Veelgestelde vragen over wimperextensions!

Wanneer voel jij je op je mooist? Waarschijnlijk denk je dan meteen terug aan een moment waarop jij je zelfverzekerd voelde. Als je lekker in je vel zit, straal je dat immers ook uit. Voor veel mensen helpt het om er verzorgd uit te zien, zónder daar te veel moeite voor te hoeven doen. Wimperextensions kunnen daarbij helpen. Maar wat is het precies en wat kun je van wimperextensions verwachten?

Wat zijn wimperextensions?

Je wimpers spelen een grote rol in je uitstraling, maar niet iedereen is gezegend met volle wimpers. Wimperextensions kunnen dan helpen. Dit zijn kunstwimpers die aangebracht worden op je natuurlijke wimpers. Zo zorgen ze voor verlenging, verdikking of voor meer krul. Wimperextensions kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Denk hierbij aan dierenhaar of zijde. Bij Iris Brows & Lashes gebruik ik zijdewimpers. Deze wimperextensions werken naar mijn mening het fijnst om een natuurlijk resultaat te krijgen.

Wat voor wimperextensions zijn er?

Iedereen is verschillend, en het is dan ook logisch dat er verschillende wensen bestaan rondom lengte, dikte en vorm van de wimpers. Daarom zijn wimperextensions er in allerlei soorten en maten. Ze kunnen verschillen in krul, kleur, dikte en lengte. Welk soort het beste bij jou past, hangt af van je wens, maar ook van de natuurlijke wimpers en vorm van je ogen. Heb jij van jezelf al lange wimpers, maar mogen ze nog wel wat voller? Of heb je juist fijne wimperhaartjes en wil je iets meer volume? Vaak kies ik voor wimpers die qua textuur lijken op je natuurlijke wimper, maar net meer krullen, donkerder of dikker zijn. Hierdoor ‘verdwijnen’ de kunstwimpers netjes tussen jouw wimpers en krijg je een natuurlijk resultaat.

Hoe worden ze aangebracht?

Als we de lengte, dikte en krul hebben bepaald, is het tijd om de wimpers aan te brengen. Om zo lang mogelijk van de wimpers te kunnen genieten, is het belangrijk een aantal stappen te doorlopen bij het aanbrengen. Allereerst reinig ik je wimpers goed, zodat er geen vuil en olie op de haartjes achterblijven. Dat is een belangrijke stap, omdat door vuil of vet de lijm minder goed kan hechten. Daarna breng ik de lijm en wimpers aan. Het is belangrijk te weten dat de lijm niet schadelijk is, maar hooguit de eigen wimper enigszins belast. De wimperextensions breng ik door middel van een pincet één voor één aan. Af en toe borstel ik de wimpers door om eventuele kale plekjes te kunnen vinden, die vul ik op. Zien de wimpers er netjes, vol en goed verdeeld uit? Dan is de behandeling klaar.

Uit welke behandelingen kan ik kiezen?

Ik kan verschillende technieken inzetten bij het plaatsen van de wimpers, afhankelijk van welk resultaat we willen bereiken. Zo kan ik bijvoorbeeld de one-by-one-techniek en de Russian Volume toepassen. Bij de one-by-one-techniek breng ik per wimper één nepwimper aan. Voor de mensen die op zoek zijn naar een heel natuurlijk resultaat is dit aan te raden. De Russian Volume biedt de mogelijkheid voor een opvallender resultaat. Er kunnen zogenaamde ‘waaiertjes’ van nepwimpers worden geplaatst, waarbij er meerdere extensions aan een natuurlijke wimper bevestigd zijn.

Jezelf voelen

Misschien denk jij al een tijdje na over of wimperextensions iets voor jou zijn. Of misschien ben jij er al van overtuigd dat wimperextensions jouw ogen extra laten opvallen. Je kunt altijd contact opnemen voor vragen, overwegingen of een afspraak. En overweeg je wenkbrauwverzorging? Graag help ik je ook daarbij in mijn praktijk Iris Brows & Lashes. Hopelijk tot snel!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Een natuurlijke look met een wimperlift

Tracey verhuisde enkele jaren geleden van Amsterdam naar Alphen aan Den Rijn. Dat betekende dat ze op zoek moest naar een nieuwe wimperstyliste.

Lees verder

Zo houd je je wenkbrauwen mooi gedurende de dag

Je hebt zojuist flink wat tijd voor de spiegel gestaan. Je oog- en huidmake-up is gedaan. Lees verder!

Lees verder

’Mijn wimperextensions waren een wereld van verschil!’

‘Ik heb heel felle blauwe ogen, en mijn ogen kwamen door de wimperextensions heel mooi uit.’ Lees hier meer!

Lees verder

Even voorstellen: wimperstyliste Debby

Wist je dat bepaalde producten een negatieve werking hebben op wimperextentions?

Lees verder

De juiste producten voor wimperextensions!

Wist je dat bepaalde producten een negatieve werking hebben op wimperextentions?

Lees verder

Lang genieten van je wimperextensions? Tijd voor onderhoud!

Lange, volle wimpers creëren, met wimperextensions is dit mogelijk! Maar weet je eigenlijk wel hoe je ze moet onderhouden? Lees hier meer.

Lees verder

Door de wimperextentions worden mijn wimpers zoveel mooier en langer

‘Wimperextensions zijn ideaal om een stapje verder te gaan dan je eigen wimpers’, vertelt Loretta. Lees hier haar ervaring!

Lees verder

Waarom een wimperlift iets voor jou kan zijn

Olora eiuntiatius ipiendem auditi bea eosant asit quos et quati dia sedisit quam sentiis itatibus aceperovid

Lees verder

Ervaringen

Door de vriendelijke ontvangst voelde ik me heel erg welkom. De behandeling op zich was heel fijn. Zo rustig! Ik kwam zelf ook helemaal tot rust 🙂.

En het resultaat was er naar. Heel blij mee. Meteen maar een vervolgafspraak ingepland. Dat zegt denk ik genoeg.

- Ria

Er werd geduldig en precies gewerkt. Ik ben erg blij met het resultaat!

- Renske

De afspraak is prima bevallen. De wimperlift ziet er goed uit. Ben er blij mee. Gezellig onderonsje met z’n allen. Fijn gesproken met Debby. Beiden bedankt!

- Mila

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.