Tijd besparen in de ochtend: zo doe je dat!

Het liefst blijf je elke ochtend zo lang mogelijk liggen. Als je dan eindelijk uit bed bent gestapt, moet alles snel, snel, snel. Douchen, ontbijten en een leuke outfit uitkiezen. Met een beetje geluk kun je nog snel een lunchpakket klaarmaken voor je werk. Maar tijd voor je make-up… Die is ver te zoeken. Kun je ‘s ochtends tijd besparen? Ik leg het je graag uit!

tijd-besparen

Een eigen ochtendritueel

Als je geen ochtendmens bent, is er een aantal dingen die je sowieso kunt aanpassen om ’s ochtend meer tijd vrij te maken. Leg bijvoorbeeld alvast kleding klaar voor de volgende dag. Dat scheelt alweer flink wat stress wanneer je opstaat! Je kunt ook de avond van tevoren een to-do lijstje opstellen van alles wat je de volgende dag op de planning hebt staan. Dat geeft veel meer rust in je ochtendroutine.

Tijd besparen bij je dagelijkse make-up

Het is fijn om een ochtendritueel te creëren dat je in de ochtend helpt om alles te doen wat je wilt doen. Maar je make-up blijft toch vaak een ding. Als je echt alles perfect wilt zetten – je basismake-up, wimpers, wenkbrauwen – ben je waarschijnlijk wel een uur bezig. En hoe graag je het ook zou willen, daar heb je nu eenmaal de tijd niet voor! Maar iedere dag onopgemaakt op je werk verschijnen is voor veel vrouwen ook geen optie. Gelukkig zijn er verschillende opties om er zonder moeite tóch verzorgd uit te zien.

De mogelijkheden

Bij mij in de salon komen vaak vrouwen met een grote wens: tijd besparen in de ochtend. Ze willen er verzorgd uitzien, maar hebben het er niet voor over om elke dag veel tijd te besteden aan make-up. Afhankelijk van wat je wensen zijn, zijn er bij Iris Brows & Lashes genoeg opties. Zo kun je wimperextensions laten zetten, die ervoor zorgen dat je er elke dag uitziet alsof je mascara perfect is gezet. Voor een open blik kun je bijvoorbeeld gaan voor een wimperlift. En wil je elke dag opstaan met perfect gevormde wenkbrauwen? Dan raad ik aan om te kiezen voor Brow Lamination.

Advies

Inmiddels heb ik al heel veel vrouwen blij mogen maken met behandelingen voor hun wimpers en wenkbrauwen. Eén van de grootste beweegredenen van hen is vaak dat het zo fijn is dat je iedere ochtend opstaat met een stralende oogopslag. En dat zonder enkele moeite! Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je een advies dat aansluit op jouw wensen? Neem dan gerust contact op. Dan gaan we er samen voor zorgen dat ook jij straks uit bed stapt met een verzorgd gezicht!

Deel dit bericht op:

Lees ook

5 veel gestelde vragen over de wimperlift

Overweeg jij een wimperlift, maar heb je er nog vragen over? In dit blogartikel geven we je de antwoorden. Lees ze hier.

Lees verder

5 tips voor het creëren van sterke wimpers

Met de juiste zorg en aandacht creëer jij sterke wimpers. Wil je weten hoe je dat doet? Lees dan hier onze 5 tips.

Lees verder

De functie van je wenkbrauwen en wimpers

De esthetische kant van onze wenkbrauwen en wimpers is belangrijk, maar ze hebben ook nog een andere functie. Lees snel verder.

Lees verder

Wimperextensions: dit zijn de mogelijkheden

Overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Je leest er alles over in dit blogartikel van Iris Brows & Lashes.

Lees verder

Dit wist je nog niet over brow lamination

Brow lamination is een behandeling die jouw weerbarstige en stugge wenkbrauwen temt en stylet. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

Ervaringen

Zoals altijd geweldig geholpen. Ik kom er al een hele tijd en het is altijd weer een feest. Zo doen hun werk heel erg goed… Ik kan er niks anders van maken. Ga zo door!!!

- Irene

Debby heeft mijn wimpers mooi gelift en geverfd en het zijn gezellige meiden, niets op aan te merken!

- Esther

Debby zet uiterst zorgvuldig one by one wimperextensions. Hierbij let zij goed op kwaliteit van eigen wimpers en geeft daar eerlijk advies over.

- Linda

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.