’Mijn wimperextensions waren een wereld van verschil!’

Wanneer besluit je bij een salon naar binnen te stappen en voor het eerst een nieuwe behandeling te laten uitvoeren? Voor Lisa (26) kwam dat moment toen ze verhuisde naar Alphen. Al een tijdje had ze erover nagedacht, toen ze bij Iris Brows & Lashes terecht kwam. ‘Eigenlijk gewoon omdat haar salon bij mij op de hoek zat. Toen ik de positieve recensies had gelezen, dacht ik: ik waag het erop!’

De eerste keer is spannend

‘Ik had daarvoor nog nooit wimperextensions laten zetten’, vertelt Lisa. ‘En omdat het de eerste keer was, vond ik dat best wel spannend. Je ziet wel eens plaatjes voorbij komen, en dan denk je echt: oh jeetje. Zo mag het niet worden! Ik wilde namelijk echt voor iets natuurlijks gaan. Maar bij Iris kon ik eerst uitgebreid vertellen wat ik erover dacht. Op die eerste afspraak hebben we vooral gekletst en gekeken wat de mogelijkheden waren. Zo vertelde ze dat de normale ‘one by one’-wimper echt heel natuurlijk is. Daar heb ik dan ook voor gekozen.’

Waarom wimperextensions?

‘Ik had dus al wel eens foto’s voorbij zien komen en ik vond wimperextensions er sowieso heel erg mooi uitzien, mits ze netjes waren aangebracht. En eigenlijk was ik het zat om steeds mascara op te moeten doen als ik mijn make-up deed. Het was puur gemak dus, en omdat het gewoon echt mooi is.’

De behandeling

‘Allereerst ging ik bij Iris langs en hebben we gepraat over of het mij zou staan. Want ik hield er toen nog rekening mee dat ze het mij zou kunnen afraden omdat het mij voor geen meter zou staan. Maar Iris vertelde me dat ze dacht dat het zeker wel goed zou komen. Toen hebben we de definitieve afspraak ingepland.’

Heerlijk ontspannen

‘Op die afspraak legde Iris eerst uit hoe de behandeling in zijn werk ging en hoe lang ze ermee bezig zou zijn. Dan wist ik goed waar ik aan toe was. Het duurde een uur, geloof ik. Heerlijk, eigenlijk. Een uur met je ogen dicht liggen, een babbeltje maken, gezellig kletsen. Het was totaal niet gespannen en je voelt er niet zoveel van. Iris was heel relaxed aan het werk.’

Een wereld van verschil

‘Toen was ze klaar. We liepen naar de spiegel toe, en meteen vond ik het helemaal geweldig. Ik was echt super blij. Je zag echt een wereld van verschil. Ik heb heel felle blauwe ogen, en mijn ogen kwamen door de wimperextensions heel mooi uit. En tegelijkertijd was het heel natuurlijk, niet dat ik eruit zag als een soort barbiepop. Ook van heel veel vriendinnen kreeg ik positieve reacties. Ze waren verbaasd dat het wimperextensions waren, omdat ze niet wisten dat het er zo natuurlijk uit kon zien. Dat was echt super fijn om te horen.’

Geen enkele beperkingen

‘Na zes weken moet je de wimperextensions laten bijvullen, want ze vallen er op den duur af. Gelukkig kunnen ze dan gewoon weer bijgewerkt worden. Zelf liet ik ze om de vier weken door Iris bijwerken. Het enige waarop ik dan hoefde te letten, was dat ik de dag erna even niet kon sporten of douchen. Maar verder waren er geen enkele beperkingen.’

Laagdrempelig

‘Een hele tijd later heb ik de wimperextensions eraf laten halen. Dat besloot ik omdat ik van baan wisselde en minder ging verdienen. Daarom wilde ik iets besparen in de kosten. Nu laat ik mijn wenkbrauwen verven en waxen door Iris. Dat is iets laagdrempeliger, maar ziet er wel heel mooi en fris uit. Om de drie á vier weken kom ik bij haar terug om het te laten bijwerken. En in 35 minuutjes zie ik er dan weer verzorgd en natuurlijk uit.’

Echte aanrader

‘Ik vind het fijn dat ik nu alsnog geregeld bij Iris terechtkom voor een behandeling, ze is namelijk echt een ontzettend leuke meid. Een lieverd. Je kunt echt kletsen over van alles en nog wat. Maar de salon zelf is ook heel fijn, ruim, netjes en schoon. Je voelt je echt thuis en tot rust komen door de prettige sfeer. Ik zou het absoluut aanraden!’

Deel dit bericht op:

Lees ook

Een sprekende blik met Russian Volume-extensions!

Lange, donkere wimpers creëren? Dat is mogelijk met de Russian Volume-extensions! Lees hier meer.

Lees verder

Wimperextensions: dit moet je weten voordat je eraan begint

Wil je wimperextensions laten zetten? Lees hier alles wat je erover moet weten voordat je daaraan begint!

Lees verder

Verzorging na een wimperlift? Let op deze fouten!

Een wimperlift wil je zo lang mogelijk mooi houden. Om hiervoor te zorgen, vermijd deze fouten! Lees hier meer.

Lees verder

One by one wimperextensions: zo ziet de behandeling eruit

Wil je misschien one by one wimperextensions laten zetten? Lees hier hoe de behandeling eruitziet!

Lees verder

Wimperextensions: alle voordelen op een rijtje!

Altijd een sprekende blik en stralende oogopslag? Het kan met wimperextensions. Lees hier over alle voordelen!

Lees verder

5 wenkbrauwtrends: welke trend past bij jou?

Getekend, dun, vol. De wenkbrauwtrends vliegen je om de oren. Bij het vinden van je schoolfoto uit de derde klas, schrik je je dood.

Lees verder

Een natuurlijke look met een wimperlift

Tracey verhuisde enkele jaren geleden van Amsterdam naar Alphen aan Den Rijn. Dat betekende dat ze op zoek moest naar een nieuwe wimperstyliste.

Lees verder

Zo houd je je wenkbrauwen mooi gedurende de dag

Je hebt zojuist flink wat tijd voor de spiegel gestaan. Je oog- en huidmake-up is gedaan. Lees verder!

Lees verder

Even voorstellen: wimperstyliste Debby

Wist je dat bepaalde producten een negatieve werking hebben op wimperextentions?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben echt enorm tevreden! Mijn wimpers zijn prachtig gelift en voorzien van een laagje zwarte verf. De ontvangst was heel hartelijk en tijdens de behandeling was het gezellig. Voor herhaling vatbaar!

- Sofie

Super blij met mijn wenkbrauwen.

- Evelien

Heb nog nooit zulke mooie wenkbrauwen gehad ( harsen/ verven) Iris is mega goed in haar werk. Werkt nauwkeurig en is fijn gezelschap op bij in de stoel te liggen. Iris dankjewel ! Ik kom zeker terug. Groetjes Joyce

- Joyce

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.