Over Debby


Over Debby

โ€˜Ik ben Debby, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Daar woon ik met mijn man en 4 katten. Naast mijn andere baan zocht ik een nieuwe uitdaging. Zelf ben ik ook met beauty bezig geweest, vooral het verzorgen van nagels. Ik had niet de ambitie om een eigen salon te openen, maar wel om meer op dit gebied te gaan doen.

Over Debby

Ik ben Debby, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Daar woon ik met mijn man en 4 katten. Naast mijn andere baan zocht ik een nieuwe uitdaging. Zelf ben ik ook met beauty bezig geweest, vooral het verzorgen van nagels. Ik had niet de ambitie om een eigen salon te openen, maar wel om meer op dit gebied te gaan doen.

Het begin

Ik wilde eigenlijk niet voor mezelf beginnen. Het is fijn om bij een bestaande salon aan te sluiten. Ik kwam al een tijd bij Iris om mijn wimpers te laten verzorgen. Ik kende haar dus al en we konden het goed met elkaar vinden. Iris is gewoon een hele leuke meid. Ze liet een keer vallen dat ze erover twijfelde om iemand in dienst te gaan nemen om een paar behandelingen uit te voeren. Dat bracht bij mij het balletje aan het rollen.

Leuker dan verwacht

Ik ben toen de opleiding gaan volgen voor wimperstyliste. Wat mij vooral trok aan deze opleiding was dat je lekker bezig kon zijn en snel aan de slag kon. Dat vond ik erg leuk om te doen, misschien nog wel leuker dan ik van te voren had verwacht.

Verder ontwikkelen

Bij Iris kreeg ik de mogelijkheid om in de praktijk de techniek voor het verzorgen van wimpers verder te ontwikkelen. We hadden een oproep geplaatst om klanten te vinden die hiervoor model wilden zitten. Zo heb ik veel kunnen oefenen. Van klanten kreeg ik veel enthousiaste reacties. Dat is het belangrijkste natuurlijk: dat de klant tevreden is. Bij Iris heb ik daarbij nรณg meer tips en trucks geleerd om de techniek te perfectioneren. Zo wil ik blijven leren om zo goed mogelijk te worden.

Advies

Als ik alvast een advies kan geven: gebruik wimperserum! Van tevoren had ik bij wimperserum mijn twijfels. Nu ik veel in het vak bezig ben, merk ik dat het veel effect heeft. Vaak hoor ik van vrouwen dat ze langere wimpers willen of meer volume willen in hun wimpers. Dat kun je hiermee mooi bereiken. Voor meer advies en het verzorgen van je wimpers help ik je graag.

Hopelijk tot snel bij Iris Brows & Lashes!

Liefs,
Debby

Ervaringen

Prettige en rustige sfeer, en met mooie wenkbrauwen naar huis ๐Ÿ™‚

- Johanna

Helemaal blij met mijn prachtige henna wenkbrauwen! Dank!

- Judith

Altijd een feestje!

- Fransje

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.