Wimperextensions: alle voordelen op een rijtje!

Sommige vrouwen zijn gezegend met prachtige donkere en volle wimpers. Dat geeft een echt Bambi-ogen effect: je zou er bijna jaloers op worden! Helaas is niet iedere vrouw in het bezit van dit schoonheidskenmerk. Misschien zijn jouw wimpers blond of staan ze recht vooruit in plaats van omhoog. Gelukkig is er een oplossing. Wimperextensions laten je ogen op een natuurlijke manier stralen. Hieronder alle voordelen op een rijtje!

voordelen

1. Altijd een sprekende blik

De ochtend verloopt vaak al zo hectisch, dat je maar weinig tijd overhoudt voor je make-up. Toch is het fijn om er elke dag mooi uit te zien. Als je een beetje make-up gebruikt oog je vaak al veel verzorgder. Vooral oogmake-up kan een groot verschil maken in je uitstraling. Als je wimperextensions laat zetten, heb je geen mascara nodig en ben je altijd verzekerd van een sprekende blik. Zelfs als je net wakker wordt!

2. Wimperextensions zijn waterproof

We kennen ze allemaal: de ‘panda-ogen’ na een uitgebreide douche of flinke plensbui. Met wimperextensions heb je daar geen last van, ze zijn namelijk waterproof. De extensions blijven zitten tijdens alle wateractiviteiten. Zelfs na de meest heftige regenbuien ben je verzekerd van perfecte wimpers!

3. Er zijn verschillende soorten en maten

Je kunt om verschillende redenen kiezen voor wimperextensions. Misschien heb je hele korte wimpers of hangen ze bijna als een gordijntje langs je ogen. Dan kun je kiezen voor een natuurlijk gekrulde wimperextension, zodat het contrast niet te groot is. Het kan natuurlijk ook dat je al mooie wimpers van jezelf hebt, maar droomt van een extra opvallende oogopslag. De wimperextensions zijn er in verschillende soorten dikte, lengte en krul, zodat je precies de look kan creëren die jij wilt.

4. Het is goed voor je zelfvertrouwen

Natuurlijk, zelfliefde komt van binnenuit. Maar we weten allemaal dat een mooi, verzorgd uiterlijk je zelfvertrouwen wel een boost kan geven. Zeker als je meestal make-up draagt, kun je je onzeker voelen wanneer je een dag niet opgemaakt bent. Eén van de grootste voordelen van wimperextensions is dan ook dat je elke dag verzekerd bent van een mooie oogopslag.

Iris Brows & Lashes

Het zetten van wimperextensions is één van de manieren om je ogen te laten stralen. Bij Iris Brows & Lashes bied ik nog meer behandelingen aan voor je wenkbrauwen en wimpers. Ben je benieuwd, maar weet je nog niet welke behandeling het beste bij jou past? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik adviseer je graag, zodat je de juiste keuze maakt. Samen zorgen we er dan voor dat je met een prachtig resultaat de salon weer verlaat!

Deel dit bericht op:

Lees ook

7 tips voor oogverblindende wimpers

Creëer met je wimpers een uitgesproken uitstraling. Hoe? Lees de 7 tips hoe je dat kunt bereiken in dit blog.

Lees verder

Tijd besparen in de ochtend: zo doe je dat!

Kom jij ook altijd tijd te kort in de ochtend? Lees hier hoe het kan: tijd besparen en er toch elke dag verzorgd uitzien!

Lees verder

Brow Lamination: zo ziet de behandeling eruit

Wil je graag volle, gedefinieerde en symmetrische wenkbrauwen? Dan is Brow Lamination wellicht wat voor jou. Lees hier meer over de behandeling!

Lees verder

Hoe veilig is een wimperlift?

Wil je misschien een wimperlift laten doen? Dan wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Lees hier alle feiten en fabels over de wimperlift!

Lees verder

Wimperlift: de feiten en fabels op een rij

Wil je misschien een wimperlift laten doen? Dan wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Lees hier alle feiten en fabels over de wimperlift!

Lees verder

Een sprekende blik met Russian Volume-extensions!

Lange, donkere wimpers creëren? Dat is mogelijk met de Russian Volume-extensions! Lees hier meer.

Lees verder

Wimperextensions: dit moet je weten voordat je eraan begint

Wil je wimperextensions laten zetten? Lees hier alles wat je erover moet weten voordat je daaraan begint!

Lees verder

Verzorging na een wimperlift? Let op deze fouten!

Een wimperlift wil je zo lang mogelijk mooi houden. Om hiervoor te zorgen, vermijd deze fouten! Lees hier meer.

Lees verder

One by one wimperextensions: zo ziet de behandeling eruit

Wil je misschien one by one wimperextensions laten zetten? Lees hier hoe de behandeling eruitziet!

Lees verder

Ervaringen

Iris is onwijs lief en begripvol!! Service is geweldig en ze neemt echt de tijd om het mooiste resultaat te leveren:))

- Eva

Bij Iris krijg je warm en gezellig ontvangst en dan ook nog mooie wenkbrauwen.

- Adrie

Iris is een leuke en gezellige meid. Het is prima om te kletsen, maar ook om ff lekker te ontspannen in de stilte. Ze is goed in haar werk en luistert echt naar je wensen voor het eindresultaat! Ik kom elke keer weer terug :).

- Anna

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.