Tijd besparen in de ochtend: zo doe je dat!

Het liefst blijf je elke ochtend zo lang mogelijk liggen. Als je dan eindelijk uit bed bent gestapt, moet alles snel, snel, snel. Douchen, ontbijten en een leuke outfit uitkiezen. Met een beetje geluk kun je nog snel een lunchpakket klaarmaken voor je werk. Maar tijd voor je make-up… Die is ver te zoeken. Kun je ‘s ochtends tijd besparen? Ik leg het je graag uit!

tijd-besparen

Een eigen ochtendritueel

Als je geen ochtendmens bent, is er een aantal dingen die je sowieso kunt aanpassen om ’s ochtend meer tijd vrij te maken. Leg bijvoorbeeld alvast kleding klaar voor de volgende dag. Dat scheelt alweer flink wat stress wanneer je opstaat! Je kunt ook de avond van tevoren een to-do lijstje opstellen van alles wat je de volgende dag op de planning hebt staan. Dat geeft veel meer rust in je ochtendroutine.

Tijd besparen bij je dagelijkse make-up

Het is fijn om een ochtendritueel te creëren dat je in de ochtend helpt om alles te doen wat je wilt doen. Maar je make-up blijft toch vaak een ding. Als je echt alles perfect wilt zetten – je basismake-up, wimpers, wenkbrauwen – ben je waarschijnlijk wel een uur bezig. En hoe graag je het ook zou willen, daar heb je nu eenmaal de tijd niet voor! Maar iedere dag onopgemaakt op je werk verschijnen is voor veel vrouwen ook geen optie. Gelukkig zijn er verschillende opties om er zonder moeite tóch verzorgd uit te zien.

De mogelijkheden

Bij mij in de salon komen vaak vrouwen met een grote wens: tijd besparen in de ochtend. Ze willen er verzorgd uitzien, maar hebben het er niet voor over om elke dag veel tijd te besteden aan make-up. Afhankelijk van wat je wensen zijn, zijn er bij Iris Brows & Lashes genoeg opties. Zo kun je wimperextensions laten zetten, die ervoor zorgen dat je er elke dag uitziet alsof je mascara perfect is gezet. Voor een open blik kun je bijvoorbeeld gaan voor een wimperlift. En wil je elke dag opstaan met perfect gevormde wenkbrauwen? Dan raad ik aan om te kiezen voor Brow Lamination.

Advies

Inmiddels heb ik al heel veel vrouwen blij mogen maken met behandelingen voor hun wimpers en wenkbrauwen. Eén van de grootste beweegredenen van hen is vaak dat het zo fijn is dat je iedere ochtend opstaat met een stralende oogopslag. En dat zonder enkele moeite! Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je een advies dat aansluit op jouw wensen? Neem dan gerust contact op. Dan gaan we er samen voor zorgen dat ook jij straks uit bed stapt met een verzorgd gezicht!

Deel dit bericht op:

Lees ook

‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Brow Lamination: dé oplossing voor stugge wenkbrauwen

Met Brow Lamination zijn die stugge en onhandelbare wenkbrauwen van jou verleden tijd. Lees er hier meer over.

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over wimpers

Wat weet jij over wimperuitval en je wimpercyclus? Iris Brows & Lashes geeft je antwoord op de meest gestelde vragen over wimpers. Lees het hier.

Lees verder

5 tips om je wimperextensions mooi te houden

Van je wimperextensions wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. In deze blog lees je er vijf tips over.

Lees verder

Ervaringen

Prettige en rustige sfeer, en met mooie wenkbrauwen naar huis 🙂

- Johanna

Helemaal blij met mijn prachtige henna wenkbrauwen! Dank!

- Judith

Altijd een feestje!

- Fransje

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.