Wimperlift: de feiten en fabels op een rij

Hangen jouw wimpers als een soort gordijntje voor je ogen? Dan is het iedere ochtend vast een hele klus om ze krullend te krijgen. Eerst pak je de wimperkruller erbij, om de haartjes voorzichtig omhoog te liften. Als dat is gelukt, breng je je beste mascara aan om een open blik te creëren. Maar als je een paar uur later in de spiegel kijkt, zijn je wimpers alweer flink naar beneden gezakt. Herkenbaar? Dan is de wimperlift wellicht wat voor jou. Voordat je hiervoor kiest, wil je natuurlijk wel weten waar je aan begint. Daarom in dit blog: de belangrijkste feiten én fabels over de wimperlift!

wimperlift

Fabel: een wimperlift is hetzelfde als wimperextensions

Over de verschillende soorten wimperbehandelingen wordt vaak gedacht dat het één pot nat is. Dat is niet waar! Bij wimperextensions worden extra wimpers op je eigen wimpers geplakt. Een wimperlift zorgt er juist voor dat je natuurlijke wimpers een andere vorm aannemen. Er worden vloeistoffen aangebracht die ervoor zorgen dat je wimpers omhoog krullen en langer lijken. Dag, gordijntje en hallo, open blik!

Feit: je kunt beter geen make-up dragen op de behandeldag

Het is inderdaad waar dat je beter geen oogmake-up of kunstwimpers kunt dragen op de dag van de behandeling. Een schone huid en schone wimpers zorgen ervoor dat de vloeistoffen optimaal kunnen inwerken. Wil je een optimaal resultaat, zorg er dan voor dat je make-uploos in de praktijk verschijnt. Dat scheelt je weer wat tijd in de ochtend!

Fabel: je kunt een wimperkruller gebruiken na de behandeling

Dat je je wimpers nog steeds kunt krullen na de wimperlift behandeling, is een fabel. Door een wimperkruller te gebruiken, is de kans namelijk groter dat je wimpers afbreken. Bovendien is het helemaal niet nodig, want je bent immers al verzekerd van wimpers die mooi gekruld zijn.

Feit: er zijn herhaalbehandelingen nodig om het resultaat te behouden

Wil je je mooie look behouden, dan is het inderdaad aan te raden om de behandeling iedere vier tot zes weken te herhalen. Eventueel kun je ervoor kiezen om tijdens de behandeling je wimpers ook te laten verven. Dat kan bijvoorbeeld fijn zijn als je van jezelf blonde wimpers hebt. Een donker kleurtje geeft dan nét een wat opvallendere look.

Iris Brows & Lashes

Je weet nu wat meer over wat wel en niet waar is wat betreft de wimperlift. Ben je benieuwd, of heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact op. Bij Iris Brows & Lashes bespreken we van tevoren altijd samen wat jouw wensen zijn en welke behandeling daar het beste bij past. Op die manier weet je zeker dat je blij kunt zijn met het eindresultaat. Hopelijk tot snel!

Deel dit bericht op:

Lees ook

7 tips voor oogverblindende wimpers

Creëer met je wimpers een uitgesproken uitstraling. Hoe? Lees de 7 tips hoe je dat kunt bereiken in dit blog.

Lees verder

Tijd besparen in de ochtend: zo doe je dat!

Kom jij ook altijd tijd te kort in de ochtend? Lees hier hoe het kan: tijd besparen en er toch elke dag verzorgd uitzien!

Lees verder

Brow Lamination: zo ziet de behandeling eruit

Wil je graag volle, gedefinieerde en symmetrische wenkbrauwen? Dan is Brow Lamination wellicht wat voor jou. Lees hier meer over de behandeling!

Lees verder

Hoe veilig is een wimperlift?

Wil je misschien een wimperlift laten doen? Dan wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Lees hier alle feiten en fabels over de wimperlift!

Lees verder

Een sprekende blik met Russian Volume-extensions!

Lange, donkere wimpers creëren? Dat is mogelijk met de Russian Volume-extensions! Lees hier meer.

Lees verder

Wimperextensions: dit moet je weten voordat je eraan begint

Wil je wimperextensions laten zetten? Lees hier alles wat je erover moet weten voordat je daaraan begint!

Lees verder

Verzorging na een wimperlift? Let op deze fouten!

Een wimperlift wil je zo lang mogelijk mooi houden. Om hiervoor te zorgen, vermijd deze fouten! Lees hier meer.

Lees verder

One by one wimperextensions: zo ziet de behandeling eruit

Wil je misschien one by one wimperextensions laten zetten? Lees hier hoe de behandeling eruitziet!

Lees verder

Wimperextensions: alle voordelen op een rijtje!

Altijd een sprekende blik en stralende oogopslag? Het kan met wimperextensions. Lees hier over alle voordelen!

Lees verder

Ervaringen

Iris is onwijs lief en begripvol!! Service is geweldig en ze neemt echt de tijd om het mooiste resultaat te leveren:))

- Eva

Bij Iris krijg je warm en gezellig ontvangst en dan ook nog mooie wenkbrauwen.

- Adrie

Iris is een leuke en gezellige meid. Het is prima om te kletsen, maar ook om ff lekker te ontspannen in de stilte. Ze is goed in haar werk en luistert echt naar je wensen voor het eindresultaat! Ik kom elke keer weer terug :).

- Anna

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.