Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Moeder Natuur heeft ons niet allemaal bedeeld met die dramatische oogopslag van een femme fatale. Wij behandelen in de salon dan ook veel vrouwen die niet tevreden zijn met hun wimpers. Daarvoor hebben we overigens verschillende behandelingen, zoals een wimperlift en wimperextensions, elk met een eigen prachtig resultaat. In deze blog leggen we je het verschil uit.

wimpers

Wimperlift

Bij de wimperlift worden je eigen ooghaartjes – de naam zegt het al – gelift waardoor ze langer lijken. Het is de perfecte behandeling wanneer je:

Siliconen pads

De behandeling bestaat uit een aantal stappen. Eerst worden er siliconen pads op je bovenste oogleden gelegd. Je wimpers worden hier met een speciale lijm op vastgezet en vervolgens met een bepaalde vloeistof behandeld. Deze vloeistof zou je kunnen vergelijken met die van een permanent bij de kapper. Het zorgt ervoor dat je ooghaartjes de vorm van de siliconen pad aannemen. Wil je dat ze nóg meer opvallen? Dan kun je ze tegelijkertijd ook nog laten verven.

Extensions vs plakwimpers

Wil je je ooghaartjes echter nóg voller en langer laten lijken, dan zijn wimperextensions wellicht iets voor jou. De extensions moet je niet verwarren met plakwimpers. Het aanbrengen daarvan gaat natuurlijk wel lekker snel, maar je hebt er maar een dag plezier van. De extensions daarentegen blijven tot zes weken zitten, én je loopt niet het gevaar dat zo’n complete wimperrand halverwege de dag loslaat. Bij ons kun je terecht voor verschillende extensions: one by one wimperextensions én Russian volume wimperextensions.

One by one wimperextensions

Ook de naam van deze behandeling spreekt eigenlijk voor zichzelf: aan elk ooghaartje wordt met een speciale lijm een kunsthaartje bevestigd. Haartje voor haartje. Eén voor één. Je kunt kiezen voor haartjes van verschillende dikte, lengte en krul, dus het is helemaal aan jou of je voor natuurlijke ogende wimpers of een goed opvallende look gaat. Vind je het lastig om te kiezen wat het beste bij jou past? Geen nood, want we bespreken dit eerst altijd samen met jou. We kunnen je hier goed in adviseren.

Russian volume wimperextensions

Hou je van een meer dramatische look? Dan zijn Russian volume wimperextensions iets voor jou. Bij deze techniek worden er meerdere extensions op één natuurlijk ooghaartje aangebracht. Deze zijn overigens wel dunner dan de one by one wimperextensions. Wat wel overeenkomt, is dat je ook in dit geval weer kunt kiezen uit volume, lengte en krul.

Wimpercyclus

Schrik niet wanneer er af en toe een wimperhaartje met extension uitvalt. Dat is normaal. De groeicyclus van een ooghaartje duurt namelijk ongeveer zes tot acht weken. En daarna valt hij uit. Dat is een natuurlijk proces. Daarom adviseren wij ook altijd om de wimperextensions iedere twee tot vier weken te komen laten opvullen, zodat jij die prachtige oogopslag blijft houden.

Contact

Ben jij ook niet tevreden over je wimpers, maar twijfel je nog over welke behandeling het beste bij je past? Neem dan gerust contact op, want ook voor een goed advies kun je bij ons terecht.

Deel dit bericht op:

Lees ook

De functie van je wenkbrauwen en wimpers

De esthetische kant van onze wenkbrauwen en wimpers is belangrijk, maar ze hebben ook nog een andere functie. Lees snel verder.

Lees verder

Wimperextensions: dit zijn de mogelijkheden

Overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Je leest er alles over in dit blogartikel van Iris Brows & Lashes.

Lees verder

Dit wist je nog niet over brow lamination

Brow lamination is een behandeling die jouw weerbarstige en stugge wenkbrauwen temt en stylet. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Brow Lamination: dé oplossing voor stugge wenkbrauwen

Met Brow Lamination zijn die stugge en onhandelbare wenkbrauwen van jou verleden tijd. Lees er hier meer over.

Lees verder

Ervaringen

Ik voelde mij op mijn gemak, Iris voelde mijn wensen goed aan en de kleur die ze heeft gebruikt bij mijn henna brows is top! Heel tevreden over het eindresultaat.

- Dominique

Altijd leuk, kwalitatief goed en zeer professioneel!

- Leticia

Ik heb alleen mijn wenkbrauwen laten verven. Het was snel klaar maar een mooi resultaat. Gelijk een vervolgafspraak gemaakt voor verven en waxen.

- Elfried

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.