Veelgestelde vragen over wimperextensions!

Wanneer voel jij je op je mooist? Waarschijnlijk denk je dan meteen terug aan een moment waarop jij je zelfverzekerd voelde. Als je lekker in je vel zit, straal je dat immers ook uit. Voor veel mensen helpt het om er verzorgd uit te zien, zónder daar te veel moeite voor te hoeven doen. Wimperextensions kunnen daarbij helpen. Maar wat is het precies en wat kun je van wimperextensions verwachten?

Wat zijn wimperextensions?

Je wimpers spelen een grote rol in je uitstraling, maar niet iedereen is gezegend met volle wimpers. Wimperextensions kunnen dan helpen. Dit zijn kunstwimpers die aangebracht worden op je natuurlijke wimpers. Zo zorgen ze voor verlenging, verdikking of voor meer krul. Wimperextensions kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Denk hierbij aan dierenhaar of zijde. Bij Iris Brows & Lashes gebruik ik zijdewimpers. Deze wimperextensions werken naar mijn mening het fijnst om een natuurlijk resultaat te krijgen.

Wat voor wimperextensions zijn er?

Iedereen is verschillend, en het is dan ook logisch dat er verschillende wensen bestaan rondom lengte, dikte en vorm van de wimpers. Daarom zijn wimperextensions er in allerlei soorten en maten. Ze kunnen verschillen in krul, kleur, dikte en lengte. Welk soort het beste bij jou past, hangt af van je wens, maar ook van de natuurlijke wimpers en vorm van je ogen. Heb jij van jezelf al lange wimpers, maar mogen ze nog wel wat voller? Of heb je juist fijne wimperhaartjes en wil je iets meer volume? Vaak kies ik voor wimpers die qua textuur lijken op je natuurlijke wimper, maar net meer krullen, donkerder of dikker zijn. Hierdoor ‘verdwijnen’ de kunstwimpers netjes tussen jouw wimpers en krijg je een natuurlijk resultaat.

Hoe worden ze aangebracht?

Als we de lengte, dikte en krul hebben bepaald, is het tijd om de wimpers aan te brengen. Om zo lang mogelijk van de wimpers te kunnen genieten, is het belangrijk een aantal stappen te doorlopen bij het aanbrengen. Allereerst reinig ik je wimpers goed, zodat er geen vuil en olie op de haartjes achterblijven. Dat is een belangrijke stap, omdat door vuil of vet de lijm minder goed kan hechten. Daarna breng ik de lijm en wimpers aan. Het is belangrijk te weten dat de lijm niet schadelijk is, maar hooguit de eigen wimper enigszins belast. De wimperextensions breng ik door middel van een pincet één voor één aan. Af en toe borstel ik de wimpers door om eventuele kale plekjes te kunnen vinden, die vul ik op. Zien de wimpers er netjes, vol en goed verdeeld uit? Dan is de behandeling klaar.

Uit welke behandelingen kan ik kiezen?

Ik kan verschillende technieken inzetten bij het plaatsen van de wimpers, afhankelijk van welk resultaat we willen bereiken. Zo kan ik bijvoorbeeld de one-by-one-techniek en de Russian Volume toepassen. Bij de one-by-one-techniek breng ik per wimper één nepwimper aan. Voor de mensen die op zoek zijn naar een heel natuurlijk resultaat is dit aan te raden. De Russian Volume biedt de mogelijkheid voor een opvallender resultaat. Er kunnen zogenaamde ‘waaiertjes’ van nepwimpers worden geplaatst, waarbij er meerdere extensions aan een natuurlijke wimper bevestigd zijn.

Jezelf voelen

Misschien denk jij al een tijdje na over of wimperextensions iets voor jou zijn. Of misschien ben jij er al van overtuigd dat wimperextensions jouw ogen extra laten opvallen. Je kunt altijd contact opnemen voor vragen, overwegingen of een afspraak. En overweeg je wenkbrauwverzorging? Graag help ik je ook daarbij in mijn praktijk Iris Brows & Lashes. Hopelijk tot snel!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Brow Lamination: dé oplossing voor stugge wenkbrauwen

Met Brow Lamination zijn die stugge en onhandelbare wenkbrauwen van jou verleden tijd. Lees er hier meer over.

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over wimpers

Wat weet jij over wimperuitval en je wimpercyclus? Iris Brows & Lashes geeft je antwoord op de meest gestelde vragen over wimpers. Lees het hier.

Lees verder

5 tips om je wimperextensions mooi te houden

Van je wimperextensions wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. In deze blog lees je er vijf tips over.

Lees verder

Onopvallende wenkbrauwen? Zo laat je ze stralen!

Ga voor wenkbrauwen die de blikvangers van je gezicht zijn. Ga voor henna brows. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Waarmee laat jij je wenkbrauwen kleuren: met henna of verf?

Weet jij al of je je wenkbrauwen met hennaverf of met wenkbrauwverf wilt laten kleuren? Lees hier over de verschillen.

Lees verder

Trends: de wenkbrauw door de jaren heen

Doe jij mee aan elke modetrend? Vergeet dan ook je wenkbrauw niet. De trend van dit moment is Brow Lamination.

Lees verder

De wimperlift en de mooiste dag van je leven

Met een wimperlift ben jij verzekerd van een oogverblindende oogopslag tijdens je trouwdag (en de weken daarna!).

Lees verder

7 tips voor oogverblindende wimpers

Creëer met je wimpers een uitgesproken uitstraling. Hoe? Lees de 7 tips hoe je dat kunt bereiken in dit blog.

Lees verder

Ervaringen

Vriendelijk, secuur, goede prijs en top kwaliteit!

- Anne

Uitgebreide behandeling om je wenkbrauwen er weer tiptop uit te laten zien! Zeker een aanrader!

- Bianca

Vandaag voor het eerst een wimperlift gehad en mijn wenkbrauwen laten harsen en verven. Superblij met het eindresultaat en heb direct een nieuwe afspraak geboekt.

- Danielle

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.