’Mijn wimperextensions waren een wereld van verschil!’

Wanneer besluit je bij een salon naar binnen te stappen en voor het eerst een nieuwe behandeling te laten uitvoeren? Voor Lisa (26) kwam dat moment toen ze verhuisde naar Alphen. Al een tijdje had ze erover nagedacht, toen ze bij Iris Brows & Lashes terecht kwam. ‘Eigenlijk gewoon omdat haar salon bij mij op de hoek zat. Toen ik de positieve recensies had gelezen, dacht ik: ik waag het erop!’

De eerste keer is spannend

‘Ik had daarvoor nog nooit wimperextensions laten zetten’, vertelt Lisa. ‘En omdat het de eerste keer was, vond ik dat best wel spannend. Je ziet wel eens plaatjes voorbij komen, en dan denk je echt: oh jeetje. Zo mag het niet worden! Ik wilde namelijk echt voor iets natuurlijks gaan. Maar bij Iris kon ik eerst uitgebreid vertellen wat ik erover dacht. Op die eerste afspraak hebben we vooral gekletst en gekeken wat de mogelijkheden waren. Zo vertelde ze dat de normale ‘one by one’-wimper echt heel natuurlijk is. Daar heb ik dan ook voor gekozen.’

Waarom wimperextensions?

‘Ik had dus al wel eens foto’s voorbij zien komen en ik vond wimperextensions er sowieso heel erg mooi uitzien, mits ze netjes waren aangebracht. En eigenlijk was ik het zat om steeds mascara op te moeten doen als ik mijn make-up deed. Het was puur gemak dus, en omdat het gewoon echt mooi is.’

De behandeling

‘Allereerst ging ik bij Iris langs en hebben we gepraat over of het mij zou staan. Want ik hield er toen nog rekening mee dat ze het mij zou kunnen afraden omdat het mij voor geen meter zou staan. Maar Iris vertelde me dat ze dacht dat het zeker wel goed zou komen. Toen hebben we de definitieve afspraak ingepland.’

Heerlijk ontspannen

‘Op die afspraak legde Iris eerst uit hoe de behandeling in zijn werk ging en hoe lang ze ermee bezig zou zijn. Dan wist ik goed waar ik aan toe was. Het duurde een uur, geloof ik. Heerlijk, eigenlijk. Een uur met je ogen dicht liggen, een babbeltje maken, gezellig kletsen. Het was totaal niet gespannen en je voelt er niet zoveel van. Iris was heel relaxed aan het werk.’

Een wereld van verschil

‘Toen was ze klaar. We liepen naar de spiegel toe, en meteen vond ik het helemaal geweldig. Ik was echt super blij. Je zag echt een wereld van verschil. Ik heb heel felle blauwe ogen, en mijn ogen kwamen door de wimperextensions heel mooi uit. En tegelijkertijd was het heel natuurlijk, niet dat ik eruit zag als een soort barbiepop. Ook van heel veel vriendinnen kreeg ik positieve reacties. Ze waren verbaasd dat het wimperextensions waren, omdat ze niet wisten dat het er zo natuurlijk uit kon zien. Dat was echt super fijn om te horen.’

Geen enkele beperkingen

‘Na zes weken moet je de wimperextensions laten bijvullen, want ze vallen er op den duur af. Gelukkig kunnen ze dan gewoon weer bijgewerkt worden. Zelf liet ik ze om de vier weken door Iris bijwerken. Het enige waarop ik dan hoefde te letten, was dat ik de dag erna even niet kon sporten of douchen. Maar verder waren er geen enkele beperkingen.’

Laagdrempelig

‘Een hele tijd later heb ik de wimperextensions eraf laten halen. Dat besloot ik omdat ik van baan wisselde en minder ging verdienen. Daarom wilde ik iets besparen in de kosten. Nu laat ik mijn wenkbrauwen verven en waxen door Iris. Dat is iets laagdrempeliger, maar ziet er wel heel mooi en fris uit. Om de drie á vier weken kom ik bij haar terug om het te laten bijwerken. En in 35 minuutjes zie ik er dan weer verzorgd en natuurlijk uit.’

Echte aanrader

‘Ik vind het fijn dat ik nu alsnog geregeld bij Iris terechtkom voor een behandeling, ze is namelijk echt een ontzettend leuke meid. Een lieverd. Je kunt echt kletsen over van alles en nog wat. Maar de salon zelf is ook heel fijn, ruim, netjes en schoon. Je voelt je echt thuis en tot rust komen door de prettige sfeer. Ik zou het absoluut aanraden!’

Deel dit bericht op:

Lees ook

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Brow Lamination: dé oplossing voor stugge wenkbrauwen

Met Brow Lamination zijn die stugge en onhandelbare wenkbrauwen van jou verleden tijd. Lees er hier meer over.

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over wimpers

Wat weet jij over wimperuitval en je wimpercyclus? Iris Brows & Lashes geeft je antwoord op de meest gestelde vragen over wimpers. Lees het hier.

Lees verder

5 tips om je wimperextensions mooi te houden

Van je wimperextensions wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. In deze blog lees je er vijf tips over.

Lees verder

Onopvallende wenkbrauwen? Zo laat je ze stralen!

Ga voor wenkbrauwen die de blikvangers van je gezicht zijn. Ga voor henna brows. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Waarmee laat jij je wenkbrauwen kleuren: met henna of verf?

Weet jij al of je je wenkbrauwen met hennaverf of met wenkbrauwverf wilt laten kleuren? Lees hier over de verschillen.

Lees verder

Trends: de wenkbrauw door de jaren heen

Doe jij mee aan elke modetrend? Vergeet dan ook je wenkbrauw niet. De trend van dit moment is Brow Lamination.

Lees verder

De wimperlift en de mooiste dag van je leven

Met een wimperlift ben jij verzekerd van een oogverblindende oogopslag tijdens je trouwdag (en de weken daarna!).

Lees verder

7 tips voor oogverblindende wimpers

Creëer met je wimpers een uitgesproken uitstraling. Hoe? Lees de 7 tips hoe je dat kunt bereiken in dit blog.

Lees verder

Ervaringen

Vriendelijk, secuur, goede prijs en top kwaliteit!

- Anne

Uitgebreide behandeling om je wenkbrauwen er weer tiptop uit te laten zien! Zeker een aanrader!

- Bianca

Vandaag voor het eerst een wimperlift gehad en mijn wenkbrauwen laten harsen en verven. Superblij met het eindresultaat en heb direct een nieuwe afspraak geboekt.

- Danielle

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.