Een sprekende blik met Russian Volume-extensions!

Het geeft een fijn gevoel wanneer je make-up weer je gezicht laat stralen en spreken. Maar soms zou je willen dat je hier niet elke ochtend mee in de weer hoeft… De Russian Volume-extensions helpt hier een handje bij, zodat je in ieder geval niet meer hoeft om te kijken naar je wimpers.

russian-volume-extensions

Russian Volume-extensions

Dit komt door de hoeveelheid wimpers dat er geplaatst wordt. Bij Russian Volume wordt ook wel de 2D/6D-techniek toegepast. Dit houdt in dat er op één wimper meerdere kunstwimpers geplaatst worden. Fijn, wanneer je zeer dunne haartjes hebt van jezelf. Of er ontbreken een paar, waardoor er gaten ontstaan. Met de Russian Volume wordt er een waaier aan wimpers gecreëerd, waardoor ze zwarter en voller lijken.

Verschil met one-by-one

De Russian Volume en one-by-one-techniek worden vaak met elkaar vergeleken. Maar toch zijn er duidelijke verschillen. Dit zit voornamelijk in de dikte en techniek van plaatsen. Zoals de naam zegt, one-by-one, wordt hierbij per wimper een kunsthaartje geplaatst. Omdat één haartje het effect moet maken, zijn ze dikker dan bij de Russian Volume. Hierbij zijn de wimpers ultra dun. Er is geen goed of slecht. Het ligt er aan wat voor uitstraling jij wilt. Voor een natuurlijkere look is one-by-one een aanrader. De Russian Volume is weer ideaal voor meer expressie.

Voordelen

De fijne kenmerken van de Russian Volume-extensions zijn onder andere:

Verzorging

Na ongeveer anderhalf uur in de salonstoel te hebben gezeten, loop je naar buiten met je nieuwe wimperextensions. Doordat er kunsthaartje zijn gezet met speciale lijm, is het verstandig de wimpers zoveel mogelijk met rust te laten. Probeer er niet aan te zitten of in te wrijven. Ook door water of stoom verweekt de lijm sneller. Ze vallen er dan sneller af. Dat wil je natuurlijk niet! Vermijd dit daarom de eerste vierentwintig uur. Daarna is de verzorging een kwestie van goed borstelen. Op die manier blijven de haartjes niet aan elkaar vastkleven en behoud je het mooiste resultaat.

Iris Brows & Lashes

Welke lengte past bij mij? Hoe dik moeten de haartjes zijn? Is de Russian Volume-behandeling geschikt voor mijn ogen? Schoonheidsspecialist Iris vertelt: ‘Het is begrijpelijk dat je met vragen zit. Je bent misschien wel bekend met wimperextensions, maar het zelf laten doen is anders dan het van een andere op een afstand bekijken. Neem gerust contact op voor vragen of het maken van een afspraak. Samen gaan we voor een prachtige oogopslag!’

Deel dit bericht op:

Lees ook

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Brow Lamination: dé oplossing voor stugge wenkbrauwen

Met Brow Lamination zijn die stugge en onhandelbare wenkbrauwen van jou verleden tijd. Lees er hier meer over.

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over wimpers

Wat weet jij over wimperuitval en je wimpercyclus? Iris Brows & Lashes geeft je antwoord op de meest gestelde vragen over wimpers. Lees het hier.

Lees verder

5 tips om je wimperextensions mooi te houden

Van je wimperextensions wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. In deze blog lees je er vijf tips over.

Lees verder

Onopvallende wenkbrauwen? Zo laat je ze stralen!

Ga voor wenkbrauwen die de blikvangers van je gezicht zijn. Ga voor henna brows. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Waarmee laat jij je wenkbrauwen kleuren: met henna of verf?

Weet jij al of je je wenkbrauwen met hennaverf of met wenkbrauwverf wilt laten kleuren? Lees hier over de verschillen.

Lees verder

Trends: de wenkbrauw door de jaren heen

Doe jij mee aan elke modetrend? Vergeet dan ook je wenkbrauw niet. De trend van dit moment is Brow Lamination.

Lees verder

Ervaringen

Hi Iris, Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Heb de ontvangst van jou en behandeling als prettig ervaren. Dus dank je wel en tot over 5 weken!

- Liesbeth

Ik heb vandaag voor het eerst mijn wimpers laten liften en verven. De sfeer in de salon was erg ontspannen en het resultaat is heel erg mooi.

- Simone

Vandaag eerste keer bij jullie geweest. Vond het zeer relaxed, is me heel erg goed bevallen. Heb mijn wimpers laten opvullen en dit ziet er zeer professioneel en netjes uit. Ben super happy. Denk dat ik de juiste keus heb gemaakt door contact met jullie op te nemen. Nu al happy customer!!! 😁😁😁😁

- Danielle

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.