Wimperextensions: alle voordelen op een rijtje!

Sommige vrouwen zijn gezegend met prachtige donkere en volle wimpers. Dat geeft een echt Bambi-ogen effect: je zou er bijna jaloers op worden! Helaas is niet iedere vrouw in het bezit van dit schoonheidskenmerk. Misschien zijn jouw wimpers blond of staan ze recht vooruit in plaats van omhoog. Gelukkig is er een oplossing. Wimperextensions laten je ogen op een natuurlijke manier stralen. Hieronder alle voordelen op een rijtje!

voordelen

1. Altijd een sprekende blik

De ochtend verloopt vaak al zo hectisch, dat je maar weinig tijd overhoudt voor je make-up. Toch is het fijn om er elke dag mooi uit te zien. Als je een beetje make-up gebruikt oog je vaak al veel verzorgder. Vooral oogmake-up kan een groot verschil maken in je uitstraling. Als je wimperextensions laat zetten, heb je geen mascara nodig en ben je altijd verzekerd van een sprekende blik. Zelfs als je net wakker wordt!

2. Wimperextensions zijn waterproof

We kennen ze allemaal: de ‘panda-ogen’ na een uitgebreide douche of flinke plensbui. Met wimperextensions heb je daar geen last van, ze zijn namelijk waterproof. De extensions blijven zitten tijdens alle wateractiviteiten. Zelfs na de meest heftige regenbuien ben je verzekerd van perfecte wimpers!

3. Er zijn verschillende soorten en maten

Je kunt om verschillende redenen kiezen voor wimperextensions. Misschien heb je hele korte wimpers of hangen ze bijna als een gordijntje langs je ogen. Dan kun je kiezen voor een natuurlijk gekrulde wimperextension, zodat het contrast niet te groot is. Het kan natuurlijk ook dat je al mooie wimpers van jezelf hebt, maar droomt van een extra opvallende oogopslag. De wimperextensions zijn er in verschillende soorten dikte, lengte en krul, zodat je precies de look kan creëren die jij wilt.

4. Het is goed voor je zelfvertrouwen

Natuurlijk, zelfliefde komt van binnenuit. Maar we weten allemaal dat een mooi, verzorgd uiterlijk je zelfvertrouwen wel een boost kan geven. Zeker als je meestal make-up draagt, kun je je onzeker voelen wanneer je een dag niet opgemaakt bent. Eén van de grootste voordelen van wimperextensions is dan ook dat je elke dag verzekerd bent van een mooie oogopslag.

Iris Brows & Lashes

Het zetten van wimperextensions is één van de manieren om je ogen te laten stralen. Bij Iris Brows & Lashes bied ik nog meer behandelingen aan voor je wenkbrauwen en wimpers. Ben je benieuwd, maar weet je nog niet welke behandeling het beste bij jou past? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik adviseer je graag, zodat je de juiste keuze maakt. Samen zorgen we er dan voor dat je met een prachtig resultaat de salon weer verlaat!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Brow Lamination: dé oplossing voor stugge wenkbrauwen

Met Brow Lamination zijn die stugge en onhandelbare wenkbrauwen van jou verleden tijd. Lees er hier meer over.

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over wimpers

Wat weet jij over wimperuitval en je wimpercyclus? Iris Brows & Lashes geeft je antwoord op de meest gestelde vragen over wimpers. Lees het hier.

Lees verder

5 tips om je wimperextensions mooi te houden

Van je wimperextensions wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. In deze blog lees je er vijf tips over.

Lees verder

Onopvallende wenkbrauwen? Zo laat je ze stralen!

Ga voor wenkbrauwen die de blikvangers van je gezicht zijn. Ga voor henna brows. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Waarmee laat jij je wenkbrauwen kleuren: met henna of verf?

Weet jij al of je je wenkbrauwen met hennaverf of met wenkbrauwverf wilt laten kleuren? Lees hier over de verschillen.

Lees verder

Trends: de wenkbrauw door de jaren heen

Doe jij mee aan elke modetrend? Vergeet dan ook je wenkbrauw niet. De trend van dit moment is Brow Lamination.

Lees verder

Ervaringen

Hi Iris, Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Heb de ontvangst van jou en behandeling als prettig ervaren. Dus dank je wel en tot over 5 weken!

- Liesbeth

Ik heb vandaag voor het eerst mijn wimpers laten liften en verven. De sfeer in de salon was erg ontspannen en het resultaat is heel erg mooi.

- Simone

Vandaag eerste keer bij jullie geweest. Vond het zeer relaxed, is me heel erg goed bevallen. Heb mijn wimpers laten opvullen en dit ziet er zeer professioneel en netjes uit. Ben super happy. Denk dat ik de juiste keus heb gemaakt door contact met jullie op te nemen. Nu al happy customer!!! 😁😁😁😁

- Danielle

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.