One by one wimperextensions: zo ziet de behandeling eruit

Voordat je je mascara aanbrengt, pak je de wimperkruller om je rechte wimpers een lift te geven. Je kijkt in de spiegel. Niet perfect, maar het kan ermee door. Je wilt immers ook nog op tijd komen op je werk! Wanneer je halverwege de middag je make-up even checkt, zie je dat je wimpers helemaal naar beneden zijn gezakt. Herkenbaar? Misschien is de one by one wimperextension behandeling dan wat voor jou. In dit blog lees je er alles over!

one-by-one-wimperextensions

One by one wimperextensions

Je hebt vast weleens gehoord over wimperextensions. Maar wat je misschien niet weet, is dat er verschillende soorten extensions zijn, zoals de one by one wimperextensions. Dit is een verlenging- en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. In tegenstelling tot andere wimperextensions, worden deze niet op de wimperrand, maar op de wimpers zelf aangebracht. Je wimpers worden als het ware aangevuld. Perfect als je geen tijd (of zin) hebt om elke dag je mascara en wimperkruller er weer bij te pakken!

Jouw wensen

De one by one wimperextensions zijn er in verschillende soorten dikte, lengte en krul. Voordat je begint aan de behandeling, is het dan ook goed om te bedenken wat voor extensions bij jou passen. Houd je van een natuurlijke look, of geef je juist de voorkeur aan een opvallende oogopslag? Bij Iris Brows & Lashes bespreek je dit altijd uitgebreid, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Er zijn verschillende voorbeeldfoto’s die je kunnen helpen om een keuze te maken. Ben je eruit? Dan kan de behandeling beginnen.

De behandeling

Het is belangrijk dat je zonder oogmake-up bij de behandeling verschijnt. Scheelt weer wat tijd in de ochtend! Wanneer je wimpers goed schoon zijn, worden de extensions haartje voor haartje aangebracht met een speciale lijm. Deze hecht aan je eigen wimpers en zorgen ervoor dat de one by one wimperextensions zo lang mogelijk blijven zitten. De behandeling duurt meestal niet langer dan anderhalf uur en is helemaal pijnloos. Je ligt met je ogen gesloten in de behandelstoel. Best relaxed eigenlijk!

Nazorg

De behandeling is zo gedaan. Maar als je zo lang mogelijk van je open oogopslag wilt genieten, is ook daarna enige nazorg nodig. De eerste twee uur kun je je ogen en wimpers het beste met rust laten. Zwemmen, douchen en sporten kun je beter even uitstellen en ook de sauna is de eerste twee uur verboden terrein. Contact met water, stoom of zweet kan er namelijk voor zorgen dat je wimpers week worden, waardoor de lijm van de extensions loslaat. Dat zou zonde zijn…

Iris Brows & Lashes

Ben je helemaal blij met je nieuwe look? Bij Iris Brows & Lashes raad ik meestal aan om iedere twee tot vier weken een herhaalbehandeling te doen. Op die manier behoud je je stralende oogopslag optimaal en kan die wimperkruller de prullenbak in! Ben je benieuwd, of wil je meer weten over one by one wimperextensions? Neem dan gerust contact op. Ik beantwoord met liefde al je vragen. Wie weet tot snel!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Brow Lamination: dé oplossing voor stugge wenkbrauwen

Met Brow Lamination zijn die stugge en onhandelbare wenkbrauwen van jou verleden tijd. Lees er hier meer over.

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over wimpers

Wat weet jij over wimperuitval en je wimpercyclus? Iris Brows & Lashes geeft je antwoord op de meest gestelde vragen over wimpers. Lees het hier.

Lees verder

5 tips om je wimperextensions mooi te houden

Van je wimperextensions wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. In deze blog lees je er vijf tips over.

Lees verder

Onopvallende wenkbrauwen? Zo laat je ze stralen!

Ga voor wenkbrauwen die de blikvangers van je gezicht zijn. Ga voor henna brows. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Waarmee laat jij je wenkbrauwen kleuren: met henna of verf?

Weet jij al of je je wenkbrauwen met hennaverf of met wenkbrauwverf wilt laten kleuren? Lees hier over de verschillen.

Lees verder

Trends: de wenkbrauw door de jaren heen

Doe jij mee aan elke modetrend? Vergeet dan ook je wenkbrauw niet. De trend van dit moment is Brow Lamination.

Lees verder

De wimperlift en de mooiste dag van je leven

Met een wimperlift ben jij verzekerd van een oogverblindende oogopslag tijdens je trouwdag (en de weken daarna!).

Lees verder

7 tips voor oogverblindende wimpers

Creëer met je wimpers een uitgesproken uitstraling. Hoe? Lees de 7 tips hoe je dat kunt bereiken in dit blog.

Lees verder

Ervaringen

Vriendelijk, secuur, goede prijs en top kwaliteit!

- Anne

Uitgebreide behandeling om je wenkbrauwen er weer tiptop uit te laten zien! Zeker een aanrader!

- Bianca

Vandaag voor het eerst een wimperlift gehad en mijn wenkbrauwen laten harsen en verven. Superblij met het eindresultaat en heb direct een nieuwe afspraak geboekt.

- Danielle

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.