Wimperextensions: dit moet je weten voordat je eraan begint

Je hebt de duurste mascara’s geprobeerd en al vele wimperkrullers versleten. Maar ondanks al je pogingen lukt het niet om je wimpers mooi vol en krullend te krijgen. Misschien heb je weleens gedacht aan wimperextensions. Deze valse wimpers worden op je eigen wimperrand geplakt, met als resultaat een prachtige oogopslag. De extensions blijven voor langere tijd zitten. Klinkt geweldig, toch? Het is alleen wel belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden voordat je wimperextensions laat zetten. Ik vertel je er graag over!

wimperextensions

Een goede voorbereiding is het halve werk

Allereerst is het belangrijk om te bedenken hoe je wilt dat het resultaat eruit komt te zien. Ga je voor een natuurlijke look, of droom je juist van een extreem opvallende oogopslag? De wimperextensions zijn er in allerlei soorten en maten. Je bepaalt zelf hoe dik, lang en gekruld je wilt dat de wimpers worden. Indien nodig adviseer ik je hierbij. Meestal raad ik aan om voor wimpers te kiezen die qua textuur lijken op je eigen wimpers. Ze zijn net wat langer en voller, maar zorgen nog wel voor een natuurlijk effect.

Geschikt voor jou?

Bedenk ook of jouw ogen en wimpers geschikt zijn voor wimperextensions. Wanneer je last hebt van eczeem, alopecia of een oograndontsteking kun je beter geen extensions laten zetten. Je ogen kunnen daar namelijk nog geïrriteerder van raken. Ook als je in het afgelopen halfjaar een ooglidcorrectie hebt laten doen raad ik het af om wimperextensions te laten zetten. Als je lenzen draagt zijn de extensions helemaal oké, al moet je wel wat voorzichtiger zijn. Herken je je niet in bovenstaande situaties? Dan is de behandeling geschikt voor jou!

Nazorg

Als je je keuze hebt gemaakt en de wimperextensions zijn gezet, wil je natuurlijk dat ze zo lang mogelijk blijven zitten. Het is dan van belang om ze goed te verzorgen. Twee uur na de behandeling is het verstandig om nog even niet aan je wimpers te komen. Omdat de lijmlaag dan nog niet helemaal is uitgehard, kunnen de extensions loslaten als je eraan zit. Na twee uur kun je je wimpers weer aanraken en schoonmaken. Blijf hierbij wel voorzichtig. Trek of pluk niet aan de wimpers, want dan kun je de extensions verliezen.

Iris Brows & Lashes

Je weet nu wat belangrijk is om in gedachten te houden bij het zetten van wimperextensions. Toch kan het nog best spannend zijn en wil je er zeker van zijn dat de betreffende salon betrouwbaar is. Bij Iris Brows & Lashes bespreken we daarom eerst uitgebreid wat jouw wensen zijn. Ik adviseer je, maar uiteindelijk bepalen we samen hoe eindresultaat eruit moet zien. Tijdens dit gesprek vertel ik ook uitgebreid hoe de behandeling werkt, zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd? Aarzel niet om contact op te nemen!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Een sprekende blik met Russian Volume-extensions!

Lange, donkere wimpers creëren? Dat is mogelijk met de Russian Volume-extensions! Lees hier meer.

Lees verder

Verzorging na een wimperlift? Let op deze fouten!

Een wimperlift wil je zo lang mogelijk mooi houden. Om hiervoor te zorgen, vermijd deze fouten! Lees hier meer.

Lees verder

One by one wimperextensions: zo ziet de behandeling eruit

Wil je misschien one by one wimperextensions laten zetten? Lees hier hoe de behandeling eruitziet!

Lees verder

Wimperextensions: alle voordelen op een rijtje!

Altijd een sprekende blik en stralende oogopslag? Het kan met wimperextensions. Lees hier over alle voordelen!

Lees verder

5 wenkbrauwtrends: welke trend past bij jou?

Getekend, dun, vol. De wenkbrauwtrends vliegen je om de oren. Bij het vinden van je schoolfoto uit de derde klas, schrik je je dood.

Lees verder

Een natuurlijke look met een wimperlift

Tracey verhuisde enkele jaren geleden van Amsterdam naar Alphen aan Den Rijn. Dat betekende dat ze op zoek moest naar een nieuwe wimperstyliste.

Lees verder

Zo houd je je wenkbrauwen mooi gedurende de dag

Je hebt zojuist flink wat tijd voor de spiegel gestaan. Je oog- en huidmake-up is gedaan. Lees verder!

Lees verder

’Mijn wimperextensions waren een wereld van verschil!’

‘Ik heb heel felle blauwe ogen, en mijn ogen kwamen door de wimperextensions heel mooi uit.’ Lees hier meer!

Lees verder

Even voorstellen: wimperstyliste Debby

Wist je dat bepaalde producten een negatieve werking hebben op wimperextentions?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben echt enorm tevreden! Mijn wimpers zijn prachtig gelift en voorzien van een laagje zwarte verf. De ontvangst was heel hartelijk en tijdens de behandeling was het gezellig. Voor herhaling vatbaar!

- Sofie

Super blij met mijn wenkbrauwen.

- Evelien

Heb nog nooit zulke mooie wenkbrauwen gehad ( harsen/ verven) Iris is mega goed in haar werk. Werkt nauwkeurig en is fijn gezelschap op bij in de stoel te liggen. Iris dankjewel ! Ik kom zeker terug. Groetjes Joyce

- Joyce

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.