Een sprekende blik met Russian Volume-extensions!

Het geeft een fijn gevoel wanneer je make-up weer je gezicht laat stralen en spreken. Maar soms zou je willen dat je hier niet elke ochtend mee in de weer hoeft… De Russian Volume-extensions helpt hier een handje bij, zodat je in ieder geval niet meer hoeft om te kijken naar je wimpers.

russian-volume-extensions

Russian Volume-extensions

Dit komt door de hoeveelheid wimpers dat er geplaatst wordt. Bij Russian Volume wordt ook wel de 2D/6D-techniek toegepast. Dit houdt in dat er op één wimper meerdere kunstwimpers geplaatst worden. Fijn, wanneer je zeer dunne haartjes hebt van jezelf. Of er ontbreken een paar, waardoor er gaten ontstaan. Met de Russian Volume wordt er een waaier aan wimpers gecreëerd, waardoor ze zwarter en voller lijken.

Verschil met one-by-one

De Russian Volume en one-by-one-techniek worden vaak met elkaar vergeleken. Maar toch zijn er duidelijke verschillen. Dit zit voornamelijk in de dikte en techniek van plaatsen. Zoals de naam zegt, one-by-one, wordt hierbij per wimper een kunsthaartje geplaatst. Omdat één haartje het effect moet maken, zijn ze dikker dan bij de Russian Volume. Hierbij zijn de wimpers ultra dun. Er is geen goed of slecht. Het ligt er aan wat voor uitstraling jij wilt. Voor een natuurlijkere look is one-by-one een aanrader. De Russian Volume is weer ideaal voor meer expressie.

Voordelen

De fijne kenmerken van de Russian Volume-extensions zijn onder andere:

Verzorging

Na ongeveer anderhalf uur in de salonstoel te hebben gezeten, loop je naar buiten met je nieuwe wimperextensions. Doordat er kunsthaartje zijn gezet met speciale lijm, is het verstandig de wimpers zoveel mogelijk met rust te laten. Probeer er niet aan te zitten of in te wrijven. Ook door water of stoom verweekt de lijm sneller. Ze vallen er dan sneller af. Dat wil je natuurlijk niet! Vermijd dit daarom de eerste vierentwintig uur. Daarna is de verzorging een kwestie van goed borstelen. Op die manier blijven de haartjes niet aan elkaar vastkleven en behoud je het mooiste resultaat.

Iris Brows & Lashes

Welke lengte past bij mij? Hoe dik moeten de haartjes zijn? Is de Russian Volume-behandeling geschikt voor mijn ogen? Schoonheidsspecialist Iris vertelt: ‘Het is begrijpelijk dat je met vragen zit. Je bent misschien wel bekend met wimperextensions, maar het zelf laten doen is anders dan het van een andere op een afstand bekijken. Neem gerust contact op voor vragen of het maken van een afspraak. Samen gaan we voor een prachtige oogopslag!’

Deel dit bericht op:

Lees ook

7 tips voor oogverblindende wimpers

Creëer met je wimpers een uitgesproken uitstraling. Hoe? Lees de 7 tips hoe je dat kunt bereiken in dit blog.

Lees verder

Tijd besparen in de ochtend: zo doe je dat!

Kom jij ook altijd tijd te kort in de ochtend? Lees hier hoe het kan: tijd besparen en er toch elke dag verzorgd uitzien!

Lees verder

Brow Lamination: zo ziet de behandeling eruit

Wil je graag volle, gedefinieerde en symmetrische wenkbrauwen? Dan is Brow Lamination wellicht wat voor jou. Lees hier meer over de behandeling!

Lees verder

Hoe veilig is een wimperlift?

Wil je misschien een wimperlift laten doen? Dan wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Lees hier alle feiten en fabels over de wimperlift!

Lees verder

Wimperlift: de feiten en fabels op een rij

Wil je misschien een wimperlift laten doen? Dan wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Lees hier alle feiten en fabels over de wimperlift!

Lees verder

Wimperextensions: dit moet je weten voordat je eraan begint

Wil je wimperextensions laten zetten? Lees hier alles wat je erover moet weten voordat je daaraan begint!

Lees verder

Verzorging na een wimperlift? Let op deze fouten!

Een wimperlift wil je zo lang mogelijk mooi houden. Om hiervoor te zorgen, vermijd deze fouten! Lees hier meer.

Lees verder

One by one wimperextensions: zo ziet de behandeling eruit

Wil je misschien one by one wimperextensions laten zetten? Lees hier hoe de behandeling eruitziet!

Lees verder

Wimperextensions: alle voordelen op een rijtje!

Altijd een sprekende blik en stralende oogopslag? Het kan met wimperextensions. Lees hier over alle voordelen!

Lees verder

Ervaringen

Iris is onwijs lief en begripvol!! Service is geweldig en ze neemt echt de tijd om het mooiste resultaat te leveren:))

- Eva

Bij Iris krijg je warm en gezellig ontvangst en dan ook nog mooie wenkbrauwen.

- Adrie

Iris is een leuke en gezellige meid. Het is prima om te kletsen, maar ook om ff lekker te ontspannen in de stilte. Ze is goed in haar werk en luistert echt naar je wensen voor het eindresultaat! Ik kom elke keer weer terug :).

- Anna

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.