Veelgestelde vragen over wimperextensions!

Wanneer voel jij je op je mooist? Waarschijnlijk denk je dan meteen terug aan een moment waarop jij je zelfverzekerd voelde. Als je lekker in je vel zit, straal je dat immers ook uit. Voor veel mensen helpt het om er verzorgd uit te zien, zónder daar te veel moeite voor te hoeven doen. Wimperextensions kunnen daarbij helpen. Maar wat is het precies en wat kun je van wimperextensions verwachten?

Wat zijn wimperextensions?

Je wimpers spelen een grote rol in je uitstraling, maar niet iedereen is gezegend met volle wimpers. Wimperextensions kunnen dan helpen. Dit zijn kunstwimpers die aangebracht worden op je natuurlijke wimpers. Zo zorgen ze voor verlenging, verdikking of voor meer krul. Wimperextensions kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Denk hierbij aan dierenhaar of zijde. Bij Iris Brows & Lashes gebruik ik zijdewimpers. Deze wimperextensions werken naar mijn mening het fijnst om een natuurlijk resultaat te krijgen.

Wat voor wimperextensions zijn er?

Iedereen is verschillend, en het is dan ook logisch dat er verschillende wensen bestaan rondom lengte, dikte en vorm van de wimpers. Daarom zijn wimperextensions er in allerlei soorten en maten. Ze kunnen verschillen in krul, kleur, dikte en lengte. Welk soort het beste bij jou past, hangt af van je wens, maar ook van de natuurlijke wimpers en vorm van je ogen. Heb jij van jezelf al lange wimpers, maar mogen ze nog wel wat voller? Of heb je juist fijne wimperhaartjes en wil je iets meer volume? Vaak kies ik voor wimpers die qua textuur lijken op je natuurlijke wimper, maar net meer krullen, donkerder of dikker zijn. Hierdoor ‘verdwijnen’ de kunstwimpers netjes tussen jouw wimpers en krijg je een natuurlijk resultaat.

Hoe worden ze aangebracht?

Als we de lengte, dikte en krul hebben bepaald, is het tijd om de wimpers aan te brengen. Om zo lang mogelijk van de wimpers te kunnen genieten, is het belangrijk een aantal stappen te doorlopen bij het aanbrengen. Allereerst reinig ik je wimpers goed, zodat er geen vuil en olie op de haartjes achterblijven. Dat is een belangrijke stap, omdat door vuil of vet de lijm minder goed kan hechten. Daarna breng ik de lijm en wimpers aan. Het is belangrijk te weten dat de lijm niet schadelijk is, maar hooguit de eigen wimper enigszins belast. De wimperextensions breng ik door middel van een pincet één voor één aan. Af en toe borstel ik de wimpers door om eventuele kale plekjes te kunnen vinden, die vul ik op. Zien de wimpers er netjes, vol en goed verdeeld uit? Dan is de behandeling klaar.

Uit welke behandelingen kan ik kiezen?

Ik kan verschillende technieken inzetten bij het plaatsen van de wimpers, afhankelijk van welk resultaat we willen bereiken. Zo kan ik bijvoorbeeld de one-by-one-techniek en de Russian Volume toepassen. Bij de one-by-one-techniek breng ik per wimper één nepwimper aan. Voor de mensen die op zoek zijn naar een heel natuurlijk resultaat is dit aan te raden. De Russian Volume biedt de mogelijkheid voor een opvallender resultaat. Er kunnen zogenaamde ‘waaiertjes’ van nepwimpers worden geplaatst, waarbij er meerdere extensions aan een natuurlijke wimper bevestigd zijn.

Jezelf voelen

Misschien denk jij al een tijdje na over of wimperextensions iets voor jou zijn. Of misschien ben jij er al van overtuigd dat wimperextensions jouw ogen extra laten opvallen. Je kunt altijd contact opnemen voor vragen, overwegingen of een afspraak. En overweeg je wenkbrauwverzorging? Graag help ik je ook daarbij in mijn praktijk Iris Brows & Lashes. Hopelijk tot snel!

Deel dit bericht op:

Lees ook

5 tips voor het creëren van sterke wimpers

Met de juiste zorg en aandacht creëer jij sterke wimpers. Wil je weten hoe je dat doet? Lees dan hier onze 5 tips.

Lees verder

De functie van je wenkbrauwen en wimpers

De esthetische kant van onze wenkbrauwen en wimpers is belangrijk, maar ze hebben ook nog een andere functie. Lees snel verder.

Lees verder

Wimperextensions: dit zijn de mogelijkheden

Overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Je leest er alles over in dit blogartikel van Iris Brows & Lashes.

Lees verder

Dit wist je nog niet over brow lamination

Brow lamination is een behandeling die jouw weerbarstige en stugge wenkbrauwen temt en stylet. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Ervaringen

Met een hele mooie lashlift huiswaarts gegaan. Je wimpers worden heel mooi en goed gelift en geverfd. Van het resultaat kun je heel lang genieten! Ik vind het echt een uitkomst en ben altijd heel erg tevreden, ook vind ik het altijd gezellig in de salon.

- Sofie

Ik ben superblij met het resultaat en de service. Was best gespannen om voor de eerste keer mijn wenkbrauwen te laten doen, maar ze zijn echt supermooi geworden!

- Iris

Vaste klant bij Iris. Geen verbeterpunten. Erg tevreden. Iris kijkt en denkt ook altijd mee voor eventuele veranderingen in model, maat of tijd van de afspraak. Allemaal toppertjes!

- Lequeen

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.