Tijd besparen in de ochtend: zo doe je dat!

Het liefst blijf je elke ochtend zo lang mogelijk liggen. Als je dan eindelijk uit bed bent gestapt, moet alles snel, snel, snel. Douchen, ontbijten en een leuke outfit uitkiezen. Met een beetje geluk kun je nog snel een lunchpakket klaarmaken voor je werk. Maar tijd voor je make-up… Die is ver te zoeken. Kun je ‘s ochtends tijd besparen? Ik leg het je graag uit!

tijd-besparen

Een eigen ochtendritueel

Als je geen ochtendmens bent, is er een aantal dingen die je sowieso kunt aanpassen om ’s ochtend meer tijd vrij te maken. Leg bijvoorbeeld alvast kleding klaar voor de volgende dag. Dat scheelt alweer flink wat stress wanneer je opstaat! Je kunt ook de avond van tevoren een to-do lijstje opstellen van alles wat je de volgende dag op de planning hebt staan. Dat geeft veel meer rust in je ochtendroutine.

Tijd besparen bij je dagelijkse make-up

Het is fijn om een ochtendritueel te creëren dat je in de ochtend helpt om alles te doen wat je wilt doen. Maar je make-up blijft toch vaak een ding. Als je echt alles perfect wilt zetten – je basismake-up, wimpers, wenkbrauwen – ben je waarschijnlijk wel een uur bezig. En hoe graag je het ook zou willen, daar heb je nu eenmaal de tijd niet voor! Maar iedere dag onopgemaakt op je werk verschijnen is voor veel vrouwen ook geen optie. Gelukkig zijn er verschillende opties om er zonder moeite tóch verzorgd uit te zien.

De mogelijkheden

Bij mij in de salon komen vaak vrouwen met een grote wens: tijd besparen in de ochtend. Ze willen er verzorgd uitzien, maar hebben het er niet voor over om elke dag veel tijd te besteden aan make-up. Afhankelijk van wat je wensen zijn, zijn er bij Iris Brows & Lashes genoeg opties. Zo kun je wimperextensions laten zetten, die ervoor zorgen dat je er elke dag uitziet alsof je mascara perfect is gezet. Voor een open blik kun je bijvoorbeeld gaan voor een wimperlift. En wil je elke dag opstaan met perfect gevormde wenkbrauwen? Dan raad ik aan om te kiezen voor Brow Lamination.

Advies

Inmiddels heb ik al heel veel vrouwen blij mogen maken met behandelingen voor hun wimpers en wenkbrauwen. Eén van de grootste beweegredenen van hen is vaak dat het zo fijn is dat je iedere ochtend opstaat met een stralende oogopslag. En dat zonder enkele moeite! Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je een advies dat aansluit op jouw wensen? Neem dan gerust contact op. Dan gaan we er samen voor zorgen dat ook jij straks uit bed stapt met een verzorgd gezicht!

Deel dit bericht op:

Lees ook

7 tips voor oogverblindende wimpers

Creëer met je wimpers een uitgesproken uitstraling. Hoe? Lees de 7 tips hoe je dat kunt bereiken in dit blog.

Lees verder

Brow Lamination: zo ziet de behandeling eruit

Wil je graag volle, gedefinieerde en symmetrische wenkbrauwen? Dan is Brow Lamination wellicht wat voor jou. Lees hier meer over de behandeling!

Lees verder

Hoe veilig is een wimperlift?

Wil je misschien een wimperlift laten doen? Dan wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Lees hier alle feiten en fabels over de wimperlift!

Lees verder

Wimperlift: de feiten en fabels op een rij

Wil je misschien een wimperlift laten doen? Dan wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Lees hier alle feiten en fabels over de wimperlift!

Lees verder

Een sprekende blik met Russian Volume-extensions!

Lange, donkere wimpers creëren? Dat is mogelijk met de Russian Volume-extensions! Lees hier meer.

Lees verder

Wimperextensions: dit moet je weten voordat je eraan begint

Wil je wimperextensions laten zetten? Lees hier alles wat je erover moet weten voordat je daaraan begint!

Lees verder

Verzorging na een wimperlift? Let op deze fouten!

Een wimperlift wil je zo lang mogelijk mooi houden. Om hiervoor te zorgen, vermijd deze fouten! Lees hier meer.

Lees verder

One by one wimperextensions: zo ziet de behandeling eruit

Wil je misschien one by one wimperextensions laten zetten? Lees hier hoe de behandeling eruitziet!

Lees verder

Wimperextensions: alle voordelen op een rijtje!

Altijd een sprekende blik en stralende oogopslag? Het kan met wimperextensions. Lees hier over alle voordelen!

Lees verder

Ervaringen

Iris is onwijs lief en begripvol!! Service is geweldig en ze neemt echt de tijd om het mooiste resultaat te leveren:))

- Eva

Bij Iris krijg je warm en gezellig ontvangst en dan ook nog mooie wenkbrauwen.

- Adrie

Iris is een leuke en gezellige meid. Het is prima om te kletsen, maar ook om ff lekker te ontspannen in de stilte. Ze is goed in haar werk en luistert echt naar je wensen voor het eindresultaat! Ik kom elke keer weer terug :).

- Anna

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.