dit blogartikel geven we je de antwoorden. Lees ze hier.

Lees verder

5 tips voor het creëren van sterke wimpers

Met de juiste zorg en aandacht creëer jij sterke wimpers. Wil je weten hoe je dat doet? Lees dan hier onze 5 tips.

Lees verder

De functie van je wenkbrauwen en wimpers

De esthetische kant van onze wenkbrauwen en wimpers is belangrijk, maar ze hebben ook nog een andere functie. Lees snel verder.

Lees verder

Wimperextensions: dit zijn de mogelijkheden

Overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Je leest er alles over in dit blogartikel van Iris Brows & Lashes.

Lees verder

Dit wist je nog niet over brow lamination

Brow lamination is een behandeling die jouw weerbarstige en stugge wenkbrauwen temt en stylet. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

Ervaringen

Zoals altijd geweldig geholpen. Ik kom er al een hele tijd en het is altijd weer een feest. Zo doen hun werk heel erg goed… Ik kan er niks anders van maken. Ga zo door!!!

- Irene

Debby heeft mijn wimpers mooi gelift en geverfd en het zijn gezellige meiden, niets op aan te merken!

- Esther

Debby zet uiterst zorgvuldig one by one wimperextensions. Hierbij let zij goed op kwaliteit van eigen wimpers en geeft daar eerlijk advies over.

- Linda

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.