Wimperextensions: dit zijn de mogelijkheden

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom jij niet tevreden over je wimpers zou kunnen zijn. Natuurlijk kun je voor een avondje uit of een feestje wel nepwimpers plakken, maar die blijven niet altijd even goed zitten. Wimperextensions zijn dan een veel beter alternatief: daarmee heb je wekenlang plezier van een oogverblindende oogopslag!

wimperextensions

Aantrekkelijker

Lange, volle lashes laten je ogen groter, helderder en aantrekkelijker lijken. Veel mensen hebben deze echter niet van nature. Waarom zou je de natuur dan niet een handje helpen door te kiezen voor wimperextensions? Je creëert er een natuurlijker look mee én meer gemak in het dagelijks leven of tijdens je vakantie. En ze zijn ook nog eens een goed alternatief als je allergisch bent voor mascara!

Verschillende soorten wimperextensions

Bij ons kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden: de One by one óf de Russian volume wimperextensions. Met beide vormen creëer je een open blik, en opvallende en sprekende ogen. Ook zijn ze er allebei in verschillende soorten dikte, lengte en krul. Het is maar net of je van natuurlijk ogende wimpers of juist van een goed opvallende look houdt. Wat past het best bij jou?

Haartje voor haartje

Bij de One by one wimperextensions techniek worden de haartjes met een speciale lijm – de naam zegt het al – haartje voor haartje op je eigen oogharen aangebracht. Ze worden dus niet op de huid of op de wimperrand aangebracht. Dat verklaart ook waarom je het aantal wimperhaartjes voor een blijvend effect regelmatig moet laten aanvullen. De haarcyclus van een ooghaartje duurt ongeveer 30 tot 45 dagen. Daarna valt het uit (en de wimperextension dus ook) en begint er een nieuw haartje te groeien.

Dramatische look

Met de Russion volume wimperextensions creëer je een meer dramatische look omdat hierbij meerdere extensions per eigen ooghaartje worden aangebracht. Om er zo lang mogelijk plezier van te hebben, geven we je altijd nazorginstructies mee:

Kom eens langs

Denk jij er ook over om wimperextensions te nemen? Kom dan eens langs of bel voor meer informatie. Wij kunnen je er alles over vertellen.

Deel dit bericht op:

Lees ook

De functie van je wenkbrauwen en wimpers

De esthetische kant van onze wenkbrauwen en wimpers is belangrijk, maar ze hebben ook nog een andere functie. Lees snel verder.

Lees verder

Dit wist je nog niet over brow lamination

Brow lamination is een behandeling die jouw weerbarstige en stugge wenkbrauwen temt en stylet. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

‘Help! Ik ben allergisch voor mascara!’

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Wenkbrauwen epileren: hoe doe je dat?

Door epileren kun jij je wenkbrauwen de juiste vorm geven. Maar er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Je leest er alles over in dit blog.

Lees verder

6 tips om je henna brows mooi te houden

Van die mooie henna brows wil jij natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Met de tips in dit blog gaat jou dat beslist lukken.

Lees verder

Niet tevreden over je wimpers? Dit kun je eraan doen!

Ben je niet tevreden over je wimpers? Laat er iets aan doen! Lees hier voor welke verschillende behandelingen je bij Iris Brows & Lashes terechtkunt.

Lees verder

‘Mooie wenkbrauwen laten je gezicht net wat meer spreken’

Sinds augustus 2023 voert Sanne van Dop bij Iris Brows & Lashes diverse behandelingen voor wenkbrauwen uit. Lees hier haar verhaal.

Lees verder

Wimpers: dit waren de trends door de jaren heen

Door de jaren heen hebben op het gebied van wimpers verschillende trends de revue gepasseerd. Je leest er hier alles over.

Lees verder

Brow Lamination: dé oplossing voor stugge wenkbrauwen

Met Brow Lamination zijn die stugge en onhandelbare wenkbrauwen van jou verleden tijd. Lees er hier meer over.

Lees verder

Ervaringen

Ik voelde mij op mijn gemak, Iris voelde mijn wensen goed aan en de kleur die ze heeft gebruikt bij mijn henna brows is top! Heel tevreden over het eindresultaat.

- Dominique

Altijd leuk, kwalitatief goed en zeer professioneel!

- Leticia

Ik heb alleen mijn wenkbrauwen laten verven. Het was snel klaar maar een mooi resultaat. Gelijk een vervolgafspraak gemaakt voor verven en waxen.

- Elfried

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Download de gratis tips voor een
prachtige oogopslag.