One by one wimperextensions: zo ziet de behandeling eruit

Voordat je je mascara aanbrengt, pak je de wimperkruller om je rechte wimpers een lift te geven. Je kijkt in de spiegel. Niet perfect, maar het kan ermee door. Je wilt immers ook nog op tijd komen op je werk! Wanneer je halverwege de middag je make-up even checkt, zie je dat je wimpers helemaal naar beneden zijn gezakt. Herkenbaar? Misschien is de one by one wimperextension behandeling dan wat voor jou. In dit blog lees je er alles over!

one-by-one-wimperextensions

One by one wimperextensions

Je hebt vast weleens gehoord over wimperextensions. Maar wat je misschien niet weet, is dat er verschillende soorten extensions zijn, zoals de one by one wimperextensions. Dit is een verlenging- en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. In tegenstelling tot andere wimperextensions, worden deze niet op de wimperrand, maar op de wimpers zelf aangebracht. Je wimpers worden als het ware aangevuld. Perfect als je geen tijd (of zin) hebt om elke dag je mascara en wimperkruller er weer bij te pakken!

Jouw wensen

De one by one wimperextensions zijn er in verschillende soorten dikte, lengte en krul. Voordat je begint aan de behandeling, is het dan ook goed om te bedenken wat voor extensions bij jou passen. Houd je van een natuurlijke look, of geef je juist de voorkeur aan een opvallende oogopslag? Bij Iris Brows & Lashes bespreek je dit altijd uitgebreid, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Er zijn verschillende voorbeeldfoto’s die je kunnen helpen om een keuze te maken. Ben je eruit? Dan kan de behandeling beginnen.

De behandeling

Het is belangrijk dat je zonder oogmake-up bij de behandeling verschijnt. Scheelt weer wat tijd in de ochtend! Wanneer je wimpers goed schoon zijn, worden de extensions haartje voor haartje aangebracht met een speciale lijm. Deze hecht aan je eigen wimpers en zorgen ervoor dat de one by one wimperextensions zo lang mogelijk blijven zitten. De behandeling duurt meestal niet langer dan anderhalf uur en is helemaal pijnloos. Je ligt met je ogen gesloten in de behandelstoel. Best relaxed eigenlijk!

Nazorg

De behandeling is zo gedaan. Maar als je zo lang mogelijk van je open oogopslag wilt genieten, is ook daarna enige nazorg nodig. De eerste twee uur kun je je ogen en wimpers het beste met rust laten. Zwemmen, douchen en sporten kun je beter even uitstellen en ook de sauna is de eerste twee uur verboden terrein. Contact met water, stoom of zweet kan er namelijk voor zorgen dat je wimpers week worden, waardoor de lijm van de extensions loslaat. Dat zou zonde zijn…

Iris Brows & Lashes

Ben je helemaal blij met je nieuwe look? Bij Iris Brows & Lashes raad ik meestal aan om iedere twee tot vier weken een herhaalbehandeling te doen. Op die manier behoud je je stralende oogopslag optimaal en kan die wimperkruller de prullenbak in! Ben je benieuwd, of wil je meer weten over one by one wimperextensions? Neem dan gerust contact op. Ik beantwoord met liefde al je vragen. Wie weet tot snel!

Deel dit bericht op:

Lees ook

5 tips voor het creëren van sterke wimpers

Met de juiste zorg en aandacht creëer jij sterke wimpers. Wil je weten hoe je dat doet? Lees dan hier onze 5 tips.

Lees verder

De functie van je wenkbrauwen en wimpers

De esthetische kant van onze wenkbrauwen en wimpers is belangrijk, maar ze hebben ook nog een andere functie. Lees snel verder.

Lees verder

Wimperextensions: dit zijn de mogelijkheden

Overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Je leest er alles over in dit blogartikel van Iris Brows & Lashes.

Lees verder

Dit wist je nog niet over brow lamination

Brow lamination is een behandeling die jouw weerbarstige en stugge wenkbrauwen temt en stylet. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Ervaringen

Met een hele mooie lashlift huiswaarts gegaan. Je wimpers worden heel mooi en goed gelift en geverfd. Van het resultaat kun je heel lang genieten! Ik vind het echt een uitkomst en ben altijd heel erg tevreden, ook vind ik het altijd gezellig in de salon.

- Sofie

Ik ben superblij met het resultaat en de service. Was best gespannen om voor de eerste keer mijn wenkbrauwen te laten doen, maar ze zijn echt supermooi geworden!

- Iris

Vaste klant bij Iris. Geen verbeterpunten. Erg tevreden. Iris kijkt en denkt ook altijd mee voor eventuele veranderingen in model, maat of tijd van de afspraak. Allemaal toppertjes!

- Lequeen

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.