‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Jeukende of waterige ogen, rode en gezwollen oogleden, een branderig gevoel of huiduitslag. Je zult maar allergisch voor mascara zijn. Hoe moet je je ogen dan meer laten opvallen? Hoe geef je dan die gedefinieerde uitstraling aan je gezicht? Hoe maak je je wimpers dan donkerder, langer en voller? De oplossing is simpel: one by one wimperextensions!

allergisch-voor-mascara

Verschillende oorzaken

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor je allergisch voor mascara bent. Dat heeft doorgaans te maken met (één van) de ingrediënten die erin zijn verwerkt. Hierbij kun je denken aan:

One by one wimperextensions

Als blijkt dat je allergisch voor mascara bent, is het verstandig om het product niet meer te gebruiken. Onze one by one wimperextensions zijn dan een goed alternatief. Ze zijn er in verschillende soorten dikte, lengte en krul. Dus of je nu voor natuurlijk ogende wimpers gaat of juist van een goed opvallende look houdt: er is altijd een variant die bij jouw voorkeuren aansluit en wij kunnen je daarin adviseren.

De behandeling

Als je bij ons komt voor de behandeling, is het belangrijk dat je geen oogmake-up draagt. Je wimpers moeten namelijk helemaal schoon zijn om de extensions er goed aan te kunnen bevestigen. Op die manier heb je er namelijk zo lang mogelijk plezier van. Haartje voor haartje wordt met een speciale lijm aan je eigen wimperhaartjes vastgezet. Ze worden dus nooit op je huid of wimperrand aangebracht.

Ook die verblindende look als je allergisch voor mascara bent

Na het aanbrengen ervaar jij het gemak en plezier van mooie, volle wimpers. Ook al ben je allergisch voor mascara, toch heb jij vanaf nu ook die oogverblindende look. Op ieder moment van de dag. En ondanks dat je geen wimperkrultang meer hoeft te gebruiken, zitten je lashes altijd perfect in de krul.

Groeicyclus wimperharen

We schreven eerder al een blog met tips om zo lang mogelijk plezier te hebben van je wimperextensions. Natuurlijk geven we je daar in de salon ook informatie over mee. Toch, ook al verzorg je je nóg zo goed, zul je af en toe merken dat je een wimperhaartje met extension verliest. Geen paniek: dat is volkomen normaal. Je wimperharen hebben namelijk een bepaalde groeicyclus die gemiddeld zes tot acht weken duurt. Aan het eind van de cyclus valt zo’n haartje uit en begint er een nieuwe wimper te groeien. Om die mooie oogopslag te houden, is het dan ook aan te bevelen om je extensions regelmatig, dus iedere twee tot drie weken, te laten opvullen.

Neem contact op

Ben jij ook allergisch voor mascara en ben je benieuwd of de one by one wimperextensions – of wellicht onze Russian volume wimperextensions voor een nóg intensere oogopslag – een goede oplossing voor jou zijn? En vraag je je af of je dan wel tegen de lijm kunt waarmee de extensions worden bevestigd? Neem ook dan vooral even contact op. We kunnen namelijk eerst een lijmtest uitvoeren om te ontdekken hoe jij daarop reageert, zodat jij zeker weet of jij veilig en zorgeloos van een prachtige oogopslag kunt genieten.

Deel dit bericht op:

Lees ook

5 tips voor het creëren van sterke wimpers

Met de juiste zorg en aandacht creëer jij sterke wimpers. Wil je weten hoe je dat doet? Lees dan hier onze 5 tips.

Lees verder

De functie van je wenkbrauwen en wimpers

De esthetische kant van onze wenkbrauwen en wimpers is belangrijk, maar ze hebben ook nog een andere functie. Lees snel verder.

Lees verder

Wimperextensions: dit zijn de mogelijkheden

Overweeg jij om wimperextensions te laten zetten? Je leest er alles over in dit blogartikel van Iris Brows & Lashes.

Lees verder

Dit wist je nog niet over brow lamination

Brow lamination is een behandeling die jouw weerbarstige en stugge wenkbrauwen temt en stylet. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Ervaringen

Met een hele mooie lashlift huiswaarts gegaan. Je wimpers worden heel mooi en goed gelift en geverfd. Van het resultaat kun je heel lang genieten! Ik vind het echt een uitkomst en ben altijd heel erg tevreden, ook vind ik het altijd gezellig in de salon.

- Sofie

Ik ben superblij met het resultaat en de service. Was best gespannen om voor de eerste keer mijn wenkbrauwen te laten doen, maar ze zijn echt supermooi geworden!

- Iris

Vaste klant bij Iris. Geen verbeterpunten. Erg tevreden. Iris kijkt en denkt ook altijd mee voor eventuele veranderingen in model, maat of tijd van de afspraak. Allemaal toppertjes!

- Lequeen

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.