‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Jeukende of waterige ogen, rode en gezwollen oogleden, een branderig gevoel of huiduitslag. Je zult maar allergisch voor mascara zijn. Hoe moet je je ogen dan meer laten opvallen? Hoe geef je dan die gedefinieerde uitstraling aan je gezicht? Hoe maak je je wimpers dan donkerder, langer en voller? De oplossing is simpel: one by one wimperextensions!

allergisch-voor-mascara

Verschillende oorzaken

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor je allergisch voor mascara bent. Dat heeft doorgaans te maken met (één van) de ingrediënten die erin zijn verwerkt. Hierbij kun je denken aan:

One by one wimperextensions

Als blijkt dat je allergisch voor mascara bent, is het verstandig om het product niet meer te gebruiken. Onze one by one wimperextensions zijn dan een goed alternatief. Ze zijn er in verschillende soorten dikte, lengte en krul. Dus of je nu voor natuurlijk ogende wimpers gaat of juist van een goed opvallende look houdt: er is altijd een variant die bij jouw voorkeuren aansluit en wij kunnen je daarin adviseren.

De behandeling

Als je bij ons komt voor de behandeling, is het belangrijk dat je geen oogmake-up draagt. Je wimpers moeten namelijk helemaal schoon zijn om de extensions er goed aan te kunnen bevestigen. Op die manier heb je er namelijk zo lang mogelijk plezier van. Haartje voor haartje wordt met een speciale lijm aan je eigen wimperhaartjes vastgezet. Ze worden dus nooit op je huid of wimperrand aangebracht.

Ook die verblindende look als je allergisch voor mascara bent

Na het aanbrengen ervaar jij het gemak en plezier van mooie, volle wimpers. Ook al ben je allergisch voor mascara, toch heb jij vanaf nu ook die oogverblindende look. Op ieder moment van de dag. En ondanks dat je geen wimperkrultang meer hoeft te gebruiken, zitten je lashes altijd perfect in de krul.

Groeicyclus wimperharen

We schreven eerder al een blog met tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wimperextensions. Natuurlijk geven we je daar in de salon ook informatie over mee. Toch, ook al verzorg je je nóg zo goed, zul je af en toe merken dat je een wimperhaartje met extension verliest. Geen paniek: dat is volkomen normaal. Je wimperharen hebben namelijk een bepaalde groeicyclus die gemiddeld zes tot acht weken duurt. Aan het eind van de cyclus valt zo’n haartje uit en begint er een nieuwe wimper te groeien. Om die mooie oogopslag te houden, is het dan ook aan te bevelen om je extensions regelmatig, dus iedere twee tot drie weken, te laten opvullen.

Neem contact op

Ben jij ook allergisch voor mascara en ben je benieuwd of de one by one wimperextensions – of wellicht onze Russian volume wimperextensions voor een nóg intensere oogopslag – een goede oplossing voor jou zijn? En vraag je je af of je dan wel tegen de lijm kunt waarmee de extensions worden bevestigd? Neem ook dan vooral even contact op. We kunnen namelijk eerst een lijmtest uitvoeren om te ontdekken hoe jij daarop reageert, zodat jij zeker weet of jij veilig en zorgeloos van een prachtige oogopslag kunt genieten.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Brow Lamination: dé oplossing voor stugge wenkbrauwen

Met Brow Lamination zijn die stugge en onhandelbare wenkbrauwen van jou verleden tijd. Lees er hier meer over.

Lees verder

Wat je altijd al wilde weten over wimpers

Wat weet jij over wimperuitval en je wimpercyclus? Iris Brows & Lashes geeft je antwoord op de meest gestelde vragen over wimpers. Lees het hier.

Lees verder

5 tips om je wimperextensions mooi te houden

Van je wimperextensions wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten. In deze blog lees je er vijf tips over.

Lees verder

Onopvallende wenkbrauwen? Zo laat je ze stralen!

Ga voor wenkbrauwen die de blikvangers van je gezicht zijn. Ga voor henna brows. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Ervaringen

Prettige en rustige sfeer, en met mooie wenkbrauwen naar huis 🙂

- Johanna

Helemaal blij met mijn prachtige henna wenkbrauwen! Dank!

- Judith

Altijd een feestje!

- Fransje

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.