Brow Lamination: dé oplossing voor stugge wenkbrauwen

Waarom lukt het je toch nooit om jouw stugge en onbehandelbare wenkbrauwen te temmen? Die haartjes boven je ogen zijn wel bepalend voor je uitstraling, maar het lijkt alsof ze altijd de verkeerde kant op staan. Herken je dat? Misschien moet je dan eens Brow Lamination proberen.

Brow-Lamination

Net zulke wenkies als de celebs?

Natuurlijk is niet iedereen gezegend met zulke jaloersmakende wenkbrauwen als die van Emma Watson, Kim Kardashian of onze ‘eigen’ Doutzen Kroes. Maar het goede nieuws is dat jouw ‘wenkies’ die van hen wel kunnen evenaren zonder dat je je daarvoor moet wenden tot het gebruik van een wenkbrauwpotlood, -poeder of zelfs permanente make-up.

Ontdek Brow Lamination

Brow Lamination, ook wel brow lift genoemd, is namelijk dé oplossing. Je wenkbrauwharen worden bij deze behandeling als het ware opnieuw gestructureerd, zodat je met een minimale inspanning wekenlang wenkbrauwen met een meer gelijkmatige en verzorgde uitstraling hebt.

Drie stappen

De behandeling bestaat uit een paar stappen. Eerst worden je wenkbrauwharen met een speciale vloeistof zachter gemaakt. Daarna wordt er een andere vloeistof, die je zou kunnen vergelijken met een soort lijm, aangebracht waarna de haartjes met een borsteltje in de gewenste vorm – strak of bushy, het is maar net wat jij wilt – worden gebracht. Ten slotte worden je brows nog met een voedend serum behandeld. Het spreekt natuurlijk voor zich dat al deze vloeistoffen helemaal zijn afgestemd op de kwetsbare huid boven je ogen en je wenkbrauwharen.

Optisch dikker en voller

Weet je wat ook zo mooi is aan deze behandeling? Met Brow Lamination kun je je wenkbrauwen veel dikker en voller laten lijken. Extra make-upproducten zijn dus niet meer nodig.

Zo heb je er het langst plezier van

Om zo lang mogelijk te genieten van het effect van de behandeling is het wel belangrijk dat je je aan de volgende ‘spelregels’ houdt :

Tot gauw!

Wil je meer weten over Brow Lamination? Op de website vind je er de nodige informatie over. Maar ik wil je er ook met alle liefde zelf iets over vertellen. Neem dan even contact met me op. Je mag natuurlijk ook meteen een afspraak maken voor een behandeling. Hopelijk tot gauw!

Deel dit bericht op:

Lees ook

De functie van je wenkbrauwen en wimpers

De esthetische kant van onze wenkbrauwen en wimpers is belangrijk, maar ze hebben ook nog een andere functie. Lees snel verder.

Lees verder

Wimperextensions: dit zijn de mogelijkheden

Overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Je leest er alles over in dit blogartikel van Iris Brows & Lashes.

Lees verder

Dit wist je nog niet over brow lamination

Brow lamination is een behandeling die jouw weerbarstige en stugge wenkbrauwen temt en stylet. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Ervaringen

Ik voelde mij op mijn gemak, Iris voelde mijn wensen goed aan en de kleur die ze heeft gebruikt bij mijn henna brows is top! Heel tevreden over het eindresultaat.

- Dominique

Altijd leuk, kwalitatief goed en zeer professioneel!

- Leticia

Ik heb alleen mijn wenkbrauwen laten verven. Het was snel klaar maar een mooi resultaat. Gelijk een vervolgafspraak gemaakt voor verven en waxen.

- Elfried

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.