Wimperextensions: alle voordelen op een rijtje!

Sommige vrouwen zijn gezegend met prachtige donkere en volle wimpers. Dat geeft een echt Bambi-ogen effect: je zou er bijna jaloers op worden! Helaas is niet iedere vrouw in het bezit van dit schoonheidskenmerk. Misschien zijn jouw wimpers blond of staan ze recht vooruit in plaats van omhoog. Gelukkig is er een oplossing. Wimperextensions laten je ogen op een natuurlijke manier stralen. Hieronder alle voordelen op een rijtje!

voordelen

1. Altijd een sprekende blik

De ochtend verloopt vaak al zo hectisch, dat je maar weinig tijd overhoudt voor je make-up. Toch is het fijn om er elke dag mooi uit te zien. Als je een beetje make-up gebruikt oog je vaak al veel verzorgder. Vooral oogmake-up kan een groot verschil maken in je uitstraling. Als je wimperextensions laat zetten, heb je geen mascara nodig en ben je altijd verzekerd van een sprekende blik. Zelfs als je net wakker wordt!

2. Wimperextensions zijn waterproof

We kennen ze allemaal: de ‘panda-ogen’ na een uitgebreide douche of flinke plensbui. Met wimperextensions heb je daar geen last van, ze zijn namelijk waterproof. De extensions blijven zitten tijdens alle wateractiviteiten. Zelfs na de meest heftige regenbuien ben je verzekerd van perfecte wimpers!

3. Er zijn verschillende soorten en maten

Je kunt om verschillende redenen kiezen voor wimperextensions. Misschien heb je hele korte wimpers of hangen ze bijna als een gordijntje langs je ogen. Dan kun je kiezen voor een natuurlijk gekrulde wimperextension, zodat het contrast niet te groot is. Het kan natuurlijk ook dat je al mooie wimpers van jezelf hebt, maar droomt van een extra opvallende oogopslag. De wimperextensions zijn er in verschillende soorten dikte, lengte en krul, zodat je precies de look kan creëren die jij wilt.

4. Het is goed voor je zelfvertrouwen

Natuurlijk, zelfliefde komt van binnenuit. Maar we weten allemaal dat een mooi, verzorgd uiterlijk je zelfvertrouwen wel een boost kan geven. Zeker als je meestal make-up draagt, kun je je onzeker voelen wanneer je een dag niet opgemaakt bent. Eén van de grootste voordelen van wimperextensions is dan ook dat je elke dag verzekerd bent van een mooie oogopslag.

Iris Brows & Lashes

Het zetten van wimperextensions is één van de manieren om je ogen te laten stralen. Bij Iris Brows & Lashes bied ik nog meer behandelingen aan voor je wenkbrauwen en wimpers. Ben je benieuwd, maar weet je nog niet welke behandeling het beste bij jou past? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik adviseer je graag, zodat je de juiste keuze maakt. Samen zorgen we er dan voor dat je met een prachtig resultaat de salon weer verlaat!

Deel dit bericht op:

Lees ook

De functie van je wenkbrauwen en wimpers

De esthetische kant van onze wenkbrauwen en wimpers is belangrijk, maar ze hebben ook nog een andere functie. Lees snel verder.

Lees verder

Wimperextensions: dit zijn de mogelijkheden

Overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Je leest er alles over in dit blogartikel van Iris Brows & Lashes.

Lees verder

Dit wist je nog niet over brow lamination

Brow lamination is een behandeling die jouw weerbarstige en stugge wenkbrauwen temt en stylet. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Ervaringen

Ik voelde mij op mijn gemak, Iris voelde mijn wensen goed aan en de kleur die ze heeft gebruikt bij mijn henna brows is top! Heel tevreden over het eindresultaat.

- Dominique

Altijd leuk, kwalitatief goed en zeer professioneel!

- Leticia

Ik heb alleen mijn wenkbrauwen laten verven. Het was snel klaar maar een mooi resultaat. Gelijk een vervolgafspraak gemaakt voor verven en waxen.

- Elfried

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.