Wimperextensions: alle voordelen op een rijtje!

Sommige vrouwen zijn gezegend met prachtige donkere en volle wimpers. Dat geeft een echt Bambi-ogen effect: je zou er bijna jaloers op worden! Helaas is niet iedere vrouw in het bezit van dit schoonheidskenmerk. Misschien zijn jouw wimpers blond of staan ze recht vooruit in plaats van omhoog. Gelukkig is er een oplossing. Wimperextensions laten je ogen op een natuurlijke manier stralen. Hieronder alle voordelen op een rijtje!

voordelen

1. Altijd een sprekende blik

De ochtend verloopt vaak al zo hectisch, dat je maar weinig tijd overhoudt voor je make-up. Toch is het fijn om er elke dag mooi uit te zien. Als je een beetje make-up gebruikt oog je vaak al veel verzorgder. Vooral oogmake-up kan een groot verschil maken in je uitstraling. Als je wimperextensions laat zetten, heb je geen mascara nodig en ben je altijd verzekerd van een sprekende blik. Zelfs als je net wakker wordt!

2. Wimperextensions zijn waterproof

We kennen ze allemaal: de ‘panda-ogen’ na een uitgebreide douche of flinke plensbui. Met wimperextensions heb je daar geen last van, ze zijn namelijk waterproof. De extensions blijven zitten tijdens alle wateractiviteiten. Zelfs na de meest heftige regenbuien ben je verzekerd van perfecte wimpers!

3. Er zijn verschillende soorten en maten

Je kunt om verschillende redenen kiezen voor wimperextensions. Misschien heb je hele korte wimpers of hangen ze bijna als een gordijntje langs je ogen. Dan kun je kiezen voor een natuurlijk gekrulde wimperextension, zodat het contrast niet te groot is. Het kan natuurlijk ook dat je al mooie wimpers van jezelf hebt, maar droomt van een extra opvallende oogopslag. De wimperextensions zijn er in verschillende soorten dikte, lengte en krul, zodat je precies de look kan creëren die jij wilt.

4. Het is goed voor je zelfvertrouwen

Natuurlijk, zelfliefde komt van binnenuit. Maar we weten allemaal dat een mooi, verzorgd uiterlijk je zelfvertrouwen wel een boost kan geven. Zeker als je meestal make-up draagt, kun je je onzeker voelen wanneer je een dag niet opgemaakt bent. Eén van de grootste voordelen van wimperextensions is dan ook dat je elke dag verzekerd bent van een mooie oogopslag.

Iris Brows & Lashes

Het zetten van wimperextensions is één van de manieren om je ogen te laten stralen. Bij Iris Brows & Lashes bied ik nog meer behandelingen aan voor je wenkbrauwen en wimpers. Ben je benieuwd, maar weet je nog niet welke behandeling het beste bij jou past? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik adviseer je graag, zodat je de juiste keuze maakt. Samen zorgen we er dan voor dat je met een prachtig resultaat de salon weer verlaat!

Deel dit bericht op:

Lees ook

5 wenkbrauwtrends: welke trend past bij jou?

Getekend, dun, vol. De wenkbrauwtrends vliegen je om de oren. Bij het vinden van je schoolfoto uit de derde klas, schrik je je dood.

Lees verder

Een natuurlijke look met een wimperlift

Tracey verhuisde enkele jaren geleden van Amsterdam naar Alphen aan Den Rijn. Dat betekende dat ze op zoek moest naar een nieuwe wimperstyliste.

Lees verder

Zo houd je je wenkbrauwen mooi gedurende de dag

Je hebt zojuist flink wat tijd voor de spiegel gestaan. Je oog- en huidmake-up is gedaan. Lees verder!

Lees verder

’Mijn wimperextensions waren een wereld van verschil!’

‘Ik heb heel felle blauwe ogen, en mijn ogen kwamen door de wimperextensions heel mooi uit.’ Lees hier meer!

Lees verder

Even voorstellen: wimperstyliste Debby

Wist je dat bepaalde producten een negatieve werking hebben op wimperextentions?

Lees verder

De juiste producten voor wimperextensions!

Wist je dat bepaalde producten een negatieve werking hebben op wimperextentions?

Lees verder

Lang genieten van je wimperextensions? Tijd voor onderhoud!

Lange, volle wimpers creëren, met wimperextensions is dit mogelijk! Maar weet je eigenlijk wel hoe je ze moet onderhouden? Lees hier meer.

Lees verder

Door de wimperextentions worden mijn wimpers zoveel mooier en langer

‘Wimperextensions zijn ideaal om een stapje verder te gaan dan je eigen wimpers’, vertelt Loretta. Lees hier haar ervaring!

Lees verder

Veelgestelde vragen over wimperextensions!

Wist je dat wimperextentions een zorgvuldig onderhoud nodig hebben? Iris Brows & Lashes vertelt je graag meer!

Lees verder

Ervaringen

Heerlijk! Sfeer fijn, werk erg secuur. Top dus! 👍

De nieuwe afspraak is al gemaakt 😊

- Colette

Super tevreden over de behandeling!

- Esther

Vond het een prettige behandeling door Debby, ( wimperkrul) rustig en vriendelijk geholpen. Blij met het resultaat.

- Astrid

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.