Verzorging na een wimperlift? Let op deze fouten!

Na thuiskomst van de salon knipper je nog een paar keer met je wimpers. Je kan het niet laten om in elke spiegel je wimpers nog eens goed te bekijken. Die wimperlift heeft veel goeds gedaan voor je uitstraling. Deze boost voor je zelfvertrouwen wil je graag zo lang mogelijk behouden. Probeer daarom deze meest gemaakte fouten bij de verzorging van een wimperlift te vermijden!

wimperlift

Wimperlift

Een wimperlift is een fijne manier om je ogen meer te laten spreken. Door de semi-permanente werking heb je gedurende ongeveer zes weken gekrulde wimpers. Dit komt door de speciale vloeistoffen die worden gebruikt tijdens de behandeling. De zogeheten zwavelverbindingen in je wimperharen zijn verantwoordelijk voor de stand en vorm van je wimpers. De eerste vloeistof zorgt ervoor dat je wimpers hervormen. De tweede vloeistof die hierna wordt aangebracht, maakt dat je wimpers blijven krullen, doordat er nieuwe zwavelverbindingen worden gemaakt.

Mascaragebruik

Na de behandeling heb je gelijk prachtig gekrulde wimpers. Het is verleidelijk om je wimpers nog net wat extra te accentueren met een likje mascara. Dat zorgt er tenslotte voor dat je wimpers voller lijken. Maar let op, want de permanent trekt nog verder in na de behandeling. Door mascara kan dit proces verstoord worden, waardoor ze sneller zakken. Gebruik daarom de eerste vierentwintig uur geen mascara.

Nat maken van wimpers

Eigenlijk zijn de eerste vierentwintig uur het belangrijkste qua verzorging. Het is belangrijk dat je daar goed in geadviseerd wordt. Zo mogen je wimpers in deze uren niet nat worden. Spring bijvoorbeeld niet gelijk onder de douche en ga niet sporten na de behandeling. Het klinkt als iets onschuldigs, maar ook door water verzakt het resultaat en vervaagt de krul. Houd je wimpers droog door ze op geen enkele manier in contact te laten komen met vocht.

Op je ogen slapen

Misschien herken je het wel: je probeert voor het slapen gaan in de perfecte slaappositie te liggen. Ben je een buikslaper? Probeer dit met een wimperlift te vermijden. Grote kans dat je ogen namelijk je kussen raken. Je wimperhaartjes raken hierdoor in war en dat beïnvloedt de krul weer. Als je wimpers hoe dan ook door elkaar heen raken, kan dit netjes gemaakt worden met een klein borsteltje. Deze geef ik altijd mee na de behandeling.

Iris Brows & Lashes

Wanneer je goed let op de nazorg, blijft het resultaat op zijn mooist. Bij Iris Brows & Lashes geef ik altijd de nodige tips om ervoor te zorgen je tevreden bent en blijft met je wimperlift. Bovendien kan ik de wimperlift ook voor je verwezenlijken. Ben je nieuwsgierig? Neem gerust contact op voor vragen of het maken van een afspraak. Samen gaan we voor een prachtige oogopslag!


Lees ook

Een sprekende blik met Russian Volume-extensions!

Lange, donkere wimpers creëren? Dat is mogelijk met de Russian Volume-extensions! Lees hier meer.

Lees verder

Wimperextensions: dit moet je weten voordat je eraan begint

Wil je wimperextensions laten zetten? Lees hier alles wat je erover moet weten voordat je daaraan begint!

Lees verder

One by one wimperextensions: zo ziet de behandeling eruit

Wil je misschien one by one wimperextensions laten zetten? Lees hier hoe de behandeling eruitziet!

Lees verder

Wimperextensions: alle voordelen op een rijtje!

Altijd een sprekende blik en stralende oogopslag? Het kan met wimperextensions. Lees hier over alle voordelen!

Lees verder

5 wenkbrauwtrends: welke trend past bij jou?

Getekend, dun, vol. De wenkbrauwtrends vliegen je om de oren. Bij het vinden van je schoolfoto uit de derde klas, schrik je je dood.

Lees verder

Een natuurlijke look met een wimperlift

Tracey verhuisde enkele jaren geleden van Amsterdam naar Alphen aan Den Rijn. Dat betekende dat ze op zoek moest naar een nieuwe wimperstyliste.

Lees verder

Zo houd je je wenkbrauwen mooi gedurende de dag

Je hebt zojuist flink wat tijd voor de spiegel gestaan. Je oog- en huidmake-up is gedaan. Lees verder!

Lees verder

’Mijn wimperextensions waren een wereld van verschil!’

‘Ik heb heel felle blauwe ogen, en mijn ogen kwamen door de wimperextensions heel mooi uit.’ Lees hier meer!

Lees verder

Even voorstellen: wimperstyliste Debby

Wist je dat bepaalde producten een negatieve werking hebben op wimperextentions?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben echt enorm tevreden! Mijn wimpers zijn prachtig gelift en voorzien van een laagje zwarte verf. De ontvangst was heel hartelijk en tijdens de behandeling was het gezellig. Voor herhaling vatbaar!

- Sofie

Super blij met mijn wenkbrauwen.

- Evelien

Heb nog nooit zulke mooie wenkbrauwen gehad ( harsen/ verven) Iris is mega goed in haar werk. Werkt nauwkeurig en is fijn gezelschap op bij in de stoel te liggen. Iris dankjewel ! Ik kom zeker terug. Groetjes Joyce

- Joyce

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.