Een sprekende blik met Russian Volume-extensions!

Het geeft een fijn gevoel wanneer je make-up weer je gezicht laat stralen en spreken. Maar soms zou je willen dat je hier niet elke ochtend mee in de weer hoeft… De Russian Volume-extensions helpt hier een handje bij, zodat je in ieder geval niet meer hoeft om te kijken naar je wimpers.

Russian volume-extensions

Russian Volume-extensions

Dit komt door de hoeveelheid wimpers dat er geplaatst wordt. Bij Russian Volume wordt ook wel de 2D/6D-techniek toegepast. Dit houdt in dat er op één wimper meerdere kunstwimpers geplaatst worden. Fijn, wanneer je zeer dunne haartjes hebt van jezelf. Of er ontbreken een paar, waardoor er gaten ontstaan. Met de Russian Volume wordt er een waaier aan wimpers gecreëerd, waardoor ze zwarter en voller lijken.

Verschil met one-by-one

De Russian Volume en one-by-one-techniek worden vaak met elkaar vergeleken. Maar toch zijn er duidelijke verschillen. Dit zit voornamelijk in de dikte en techniek van plaatsen. Zoals de naam zegt, one-by-one, wordt hierbij per wimper een kunsthaartje geplaatst. Omdat één haartje het effect moet maken, zijn ze dikker dan bij de Russian Volume. Hierbij zijn de wimpers ultra dun. Er is geen goed of slecht. Het ligt er aan wat voor uitstraling jij wilt. Voor een natuurlijkere look is one-by-one een aanrader. De Russian Volume is weer ideaal voor meer expressie.

Voordelen

De fijne kenmerken van de Russian Volume-extensions zijn onder andere:

Verzorging

Na ongeveer anderhalf uur in de salonstoel te hebben gezeten, loop je naar buiten met je nieuwe wimperextensions. Doordat er kunsthaartje zijn gezet met speciale lijm, is het verstandig de wimpers zoveel mogelijk met rust te laten. Probeer er niet aan te zitten of in te wrijven. Ook door water of stoom verweekt de lijm sneller. Ze vallen er dan sneller af. Dat wil je natuurlijk niet! Vermijd dit daarom de eerste vierentwintig uur. Daarna is de verzorging een kwestie van goed borstelen. Op die manier blijven de haartjes niet aan elkaar vastkleven en behoud je het mooiste resultaat.

Iris Brows & Lashes

Welke lengte past bij mij? Hoe dik moeten de haartjes zijn? Is de Russian Volume-behandeling geschikt voor mijn ogen? Schoonheidsspecialist Iris vertelt: ‘Het is begrijpelijk dat je met vragen zit. Je bent misschien wel bekend met wimperextensions, maar het zelf laten doen is anders dan het van een andere op een afstand bekijken. Neem gerust contact op voor vragen of het maken van een afspraak. Samen gaan we voor een prachtige oogopslag!’

Deel dit bericht op:

Lees ook

De functie van je wenkbrauwen en wimpers

De esthetische kant van onze wenkbrauwen en wimpers is belangrijk, maar ze hebben ook nog een andere functie. Lees snel verder.

Lees verder

Wimperextensions: dit zijn de mogelijkheden

Overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Je leest er alles over in dit blogartikel van Iris Brows & Lashes.

Lees verder

Dit wist je nog niet over brow lamination

Brow lamination is een behandeling die jouw weerbarstige en stugge wenkbrauwen temt en stylet. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Ervaringen

Ik voelde mij op mijn gemak, Iris voelde mijn wensen goed aan en de kleur die ze heeft gebruikt bij mijn henna brows is top! Heel tevreden over het eindresultaat.

- Dominique

Altijd leuk, kwalitatief goed en zeer professioneel!

- Leticia

Ik heb alleen mijn wenkbrauwen laten verven. Het was snel klaar maar een mooi resultaat. Gelijk een vervolgafspraak gemaakt voor verven en waxen.

- Elfried

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.